Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:3
(3:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

I přes dobrý výkon Drnovic to na body nestačilo


Branky


16

Vysočany si stále drží první pozici. Společně s Ráječkem jsou jedinými týmy, které jsou doma neporaženy a tuto sérii drží dál. Také s největším rozdílem skóre, +27, se drží ve skvělé pozici do dalších bojů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

 Hosté měli lepší začátek, když v  5. minutě přečíslili obranu, ale střela jejich hráče minula naši bránu. Hned z protiútoku zahrozil náš celek. Do šance  se dostal Vybíhal, jenže brankář hostů, který  byl nejlepším hráčem Drnovic, ho vychytal. Ale gólman soupeře udržel nulu pouze do 9. minuty. Jamrich prudkým centrem z levé strany našel Crhonka a Tomáš z „malého vápna“ lehce uklidil míč k levé tyči – 1:0. Hned za minutu se mohlo skóre znovu pohnout v náš prospěch. Vybíhal byl faulován před bránou soupeře a rozhodčí Nečas nařídil penaltu v náš prospěch. Míč si postavil Tomáš Crhonek, ovšem naprosto nepochopitelně poslal balón mimo bránu! Nadále měl náš tým více ze hry, a i když se nehrálo „na jednu bránu“, šance narůstali před tou Drnovic. Ve 22. minutě se dostal před brankáře hostů Vybíhal, ale nepřekonal ho. Mrzet nás to nemuselo dlouho. Ve 24. minutě rozehrál Horáček nakrátko trestný kop doleva na Vybíhala, ten poslal přízemní centr před bránu, míč prošel až na na zadní tyč, kam si naběhl Šíbl a ten pohodlně poslal míč do odkryté branky – 2:0. Ve 28. minutě mohl být rozdíl ve skóre ještě výraznější. To Jamrich kolmicí našel nabíhajícího Koska, toho brankář skvělým zákrokem vychytal a dorážku Vybíhala do sítě zhatil, kvůli ofsajdu, praporek pomezního. I když se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, šance přibývaly na našem kontě. Ve 32. minutě se uvolnil Laďa Šíbl, přihrál Vybíhalovi, ovšem jeho střelu obránce na poslední chvíli zablokoval. Ale ve 38. minutě se stav utkání znovu měnil. Jamrich poslal z levé strany prudkou přihrávku před bránu na nabíhajícího Crhonka, ten na míč nedosáhl, ale na „zadní tyčce“ se objevil Vybíhal a pohodlně rozvlnil potřetí síť hostující branky – 3:0. Až ve 39. minutě měli velkou možnost hosté. Po rohu se prosadil jejich hráč, ale hlavičkoval nad bránu.

Hosté se snažili

I v druhém poločase sehrál zajímavý fotbal. Hosté měli navrch a v 52. minutě zakončoval po rohu jejich hráč, ovšem vysoko nad. I naši hráči dávali o sobě vědět. V utkání dobré úrovně nahrával Kovář Koskovi, ale toho na poslední chvíli zablokoval bránící hráč. V 55. minutě byl po protestech vyloučen hostující Borek, takže se zdálo, že se zápas bude pouze dohrávat. Jenže hosté se se stávajícím stavem nehodlali smířit. V 63. minutě zahrávaly Drnovice roh, po něm se hlavou prosadil Bělehrádek a snížil na 3:1, což zároveň znamenalo, že náš celek mužů poprvé na podzim inkasoval na domácí půdě. Přesně po 333 minutách. Ale pak naši hráči zabrali. V 70. minutě ještě poslal Horáček trestný kop nad bránu. Ovšem už za minutu, poté co nastoupil na hřiště Petržel, tak Vybíhal poslal zleva prudký centr před bránu a právě Aleš jen lehce tečoval míč, což stačilo k tomu, aby se zvýšil náš náskok – 4:1. V 79. minutě bylo definitivně rozhodnuto, když svou šanci proměnil Kosek, – 5:1. Jenže soupeř i za jasného stavu nezabalil zbraně a dočkal se odměny za svou aktivitu. V 78. minutě atakoval Kadlec nešetrně útočníka hostů, ten upadl a rozhodčí Nečas nařídil penaltu, kterou brankář hostů s přehledem proměnil, – 5:2. Závěr našemu mužstvu moc nevyšel a v 88. minutě Drnovice zkorigovali stav na konečných 5:3, když se před Piňose dostal Crhák, který prostřelil našeho brankáře a snížil na přijatelný výsledek pro hosty. Ovšem i to znamená, že naši muži stále drží 1. místo v tabulce.

REPORT: Obec Šošůvka



Ohlasy k zápasu


Vysočany - Šošůvka
Z webu Obec Šošůvka: Poprvé na podzim se představil náš celek na hřišti ve Vysočanech a i na čtvrtý pokus si připsal čtvrtou domácí výhru. Přestože hosté nepředvedli špatný výkon, postupem hry se projevil rozdíl v kvalitě obou kádrů a jen nezvládnutý konec utkání připravil náš tým o jednoznačné vítězství. V neděli 20. října 2024 zajíždí naši fotbalisté do Černé Hory. Ačkoliv se domácím prozatím příliš nedaří, tak se nám pod místním zámkem nehrávalo nikdy snadno. Podpora příznivců se tedy v tomto utkání, které začíná v 15 hodin, bude určitě hodit.


Sestavy


Vysočany - Šošůvka
L. Piňos [-] - P. Kovář [-] (61. A. Petržel [-] ) , J. Jamrich [-] (86. M. Šebela [-] ) , M. Vybíhal [-] (82. L. Němec [-] ) , J. Horáček [-] , T. Kosek [-] (86. J. Zouhar [-] ) , V. Šíbl [-] , T. Crhonek [-] , Š. Hanák [-] , M. Srostlík [-] , M. Kadlec [-]


ŽK: 49. V. Šíbl , 55. M. Vybíhal , 91. M. Šebela - 44. M. Borek , 50. I. Blahoňovský , 67. J. Komárek . ČK: 55. M. Borek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NEČAS Jiří - BRACH Jaroslav, BUREŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2024 08:13

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 02:51
Jakub Ťoupek

Expert: Tomáš Marek
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích Vysočan.

Jakub Ťoupek

Expert: Tomáš Marek
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích Vysočan.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 18:12

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích