1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Lukavice si poradila s kosteleckým B-týmem


Branky


4

Do Lukavice přijel mladý tým z Kostelce, který tlačil, ale na body to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Od začátku utkání to byli hosté, kdo diktoval tempo hry. Vytvořili si pár zajímavých příležitostí, které ale končili buď na dobře hrající domácí obraně, nebo na „syndromu“ dostat míč a až do prázdné. Po čase Lukavice změnila rozestavení a zahustila střed hřiště, a to začalo kostelecké juniorce dělat problémy. V druhé polovině prvního dějství to zase byli domácí, co nevyužili dvě hlavičkové možnosti a rychlého brejku, kde Filip Stieber nepřehodil brankáře hostí. 

Lukavici se vyplatilo vyčkat na šanci

Lukavici se trpělivý hra založená hlavně na pevné obraně vyplatila a už v 52. minutě, kdy překvapil obranu hostí Patrik Kernal svým křižným balónem na volného Miroslava Cvejna a míč putoval dále na Filipa Stiebera a naprosto volného Františka Ulricha, ten se v tváří v tvář brankáři nemýlil - 1:0. Kostelec dále dobýval pevnou defenzívu domácích, ale co defenzíva nezneškodnila, to zneškodnil skvěle chytající Václav Vaněček. A když své příležitosti do otevřené obrany hostí ani domácí nezužitkovali, tak drama do poslední minuty už branku nepřineslo.

Sestavy


TJ Sokol Lukavice
V. Vaněček [-] - F. Kernal [-] , J. Procházka [-] , M. Šabata [-] - F. Stieber [-] , S. Bartoš [-] , M. Drašnar [-] , M. Cvejn [-] - F. Ulrich [-] (90. P. Rašín [-] ) , P. De [-] (72. T. Janoušek [-] ) , P. Kernal [-] (81. P. Drašnar [-] )

FK Kostelec nad Orlicí B
V. Kozák [-] - J. Čihák [-] (43. ) , J. Cvejn [-] (70. S. Hernych [-] ) , P. Wolf [-] (63. ) , J. Vilímek [-] , D. Cvejn [-] , D. Sejkora [-] , M. Žežule [-] , P. Klapal [-] , J. Halbrštát [-] , O. Bečka [-]

ŽK: 85. P. Drašnar - 80. D. Cvejn .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Mucha Tomáš - HLOUŠEK Jakub, MUCHA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích