Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 10:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko vyhlíželo výhru, autor hattricku Elsnic měl jiný názor


Branky


14

Výsledkově to bylo jako na houpačce. Dvougólové vedení Městečka bylo vzhledem k vývoji utkání trochu nečekané a domácí nejen že museli ve druhé půli dotahovat dvougólové manko, ale museli se také obejít bez svého středopolaře Zázvorky, který musel nuceně střídat. Do středu hřiště se posunul Elsnic, který byl nakonec klíčovým hráčem svého týmu. Hattrickem zavelel k vítěznému obratu, ale díky rychlé odpovědi Otcovského se body nakonec dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lekce z produktivity

Začátek zápasu patřil domácímu celku, který byl více ve hře, držel míč na svých kopačkách a dokázal zahrozit. Městečko spoléhalo na dlouhé míče a brejkové situace, kterých nebylo mnoho. Jednu z největších šancí měl Kudela, ale Abrahám skvěle zasáhl. Právě Kudela je pro Mšecké Žehrovice velkou posilou, ale gólově se prozatím neprosadil. A skóre se neměnilo ani po další velké šanci, která skončila na tyči.

 

Velká nepříjemnost pro Žehrovice nastala ve 22. minutě, když musel odstoupit z důvodu zranění střední záložník a motor týmu Zázvorka. Domácí i tak pokračovali v tlaku, ale trochu paradoxně udeřilo na druhé straně. Velkou chybu při rozehrávce v zadních řadách přečetl a potrestal ve 28. minutě Zadnevulytsia - 0:1. Bývalý hráč Olešné poslal Ohnivce do vedení, které bylo po půl hodině hry navýšeno.

 

Další špatná malá domů, po které následoval výběh brankáře Kolka, který byl u míče později než autor první branky a pískal se pokutový kop. Domácí brankář vyfasoval žlutou kartu a navíc si ze souboje odnesl nepříjemné zranění, se kterým utkání dochytal. Penaltu proměnil Čermák a vedení Ohnivce bylo dvougólové - 0:2. Za tohoto stavu šly oba celky do kabin.

Hattrick stačil jen na bod

Po zranění Zázvorky se vysunul do středu hřiště Elsnic a jeho podpora v ofenzivě přinesla gólové ovoce hned na začátku druhé půle. Rychlá kontaktní branka domácího kapitána vrátila Mšecké Žehrovice do hry - 1:2. A po hodině hry přišlo vyrovnání. Kudela od rohového praporku centroval na zadní tyč, kde zůstal nepokrytý Elsnic a bylo srovnáno - 2:2. Městečko bylo z vyrovnání trochu rozhozené a byli to domácí, kteří měli více ze hry.

 

V 75. minutě dostal Elsnic znovu až moc prostoru a obrat byl na světě - 3:2. Ohnivci ale ukázali vnitřní sílu a facka v podobě třetí inkasované branky je probrala. Hosté vsadili kartu na ofenzivu a v 78. minutě se také prosadili. Jůna přiklepl Otcovskému a ten povedenou střelou ukradl soupeři vedení - 3:3. Ve zbylých minutách chtěli domácí rozhodnout, ale další branku utkání už nenabídlo, a tak se body dělily.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Jakub Kolek, brankář: Utkání, ve kterém jsme věřili, že urveme tři body. Během prvního poločasu musel ze hry kvůli zranění Zázvorka, jehož odchod ze hřiště byl v naší hře znatelný. V našem podání furt stejná písnička. Špatná docházka, neproměněné šance a tři vyloženě darované góly soupeři. Celkově je to trápení, musíme věřit v lepší zítřky. Bod je málo z tohoto utkání.

SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: Na začátku zápasu byli domácí během prvních dvaceti minut více na míči a my jsme přežili několik centrovaných míčů. Podržel nás také brankář, díky kterému byl zápas stále bez branek. Po nepovedené rozehrávce domácích jsme šli do vedení, které jsme následně navýšili po penaltě. Domácí hrozili z rohových kopů nebo z autů, v jednom případě nás zachránila i tyč. Do druhé půle jsme šli s tím, že nebudeme chtít soupeře pustit do hry. To se nám ale příliš nepodařilo a domácí vstřelili rychlý gól. Podpora Elsnice v ofenzivě byla znát. Po hodině hry jsme právě jeho neuhlídali a bylo vyrovnáno. A aby toho nebylo málo, tak Elsnic zkompletoval hattrick a my jsme rázem prohrávali. Po inkasované brance jsme přidali směrem do ofenzivy a podařilo se nám vyrovnat. Byl to zápas jako na houpačce. Chtěli jsme vyhrát, vedli jsme o dva góly, ale nakonec musíme brát alespoň bod. Celkově měli domácí více ze hry.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - K. Uher [-] (76. S. Neroda [-] ) , M. Pejša [-] , M. Kudela [-] , O. Kushnir [-] , J. Kolek [-] , R. Kapek [-] , J. Elsnic [-] , J. Kočí [-] , R. Škutchan [-] , O. Zázvorka [-] (22. M. Pokorný [-] )

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - A. Zinko [-] , F. Šnidl [-] , J. Kučera [-] , V. Hlavatý [-] , J. Jůna [-] , R. Otcovský [-] , M. Čermák [-] (84. J. Ryba [-] ) , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , V. Zadnevulytsia [-] (55. V. Prokop [-] )

ŽK: 37. J. Kolek - 52. V. Zadnevulytsia , 81. V. Prokop , 93. J. Jůna .
Hráči zápasu: J. Elsnic - A. Zinko , V. Zadnevulytsia , J. Abrahám .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - WITTMAYER Martin (N), DUB Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Beneš
Tip experta: remíza

V tomto utkání nevidím favorita, tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích