Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:4
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: TJ Sokol Určice B - Sokol Držovice


4

V neděli 8. září bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 8. ligy okresu Prostějov mezi místním béčkem a mužstvem Držovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli 8. září bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 8. ligy okresu Prostějov mezi místním béčkem a mužstvem Držovic. Hosté zahrozili hned z prvního útoku. Po levé straně hřiště se dostal do gólové šance Šmehlík. Míč z jeho kopačky se odrazil od vzdálenější tyče do sítě a Držovice vedli - 0:1. Určice však dokázaly velmi rychle odpovědět. Postaral se o to Vičar, který se pěknou střelou z trestého kopu trefil tam kam bylo potřeba – 1:1. Problém se šťastným koncem vznikl v 18. minutě. Při odkopu od branky napálil gólman Pospíšil míč do protihráče, ale ten se odrazil do míst, kde byli pouze domácí hráči. V dalším průběhu hry se ani jedno z mužstev do šancí nedostávalo. To platilo až do 40 minuty, kdy kapitán hostí napálil míč do gólmana a následující dorážku poslal nad branku. Přesto odcházeli do šaten spokojenější hosté. Po nedorozumění v obraně se k míči dostal Valenta a poslal svůj tým do vedení. Značná část druhého poločasu se hrála na polovině domácího mužstva. Po hodině hry zvýšili hosté vedení. Z trestného kopu jehož exekutorem byl Furmanets skončil míč po teči v brance– 1:3. O zisku bodů rozhodli hosté definitivně 81. minutě. Na centr z pravé strany hřiště si u vzdálenější tyče počíhal neobsazený Furmanets a dal výsledku konečnou podobu – 1:4. Domácí za celý druhý poločas branku Držovic neohrozili, s jedinou vyjímkou. V 87. minutě Vaverka přihrál Vičarovi. Brankář ale jeho střelu vytěsnil na roh.

 

Autor: Lubomír Kaprál 

Sestavy


TJ Sokol Určice B
P. Pospíšil [-] - J. Křížek [-] , M. Hudský [-] , T. Ježek [-] , Š. Petyrek [-] - V. Krajíček [-] , P. Čajan [-] , J. Hanzelka [-] - A. Vičar [-] - M. Procházka [-] , R. Paul [-]

Sokol Držovice
D. Pokorný [-] - M. Štěpánek [-] , M. Grepl [-] , J. Srbený [-] , P. Hodulák [-] , S. Valenta [-] , M. Vymazal [-] , M. Valenta [-] , V. Furmanets [-] , R. Lužný [-] , M. Začal [-]

ŽK: 48. M. Procházka , 60. R. Paul - 38. M. Vymazal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBALÁK Karel - DÖMISCH Michal, WEISER Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích