0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:2
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vyhrocený duel nakonec vyústil ve 3 červené karty pro domácí


Branky


12

Duel mezi Lipovcem a mužstvem z Vysočan začal opatrně, jenže po poločase se začalo přiostřovat. Rozhodčí museli udělit hned 3 červené karty domácím fotbalistům. Ti budou minimálně jedno další utkání chybět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Crhonek rozhodl hned v první půli

Zápas začal hodně opatrně. Domácí napadali naši rozehrávku, čímž nám dost komplikovali mezihru a měli díky tomu více ze hry, ale brankář Holásek se za pomoci bezchybné obrany nedostal do akce. Naše hra byla dost pomalá a tak prvních patnáct minut se nemuselo ani hrát. Až v 16. minutě Crhonek nahrál doprava Koskovi, ale ten z úhlu trefil boční síť. Náš tým se začal přece jen více osmělovat a ve 21. minutě se už měnilo skóre. Jamrich nádherným pasem vysunul doleva Kováře, jeho střelu ještě domácí brankář Valach vyrazil, ovšem přímo k nohám dobíhajícího Crhonka a ten už měl před sebou snadnou úlohu dorazit míč do prázdné brány – 0:1. Od tohoto momentu, až do konce poločasu, měli naši hráči více ze hry a převahu mohli potvrdit dalším gólem už ve 25. minutě. To trestný kop Jamricha téměř od půlící čáry prošel až na Šíbla, jenže Laďa s touto možností nenaložil dobře, otálel se zakončením a na poslední chvíli o míč přišel. Ve 30. minutě zahrával Jamrich trestný kop z 20-metrů, ale jeho střela těsně minula pravý horní roh. Ve 34. minutě bylo veseleji. Náš asi nejlepší hráč Aleš Petržel vybojoval u pravé postranní čáry míč, poslal ideální nahrávku před bránu, kterou Crhonek snadno uklidil do sítě – 0:2. Ve 37. minutě centroval z trestného kopu Jamrich, hlavou se prosadil Šíbl, ale netrefil bránu. Blízko ke třetí brance jsme byli ve 41. minutě. To se na levé straně uvolnil Šíbl, přihrál před bránu, jenže Crhonek tentokrát trefil pouze brankáře Lipovce. Ve 42. minutě prošel Jamrichův centr z levé strany až na Petržela, ovšem Aleš byl touto možností zaskočen a nedokázal usměrnit míč do téměř odkryté brány. Možná někomu ve výčtu zajímavých situací chybí šance domácích, ale ti prostě našeho brankáře pořádně v první půli neohrozili.

Začalo červené hnutí

Hned v úvodu druhé půli vystrašil Jamrich střelou z 25-ti metrů brankáře Lipovce, ten se štěstím nohama míč vyrazil. Ale pak naši hráči jako kdyby přestali hrát a vyklidili střed hřiště a málem na to doplatili v 53. minutě. To náš gólman vyběhl pro míč až téměř na hranici „šestnáctky“, jenže ho neudržel, do zakončení se tak dostal domácí hráč, ale o preciznosti naší obrany v nedělním utkání svědčí to, že minimálně tři hráči za Holáska zaskočili a Horáček v pohodě odehrál míč do bezpečí. Poté se naše mužstvo přece jen začalo víc tlačit dopředu a v 55. minutě, po centru Jamricha, prodloužil Crhonek míč, který skončil těsně vedle levé tyče. V 60. minutě se náš celek přiblížil k výhře, když domácí Petr Hebert fauloval jednoho z našich hráčů, po odpískání si neodpustil komentář směrem k rozhodčímu Brázdovi a ten ho po druhé žluté kartě poslal ze hřiště. Přesilovku mohl náš tým využít už za dvě minuty. Při povedené akci našel Hanák Crhonka a ten následně přihrávkou z levé strany přihrál Koskovi. Tadeáš sice ve vyložené šanci minul bránu, jenže byl u zakončení podražen domácím brankářem a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil sám faulovaný Kosek, jenže s touto šancí pohrdl a poslal míč vedle levé tyče do zámezí!  Domácí hráči jako kdyby nepříznivý vývoj neunesli a v 68. minutě Jírava tvrdě fauloval pronikajícího Kováře a po druhé žluté byl vyloučen i on. Hráči FK se však za navýšením skóre nehnali a málem na to doplatili v 78. minutě, když se před Holáskem ocitl z pravé strany pronikající protihráč, ale místo zakončení volil nahrávku před bránu a tu už naši vracející se hráči odvrátili. Hned za minutu jsme promarnili stoprocentní šanci, když Jamrich vysunul přihrávkou mezi obránce Koska, ten obešel gólmana, jenže neprostřeli domácího stopera, který kryl prázdnou bránu! A v 80. minutě přišlo další vyloučení hráče Lipovce. Filip Hebert na půlící čáře nesmyslně zajel do Srostlíka a viděl ihned červenou kartu. Posledních deset minut jsme tedy měli dokonce trojnásobnou výhodu, jenže naši hráči se zaměřili na kontrolu míče a snažili se utkání v poklidu dohrát. To se jim sice povedlo, ale početný zástup fanoušků našeho celku odcházel s pocitem, že z tohoto zápasu se dalo vytěžit i víc než pouze dvoubrankové vítězství.

REPORT: OBEC Šosůvka



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Lipovec
Z webu Obec Šošůvka: Po dvoutýdenní pauze, zaviněné nepříznivým počasím, kdy byly odloženy všechny soutěže na okrese Blansko, se opět hrálo a naši muži cestovali do nedalekého Lipovce. V předchozích dvou sezónách padlo ve čtyřech utkání těchto soupeřů dohromady neuvěřitelných 32 branek, ale tentokrát se žádné gólové hody nekonaly. V nepříliš pohledném zápase, sotva průměrné úrovně, si naše mužstvo vytvořilo v prvním poločase dvoubrankový náskok, který v druhém poločase kontrolovalo. Náš celek vsadil na dokonalou defenzívu, kdy Lipovec za celý zápas nepustil do žádné vyložené šance. Naopak kromě dvou branek ještě několik možností zahodil, včetně penalty. V druhé půli nám navíc domácí cestu k výhře hodně usnadnili, když dohrávali bez tří vyloučených hráčů!


Sestavy


SK Sokol Lipovec
J. Valach [-] - P. Hebert [-] , O. Novotný [-] (46. K. Jírava [-] ) , J. Kuchař [-] , R. Horáček [-] , D. Zouhar [-] , V. Formánek [-] , L. Musil [-] , F. Musil [-] (78. P. Kučera [-] ) , F. Hebert [-] , V. Zouhar [-]

Vysočany - Šošůvka
T. Holásek [-] - P. Kovář [-] (70. M. Vybíhal [-] ) , J. Jamrich [-] , J. Horáček [-] , T. Kosek [-] (85. L. Němec [-] ) , V. Šíbl [-] , T. Crhonek [-] , Š. Hanák [-] , M. Srostlík [-] , M. Kadlec [-] , A. Petržel [-]

ŽK: 30. L. Musil , 33. J. Valach , 44. P. Hebert , 51. F. Musil , 57. R. Horáček , 61. K. Jírava - 53. A. Petržel , 64. T. Kosek , 86. M. Srostlík , 89. Š. Hanák . ČK: 60. P. Hebert , 68. K. Jírava , 81. F. Hebert .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BRÁZDA Jan - VOLGEMUT Filip, SEDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Ťoupek

Expert: Jakub Ťoupek
Tip experta: remíza

Další vyhrocený zápas. Vyrovnaný duel bude na oko diváka připadat nudný. Nýbrž zajímavá kopaná nakonec vyústí v remízu 2:2.

Jakub Ťoupek

Expert: Jakub Ťoupek
Tip experta: remíza

Další vyhrocený zápas. Vyrovnaný duel bude na oko diváka připadat nudný. Nýbrž zajímavá kopaná nakonec vyústí v remízu 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů