3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozdílných poločasů nakonec urvaly Pustověty


Branky


13

Jako první v novém soutěžním ročníku mohli okusit kvalitní fotbalové hřiště v Pustovětech hráči Mšeckých Žehrovic. Nad tímto klubem visel otazník, zda vůbec bude jeho působení na fotbalové mapě pokračovat. Celek z Novostrašecka ale nekončí a pokračuje ve své krátké historii i nadále. Po úvodním kole ale bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup Žehrovic

Do zápasu vstoupily lépe Mšecké Žehrovice a od prvních minut chtěly využít nejistého začátku svého soupeře. Uběhla úvodní desetiminutovka a v domácí šestnáctce šel k zemi Kushnir, ale sudí Šefara byl toho názoru, že se nejednalo o penaltový zákrok. Hosté se nenechali znechutit a pokračovali dále ve velmi dobrém výkonu.

 

A přicházely i další šance. Kočí to zkoušel z voleje, ale zařízení mu bylo malé. Ve 23. minutě se ale žehrovický snajpr prosadil a poslal svůj tým do zaslouženého vedení - 0:1. A to mohlo být i vyšší, ale Libecajt nebyl v koncovce úspěšný. V jednom případě mířil po samostatném nájezdu vedle, v další příležitosti ho vychytal skvělým zákrokem M. Beneš. Pokud chtěly Pustověty se zápasem něco udělat, musely do druhé půle zařadit vyšší rychlostní stupeň.

Probuzené Pustověty otočily

A to se Sokolu podařilo. Druhý poločas nabídl podobný scénář hry, jen si oba týmy prohodily své role. Rázem to byli domácí, kteří postupem času diktovali tempo hry a byli nebezpečnější. Zároveň ale mohli být rádi, že dohrávali v plném počtu. Na začátku druhého dějství přitvrdil až příliš Peták na Elsnice a mohl být rád, že nedostal druhou žlutou.

 

Hosté už neměli tolik šancí jako v prvním dějství. Kočímu další volej nesedl, a tak se o slovo přihlásili domácí, kteří srovnali v 55. minutě zásluhou velmi dobře hrajícího Holečka, který obdržel na zadní tyč krásný nadýchaný centr z kopačky J. Beneše - 1:1. Pustověty získaly pevnější půdu pod nohama. Do zakončení se dostávala i posila z Tatranu. Jan Beneš orazítkoval břevno, v další šanci ho vychytal skvělým zákrokem zkušený brankář Kolek.

 

Čas plynul a skóre se stále neměnilo. Před příchozími diváky byla poslední desetiminutovka základní hrací doby, kterou odšpuntoval po velmi podařené akci krásným a svým druhým gólem v utkání Holeček - 2:1. Závěrečné drama se nekonalo, domácí zuby nehty hlídali těsný náskok, který v nastavení potvrdil uklidňující brankou po centru z bezprostřední blízkosti hlavou Hranai - 3:1. Hraniční ofsajdová situace u pomezního prošla. Pustověty tak zvládly lépe utkání dvou rozdílných poločasů, které ale mohlo klidně skončit nerozhodně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Jan Beneš, útočník: Bojovné utkání, ve kterém nám nevyšel první poločas a po zásluze jsme prohrávali. Do druhého poločasu jsme nastoupili se změnami v sestavě a na našem výkonu to bylo znát. Začali jsme být nebezpeční a poté i vyrovnali, hosté naopak několik náznaků šancí nevyužili a my jsme po hezké akci šli do vedení, které jsme v závěru ještě navýšili. Za mě se jednalo spíše o remízové utkání, ale jsem rád, že se nám povedlo tři body vydřít a vstoupit tak vítězně do nového ročníku.

SK Mšecké Žehrovice
Jakub Kolek, brankář: Utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase jsme byli aktivnější my, ale vstřelili jsme jen jednu branku. Ve druhém byli lepší domácí, vyrovnali a vstřelili další dva góly. Obzvlášť druhý gól soupeře byl hezký. Nás trápí koncovka a bohužel i zápasová docházka.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Šimon [-] , M. Peták [-] (57. M. Hanuš [-] ) , P. Holeček [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , M. Hranai [-] , P. Hovorka [-] , J. Beneš [-] , T. Elznic [-] , T. Černý [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - R. Kapek [-] , S. Baranov [-] , F. Libecajt [-] (21. J. Falař [-] ) , O. Kushnir [-] , O. Zázvorka [-] , R. Škutchan [-] , M. Pejša [-] , J. Kočí [-] , J. Elsnic [-] , J. Kolek [-]

ŽK: 15. M. Šimon , 21. M. Peták , 89. M. Beneš - 42. J. Falař , 48. J. Kočí .
Hráči zápasu: P. Holeček , M. Beneš - J. Kočí .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Šefara Milan - ŠÍMA Jakub, ČIHAŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas by mohl nabídnout hezkou fotbalovou podívanou s lepším koncem pro domácí tým.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích