Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Korčák se vrátil po zranění ve velkém stylu!


Branky


16

V deštivém nedělním počasí přivítal Zavidov na svém hřišti Pustověty. Od začátku byla znát převaha domácího celku, která byla po čtvrt hodině hry vyjádřena také úvodní brankou. Hosté se hledali a i když žádné velké šance neměli, dokázali po rohovém kopu srovnat gólem do šatny. Druhý poločas byl ve znamení návratu Tomáše Korčáka, který se po dlouhém zranění blýskl hned dvěma góly, jednou asistencí a pod vítězství se podepsal tučným písmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Od začátku zápasu bylo jasné, jakým směrem se bude vývoj utkání ubírat. Zavidov držel více míč na svých kopačkách a hledal recept, jak překonat dobře fungující obranu Pustovět. Náznaky šancí však domácí využít nedokázali. Jednu ze zajímavě vyvíjejících se možností musel zastavit na poslední chvíli Knap, který musel hrát od začátku utkání se žlutou kartou.

 

Pustověty si dokázaly vytvořit pouze závar po rohovém kopu, jinak to byl soupeř, kdo byl nebezpečnější. A po čtvrt hodině také veselejší. Křivohlavý dostal až moc prostoru, nikdo jeho náběh nedokázal zachytit a z hranice pokutového kopu uklízel dobře mířený centr ve skluzu do sítě - 1:0. Krátce poté mohlo být domácí vedení navýšeno, nádhernou střelu Hvězdy pod břevno musel vytahovat konečky prstů brankář Beneš.

 

Pustověty byly pomalu smířené, že si do kabin odnesou ztrátu jedné branky. Vše ale změnil rohový kop v poslední minutě první půle. Centrovaný míč od praporku prolétl až na zadní tyč, kde byl připravený J. Beneš a lehce tečovanou střelou srovnal - 1:1. Do druhé poloviny tak šly oba celky ze stejné startovní pozice.

Návrat Korčáka s bilancí 2+1

Zavidov si přenesl herní převahu i do druhého poločasu a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. První zakončení musel brankář Beneš tlačit očima mimo tři tyče, v další šanci už musel sám předvést pohotový zákrok. Další branka domácích visela na vlásku. Ofenziva Zavidova navíc dostala nový impuls s příchodem Korčáka, který se v 57. minutě vrátil na hřiště po delším zranění.

 

Defenziva Pustovět se musela mít na pozoru, ale stále dokázala odolávat. Čas plynul a náskok jednoho gólu nebyl ničím, co by Sokol nedokázal stáhnout. Kolem 75. minuty bylo velmi blízko vyrovnání, ale Kapoun ve skluzu za pět dvanáct zažehnal nebezpečí a důležitým obranným zákrokem držel zavidovské vedení. Povedené bylo i další střídání domácího kouče Devery, který poslal na hřiště v 77. Diepolda. O tři minuty později si právě on naskočil na povedený centr Korčáka a hlavou nedal Benešovi šanci - 2:1.

 

Závěr zápasu patřil domácím. Korčák dostal uvnitř vápna míč a v těsné blízkosti před vybíhajícím Benešem zvládl procedit míč pod jeho tělem - 3:1. Zavidovský matador si užíval návrat na hřiště a do statistik se zapsal ještě jednou v nastaveném čase. Devera vybojoval ve středu hřiště míč, posunul ho vpřed právě na navrátilce do sestavy, který si doslova pohrál s pustovětskými zadáky a křížnou střelou za tyč stanovil konečné skóre - 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, náhradní brankář: Zápas s Pustověty byl velice dlouho vyrovnaný. My jsme hráli více na míči, ale všechny naše akce končily na vápně dobře bránícího soupeře. Nakonec se nám povedla pěkná akce, po které jsme šli do vedení, ale hosté po rohu srovnali. Do sezóny jsme šli bez typického útočníka, což je bohužel v útočné fázi znát. V 57. minutě nastoupil po více než půlročnim zranění vracející se Korčák, který hned ukázal, jak důležitá je pro nás jeho přítomnost na hřišti. Dvěma góly a asistencí na vítězný gól zařídil, že body zůstaly na domácí půdě.

TJ Sokol Pustověty
Jan Beneš, útočník: Zavidov nás od první minuty přehrával. My jsme se nedokázali dostat vůbec do hry a zaslouženě jsme prohrávali. Do poločasu se nám povedlo vyrovnat a ve druhém poločasu jsme dokázali srovnat i hru a měli jsme nějaké šance, které jsme ale nedokázali proměnit a přišel trest. Celkový výsledek je pro nás krutý, určitě jsme si takovým rozdílem nezasloužili prohrát.

Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Dunaj [-] - P. Šíma [-] (66. Q. Tran [-] ) , P. Vitner [-] , E. Pšenička [-] (57. T. Korčák [-] ) , D. Devera [-] , J. Jelínek [-] , T. Itner [-] (77. T. Diepold [-] ) , D. Matějka [-] , L. Kapoun [-] , J. Křivohlavý [-] (86. M. Těšínský [-] ) , J. Hvězda [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Šimon [-] , J. Beneš [-] , P. Holeček [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , M. Hranai [-] (66. V. Bičovský [-] ) , J. Knap [-] (46. M. Peták [-] ) , P. Matějovský [-] (86. F. Kratochvíl [-] ) , T. Elznic [-] , T. Černý [-]

ŽK: 28. E. Pšenička , 65. L. Kapoun - 9. J. Knap , 86. M. Šimon .
Hráči zápasu: T. Korčák , L. Kapoun , P. Vitner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - SAHAIDAK Maksym, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Adam Beneš
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Zavidov je kvalitnější a v domácím prostředí by to měl potvrdit.

Redakce Rakovník

Expert: Adam Beneš
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Zavidov je kvalitnější a v domácím prostředí by to měl potvrdit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích