P. Šnídl 21. (p.)
Z. Jonák 34.
2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Návrat Zavidova do okresu s remizovou příchutí


Branky


21. P. Šnídl (p.) , 34. Z. Jonák - 12. L. Kapoun , 33. J. Jelínek
13

Béčko Zavidova na fotbalové mapě už nenajdeme a krajská soutěž je pro A-tým též minulostí. Oba kádry se spojily v jeden a ten se na úvod nového ročníku představil na hřišti Senomat. Výsledek? Nerozhodný! Berani urvali i se zvučnými posilami cenný bod, ale nebýt zbytečných chyb, mohly to být body klidně tři...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Posily pálily ostrými

Na zavidovské straně žádná posila nenastoupila, na té senomatské hned dvě! V útoku se bude za Berany rvát kanonýr Petr Šnídl a protentokrát ze stoperského postu na vše před sebou dohlížel Zdeněk Jonák, kterého jsme mohli vidět v dresu rakovnického SK. Od zápasu se dal očekávat vyrovnaný a zajímavý průběh, což se také potvrdilo.

 

Zavidov si místy nic nekomplikoval a sázel na dlouhé míče za obranu, což přineslo poprvé ovoce ve 12. minutě. Dlouhý výkop Dunaje propadl až do vápna, kde špatně načasoval výběh Peterka a do prázdné branky se prosadil Kapoun - 0:1. Vedení hostí netrvalo dlouho. Zavidov se dopustil přestupku proti fotbalovým pravidlům ve vlastní šestnáctce a Berani měli možnost pokutového kopu, který bezpečně proměnil P. Šnídl - 1:1.

 

Po půl hodině hry propadl centr z poloviny hřiště do prostoru zadní tyče, domácí brankář neodhadl směr letu míče a na zadní tyči se prosadil dobře hrající J. Jelínek a vrátil vedení na zavidovskou stranu - 1:2. To ale odmítla druhá senomatská posila ve spolupráci s autorem první domácí branky. P. Šnídl poslal centr z přímého kopu do míst, kde se přes bránícího hráče prosadil hlavou Jonák - 2:2.

 

Do kabiny žádná další branka nepadla a bylo jen otázkou, co nabídne druhý poločas. Tak či tak se hrál místy velmi pohledný fotbal, který musel bavit a diváci mohli jen a jen doufat, že si to oba celky přenesou na hřiště i do zbylé části.

Dunaj držel svůj tým

Tempo Zavidova šlo oproti první půli trochu dolů a z toho těžili domácí, kteří se dokázali dostat do šancí. V těch je brzdilo buď nepřesné zakončení nebo skvělý Dunaj, který držel své spoluhráče v boji o body. I hosté ale dokázali zahrozit, svých pár možností ale též nevyužili. Na gól se ve druhém poločase čekalo tak dlouho, až nakonec žádný nepřišel. Body se nakonec rozdělily.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Na úvod sezóny viděli diváci, myslím si, slušné utkání. Hosté spoléhali na dlouhé nakopávané míče a po dvou z nich, kdy si vybral slabší chvilku brankář Peterka, šli do vedení, na které jsme vždy stačili odpovědět. Vytvořili jsme si po pěkných kombinačních akcích i další brankové příležitosti, ale v cestě míči do sítě stála branková konstrukce nebo zákroky dobře chytajícího brankáře Dunaje. Tomu můžou hosté děkovat, že si odvážejí bod. Za dnešní výkon musím hráčům poděkovat.

FC 05 Zavidov
Quang Vu Tran, záložník: Zápas byl za mě vyrovnaný a oba týmy si vytvořily řadu gólových příležitostí. První poločas měl oproti druhému poločasu vyšší tempo a kvalitu. I když po přestávce jsme mírně povolili a zápas spíše dohrávali. Myslím si, že bod pro každého je nakonec spravedlivý výsledek.



Sestavy


SK Senomaty
J. Peterka [-] - T. Pichner [-] , M. Špidra [-] (65. M. Sailer [-] ) , Z. Jonák [-] , P. Šnídl [-] , J. Šnídl [-] , R. Trešl [-] , L. Mácha [-] , M. Komín [-] (74. M. Štícha [-] ) , L. Žebrakovský [-] , R. Hůla [-]

FC 05 Zavidov
A. Dunaj [-] - P. Vitner [-] , E. Pšenička [-] , J. Jelínek [-] , T. Itner [-] (62. R. Vanický [-] ) , D. Matějka [-] , Q. Tran [-] (76. L. Jelínek [-] ) , T. Diepold [-] (89. J. Koc [-] ) , L. Kapoun [-] , J. Křivohlavý [-] , J. Hvězda [-]

ŽK: 31. P. Šnídl , 45. Z. Jonák , 80. T. Pichner , 85. J. Šnídl , 86. R. Trešl , 86. M. Sailer - 34. P. Vitner , 72. E. Pšenička , 89. J. Křivohlavý .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KODEŠ Jaroslav (N), DEVERA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra domácích

Senomaty příchodem Petra Šnídla získaly střelce a určitě se bude chtít v prvním zápase hned zapsat dobrým výkonem. Naopak hosté po pádu z krajské soutěže počítají ztráty. Body zůstanou v Senomatech.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích