Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čtyřgólový kapitán sestřelil generační obměnou procházející Kněževes


Branky


13

Kněževes má za sebou těžkou sezonu a daleko těžší ji možná čeká právě teď. Věk se zastavit nedá a je na čase dát prostor nové generaci. To si moc dobře uvědomuje kouč Rostislav Hertl, který své svěřence doplněné o mladíky připravoval na úvodní zápas nového ročníku. Soupeřem byl Pavlíkov, navíc na svém vlastním hřišti, takže na rozjezd velmi těžká písemka...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké slepené góly

Zachytit start a ustát počáteční očekávaný tlak soupeře. S těmito slovy šli hostující hráči na pavlíkovský pažit. Udělali ale přesný opak. Pavlíkov nastoupil do zápasu s velkou chutí a po rychlém gólu Jirouška ze 4. minuty si užíval rychlé vedení - 1:0. O dvě minuty později bylo ještě veseleji, když pálil poprvé kapitán Kalaš - 2:0. Dva rychlé góly jakoby domácí uspokojily a ti se rázem přizpůsobili hře soupeře, která nebyla v bůh ví jakém tempu.

 

Na další branku se dlouho čekalo, i když šance na pavlíkovské straně rozhodně byly k vidění. Domácí kontrolovali vedení a svému soupeři toho moc nedovolili. Kněževes přihlížela, jak její soupeř drží míč, kombinuje a postupně hledá vrátka, jak vsítit další branku. Hosté ale dlouho odolávali a už se zdálo, že do druhé půle půjdou s nadějným výsledkem. Ve 40. minutě ale čekání na gól ukončil Pyskatý a nadějný výsledek do zbytku zápasu soupeři nedopřál - 3:0.

Kalašova one man show

Domácí naskočili do druhého poločasu se stejnou chutí jako do toho prvního a skóre se měnilo hned po pár minutách. A znovu u toho byl Kalaš, který v 54. minutě zapsal svůj druhý zásah - 4:0. Kněževeské naděje alespoň na remizu byly pryč, stejně tak byla pryč po hodině hry vidina dobrého nebo alespoň v rámci možností přijatelného výsledku. Proč? Protože pavlíkovský kapitán zkompletoval svůj hattrik a domácí fans si broukali "pátou" - 5:0.

 

Po debaklu v pohárovém zápase schytala Kněževes další přiděl, tentokrát v mistrovském zápase. Naopak domácí navázali na dva úspěšně zvládnuté pohárové duely a fotbalem se opět bavili. Konečnou podobu skóre stanovil na začátku poslední desetiminutovky Kalaš, který tak dokonal svou čtyřgólovou show a také velmi dobré představení svého týmu - 6:0.

 

Galerie od Štefana Ferencze a od Julči Ketmanové.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš, kapitán: Celý zápas jsme udávali tempo, navíc jsme chytili začátek a po šesti minutách jsme vedli 2:0. Poté se trochu zmírnilo tempo zápasu, až do půle jsme se přizpůsobili Kněževsi a hráli prakticky v chůzi. Do vyšších obrátek jsme se dostali zase ve druhé půli a začali jsme proměňovat šance, které jsme v první půli neproměňovali. Ideální start sezony.

FK Kněževes
Rostislav Hertl, trenér: Avizovaná generační obměna v našem týmu začala a musíme pracovat na začlenění hodně mladých hráčů do týmu. Žádné posily už v plánu nejsou. Asi nás čeká dietnější výsledkové období, ale takový fotbalový život prostě je. Kluky musím pochválit za dílčí věci, které jsem jako trenér v naší hře viděl a které po nich chci.



Sestavy


SK Pavlíkov
J. Erben [-] - V. Kononets [-] (62. F. Zaspal [-] ) , L. Hupka [-] (46. L. Pešek [-] ) , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , J. Jiroušek [-] (46. D. Hlaváček [-] ) , L. Pyskatý [-] (46. O. Vávra [-] ) , M. Škrlant [-] , P. Ikrényi [-] , V. Hornof [-] (79. T. Hink [-] ) , D. Řezáč [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] (67. M. Vršecký [-] ) - J. Kostka [-] , D. Mašík [-] (61. A. Koutecký [-] ) , M. Miksa [-] , T. Kejla [-] (55. J. Žemlička [-] ) , L. Malafa [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , T. Žák [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 25. T. Kejla , 26. J. Vršecký , 74. P. Čihař .
Hráči zápasu: D. Řezáč , F. Kalaš , P. Chytrý .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - GEBHART Tomáš, LAUN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra domácích

Pavlíkov v této sezoně bude hrát v horních patrech tabulky. V tomto zápase to prokáží a vyhrají.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích