Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:5
(1:4)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 14:30

6.kolo, Zlínský | Zlín | Okresní přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Osm gólů ve Štípě a osm různých střelců! Jak utkání hodnotí trenér Újezdu?


Branky


11. J. Beránek , 79. T. Holík (p.) , 92. J. Böhmer - 10. R. Pavelka , 32. O. Častula , 38. J. Škrabola , 47. A. Dobiáš , 85. A. Pecha
7

Tomáš Bělaška nám zaslal pozápasové hodnocení trenéra Újezdu, shrnující průběh utkání. Je spokojen s výkonem svého mužstva?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Újezd
Ivan Pecha, trenér: V sobotu po polední za dusného počasí jsme zopakovali nedávnou minulost, když se nám na jaře podařilo prvně zvítězit ve Štípě. Neuplynul ani půl rok a nám se tenhle kousek vydařil znovu. A o to sladší, že nám díky přeložení zápasu na sobotu vznikly nemalé komplikace. Ze sestavy nám vypadlo šest hráčů a hrozilo, že nedáme dohromady ani základní jedenáctku. Nakonec jsme postavili solidní mančaft a i kvalitní lávku s věkovým průměrem 43 let! (úsměv) Rozdíl mezi utkáním v Poteči byl ten, že ve Štípě jsme úvodní poločas byli zaplaťpánbůh efektivní. První branku vstřelil Radim Pavelka, jehož ukázkově nádhernou kolmici vyslal do brejku parťák z útoku Honza Škrabola. Domácí ovšem po naší nedůslednosti na levé straně dokázali obratem srovnat stav. Vedení jsme si vzali zpět po jednoduché akci, kdy Karel Repatý autem vyzval Radima Pavelku na pravé straně k úniku, ten odcentroval a na zadní tyči Adam Pecha míč střelou z voleje do protipohybu brankáře nás poslal opět do vedení. Ještě před tím orazítkovali břevna Adam Pecha a za domácí Šimek. Na 3:1 v náš prospěch zvýšil hlavou Honza Škrabola po přímém kopu Adama Pechy. Poločasové vedení 4:1 pak znovu hlavou uzavřel Adam Dobiáš, jenž parádně prodloužil do sítě dlouhý aut Ondry Častuly. Snový první poločas v těžkém prostředí ve Štípě byl za námi, ale věděli jsme, že nás čeká těžká druhá půle. Domácí nemaje co ztratit se vrhali do útočení. My ale pracovali směrem dozadu spolehlivě a stále hrozili i dopředu. Štípě se podařilo dostat do hry kontaktním gólem z pokutového kopu po faulu našeho brankáře na domácího hráče. Nám se podařilo znovu odskočit na rozdíl tří branek, když dlouhý nákop z naší poloviny hlavou prodloužil střídající matador Pepa Šándor a za míčem šli Radim Pavelka a Adam Pecha, kdy druhý jmenovaný se nakonec k míči dostal, udělal kličku a střelou do prázdné zvýšil na 5:2. Poslední slovo měli v nastaveném čase sice domácí, když se z úhlu prosadil jejich hráč. Nicméně tento gól už jen korigoval naše cenné, ale naprosto zasloužené vítězství na horké půdě ve Štípě!

Sestavy


FK Štípa
A. Hambálek [-] - J. Beránek [-] , P. Reimitz [-] (81. J. Böhmer [-] ) , T. Holík [-] , . Pekáček [-] (73. D. Mimochodek [-] ) , F. Okál [-] , M. Šimek [-] , T. Vykopal [-] (64. J. Venený [-] ) , L. Libiger [-] (46. M. Ráček [-] ) , M. Laciga [-] , M. Navrátil [-] (73. R. Plechač [-] )

SK Újezd
S. Maniš [-] - J. Škrabola [-] (73. J. Šandor [-] ) , R. Pavelka [-] , A. Karlík [-] (66. P. Belžík [-] ) , A. Pecha [-] , F. Martinek [-] , T. Bělaška [-] , M. Hlavička [-] , K. Repatý [-] , O. Častula [-] , A. Dobiáš [-] (88. Z. Velecký [-] )

ŽK: 33. M. Šimek - 35. T. Bělaška , 53. A. Karlík , 70. A. Dobiáš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HURÁB Lukáš - JABŮREK Filip, MIČUTKA Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tabulka Z Skóre B
1 TJ Spartak Valašské Klobouky 10 32:20 20
2 TJ Sokol Návojná 9 34:23 20
3 FK Štípa 9 42:22 19
4 SK Újezd 10 28:23 15
5 FK Poteč 9 18:15 15

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Ondřej Šebák 14
2 Jakub Beránek 11
3 Marek Dubčák 10
4 Jakub Fojtů 9
5 Martin Váňa 9

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 32 50,8% 0
2 Venca Likeš 28 44,4% 0
3 Radek Hruška 28 50,0% 0
4 Libor Adamik 28 44,4% 0
5 Jiří Kadlík 19 43,2% 0

Zobrazit celou tabulku