0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:2
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Šlágr kola pro Hředle, Tatran měl až moc velký respekt


Branky


16

Kdo čekal od šlágru kola gólové hody, tak byl zklamaný. Od první minuty bylo vidět, že domácí budou chtít držet míč a silnému soupeři ho příliš nepůjčovat. Míč Tatran držel, ale tím snaha rakovnického týmu končila. Hostujícímu týmu trvalo, než se do zápasu dostal. Hodně pomohl první gól, který dodal hředelským hráčům klid a poté byla už jen otázka, kdy přidají další branku. Do poslední chvíle ale bylo díky skvělým zákrokům Adama Beneše o co hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní gól ukončil trápení

Začátek zápasu nepřinesl bůh ví jakou fotbalovou podívanou. Tatran držel míč na svých kopačkách a snažil se najít recept na hředelskou defenzivu, která však fungovala kompaktně a domácímu celku nedovolila vůbec nic. Defenzivní činnost byla ale tím jediným, s čím mohli být hosté zpočátku spokojení. Po čtvrt hodině zahrozil přízemní střelou k tyči zpoza vápna A. Vitner, ale A. Beneš se překonat nenechal.

 

Nudnou pasáž a čekání na úvodní branku ukončila 22. minuta. Rychlou křídelní akci vyřešili hosté nejlépe, jak jen mohli. Sláma poslal do náběhu po pravé lajně A. Vitnera, který nahrával na střed vápna svému parťákovi Bechnerovi. Ten vyslyšel náběh A. Vitnera zprava, našel ho přesnou nahrávkou a hředelský buldok doslova propálil A. Beneše - 0:1.

 

A vedení mohlo být po pár minutách navýšeno. Dlouhý míč za obranu propadl k Bechnerovi, který přetlačil O. Jelínka, míč uchránil i před druhým dotírajícím obráncem a lob přes domácího brankáře poslal jen těsně vedle. A stejný hráč byl i v další příležitosti po kombinaci Dobiáše s A. Vitnerem a znovu tomu chybělo málo! Do další hředelské šance se probíjel drze Dav. Minařík, ale neuspěl.

 

Stejně tak na druhé straně v ojedinělé šanci Roušavý, jehož hlavička kýžený efekt též nepřinesla. Hředle se nenechaly neproměněnými šancemi znechutit a hned byla k vidění další. Bechnerovi ale nebylo přáno, tentokrát zastavila jeho pokus tyč! A když to tam po pěkném pokusu nepadlo ani Dobiášovi, odebraly se oba týmy do kabin.

Beneš zachránil Tatran od debaklu

Plán byl na obou stranách jasný. Tatran musel zabrat a začít být nebezpečný, jinak nebude mít šanci. Hředle naopak chtěly ve své aktivitě pokračovat a ideálně být o něco více produktivní. Šancí bylo mraky, gól ale jen jeden. A hosté měli obrovskou tutovku hned po pár minutách, ale domácí defenziva nadvakrát odolala. Tatran se vrátil ke své údržbě ze začátku zápasu a hosté zase na nějakou dobu přišli o míč, kterého si neužívali jako doposud.

 

Domácí drželi míč, ale směrem vpřed to stále nebylo ono. Manko jedné branky nebylo ničím, co by se nedalo dohnat, ale bez střely góly nepadají. Pasáž bez šancí ukončil znovu Bechner, který se řítil bok po boku svých dvou spoluhráčů proti dvěma bránícím hráčům, ale situaci nevyřešil vůbec dobře. Po povedené kombinační akci T. Vitnera se Slámou se do zakončení dostal Dobiáš, ale ztroskotal na výborném zákroku A. Beneše, který držel svůj tým stále v naději.

 

Brankář Tatranu se v závěru utkání rozhodně nenudil, naopak Bečirovič na druhé straně mohl být v klidu. Až ho možná štvalo, že byl v zápase bez práce. Obrovská šance Bechnera, dělovka Slámy a zakončení J. Vitnera po povedeném průniku. Tyto tři gólovky tatranský brankář zneškodnil, ale podpory od svého týmu v podobě vyrovnávací branky se nedočkal.

 

V poslední minutě základní hrací doby přidaly Hředle konečně pojistku, která měla přijít už dávno. Sláma se ve středu hřiště efektivně uvolnil, uličkou vyslal do zakončení čerstvého Maleckého, který mířil přesně za háčky - 0:2. Pouhá minuta na hrací ploše stačila střelci druhé branky, aby dokázal to, na co se jiní trápili většinu utkání. Hředle zaslouženě vyhrály a Tatran mohl být rád, že konečné skóre nebylo ještě vyšší...

 

Zdroj: webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem

 

Galerie od Šárky Krejčové.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Adam Beneš, brankář: Věděli jsme, že nás čeká náročné utkání. Bohužel jsme však měli po celou dobu moc velký respekt ze soupeře. Báli jsme se hrát, všechno jsme vraceli dozadu. Za celý zápas jsme si nevytvořili ani jednu šanci ke skórování. Hředle byly po celou dobu utkání lepší, vytvořily si několik příležitostí, z nichž dvě dokázaly proměnit a zaslouženě vyhrály.

FK Hředle
Denis Bechner, útočník: Zápas na Tatranu nebyl vůbec lehkou záležitostí. Domácí byli více na míči a náš tým velmi dobře presoval, ale v šíleném vedru to bylo fyzicky hodně náročné. Nakonec zápas dopadl v náš prospěch na výbornou a konečný výsledek je za mě pro Tatran ještě milosrdný, protože jenom já sám jsem zahodil čtyři šance a to jsem nebyl jediný. Velkou pochvalu zaslouží gólman Tatranu.

Sestavy


TJ Tatran Rakovník
A. Beneš [-] - D. Dolák [-] , T. Nguyen [-] , M. Hájek [-] , D. Roušavý [-] , J. Husák [-] , M. Kučera [-] , O. Jelínek [-] (61. M. Soukup [-] ) , F. Laki [-] , J. Kučera [-] , L. Vondruška [-] (58. M. Sahaidak [-] )

FK Hředle
J. Bečirovič [-] - O. Sedláček [-] , D. Bechner [-] (89. M. Malecký [-] ) , D. Minařík [-] (68. T. Vitner [-] ) , A. Vitner [-] , D. Dobiáš [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (75. J. Smutný [-] ) , D. Minařík [-] , B. Amauwah [-] , J. Vitner [-]

ŽK: 72. J. Husák , 83. M. Kučera - 48. O. Sedláček , 81. J. Sláma , 84. D. Minařík .
Hráči zápasu: A. Beneš - O. Sedláček , J. Vitner , B. Amauwah .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šefara Milan - ŽEMLIČKA Josef, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Adam Beneš
Tip experta: výhra hostů

Tento tip ponechám bez komentáře.

Redakce Rakovník

Expert: Adam Beneš
Tip experta: výhra hostů

Tento tip ponechám bez komentáře.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů