1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Souboj Lukavice se Solnicí B přinesl remízu


Branky


4

Mladý tým ze Solnice zůstává neporažený i po utkání na horké lukavické půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný první poločas

První poločas byl prakticky bez šancí a vynikaly především obrany obou celků.  Za zmínku jedině stojí přímý kop domácích, který orazítkoval tyč Solnické svatyně.

Atraktivnější druhý poločas

Vstup do druhé půle byl úspěšnější pro Lukavici a už v 51. minutě, po dobrém napadání, využívá chybu hostující obrany Miroslav Kalousek a poslal domácí mužstvo do vedení. Poté se hrálo od vápna k vápnu a bez větších příležitostí. V 75. minutě udeřili i hosté, kteří našli skulinku v jinak pevné defenzívě a Patrik Hovorka srovnává na 1:1. Posledních 15 minut vypadalo stejně jako celý druhý poločas a hrálo se nahoru dolů, ale branka již nepadla. Spravedlivá remíza v utkání, které mělo náboj a muselo se divákům líbit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lukavice
Filip Stiebr - trenér: "Přes kopec k nám dorazil tým, s novým lodivodem, který je velice dobře poskládaný a jeho hra má hlavu a patu. Od začátku jsme chtěli hrát aktivně, ale to nám hosté svou kvalitou nedovolovali, a tak jsme museli spíše trpělivě pracovat. Přejeme brzké uzdravení smolně zraněným hostujícím hráčům."

SK Solnice B
Jan Čermák - trenér: "Horká lukavická půda pro nás byla příliš žhavá na to, abychom plně bodovali… Odehrálo se korektní a důrazné utkání, v němž konečný výsledek je zasloužený pro oba týmy. Negativem jsou dvě smolná zranění na naší straně, což nám činí trochu komplikace. Pozitivem současně je, že dostanou šanci další hráči nejen z týmu mužů, ale i dorostu, v nadcházejícím anglickém týdnu. Další pozitivum vidím v tom, že jsme neprohráli a přijali jsme důraznou hru a nezaostali jsme. Také rozhodčí přispěli k úrovni utkání a odřídili ho solidně v příjemném nedělním odpoledni."

Sestavy


TJ Sokol Lukavice
V. Vaněček [-] - M. Šabata [-] (65. V. Herman [-] ) , F. Kernal [-] , J. Procházka [-] , L. Nosek [-] - F. Stieber [-] , J. Chmelař [-] (58. S. Bartoš [-] ) , M. Drašnar [-] , M. Cvejn [-] (65. D. Trejtnar [-] ) , P. Drašnar [-] - M. Kalousek [-] (85. T. Janoušek [-] ) -

SK Solnice B
Z. Tobiška [-] - V. Pavlů [-] , M. Staporek [-] (58. J. Židík [-] ) , J. Hlavsa [-] , L. Procházka [-] , P. Nosek [-] , R. Schod [-] , M. Pups [-] , K. Nosál [-] (16. J. Kubec [-] ) , T. Doucek [-] (46. P. Hovorka [-] ) , A. Barták [-]

ŽK: 80. A. Barták , 84. P. Nosek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mucha Tomáš - HVĚZDA Lukáš, VRÁNA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích