5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:0
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Překvapení se nekonalo, Vysočany s přehledem zvítězily


Branky


1. V. Šíbl , 44. V. Šíbl , 50. T. Kosek , 54. T. Kosek , 83. T. Crhonek
17

Největší favorit na zisk titulu Vysočany se ukázaly doma proti Doubravici. Předpověď na zápas byla jasná, a tak nakonec i zápas dopadl. Žádné překvapení se nekonalo a domácí si zápas pohlídali a udrželi 1. místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí potvrzovali roli favorita

Samotný úvod zápasu navnadil početné obecenstvo v ochozech na myšlenku, že se bude opakovat střelecká kanonáda z duelu se Skalicí. Již v 1. minutě se dostal k míči Crhonek, prošel středem hřiště, přihrál na levou stranu Šíblovi, který se hezky uvolnil a parádní střelou z patnácti metrů, umístěnou pod vzdálenější horní roh brány Doubravice, otevřel skóre utkání, 1-0. Ovšem další minuty zůstaly za očekáváním. Sice jsme drželi míč na svých kopačkách a hrálo se především na polovině hostů, ale bez nějakého většího efektu. V 11. minutě se sice hnal k bráně Crhonek, ale místo střely zkusil ještě kličku vracejícímu se obránci a o míč přišel. No a ve 13. minutě pálil z úhlu z pravé strany Kosek, jenže brankář dokázal zareagovat a vytěsnil míč nad břevno. To bylo z naší strany vše. Mohl bych tedy započítat dva góly, které nám nebyly uznány pro ofsajdové postavení, ale ty se do statistik (jak známo) nezapočítávají. Doubravice nehrála v této fázi duelu vůbec špatně. Zcela správně vyhodnotili její hráči, že hrát „nahoru – dolů“ by žádný efekt nepřineslo a soustředili se na zodpovědnou defenzívu podpořenou důrazem. Když se k tomu připočetlo to, že domácí zrovna „nehýřili“ pohybem, tak byla k vidění spíše nudná partie. Ačkoliv se hosté moc před naši bránu nedostávali, jelikož k brejkovým situacím je potřeba rychlost a zde si myslím, že v této disciplíně na tom většina našich hráčů není vůbec špatně, tak nebyla Doubravice daleko ke srovnání. Ve 28. minutě se tečovaná střela jejich hráče, vyslaná zpoza „šestnáctky“, odráží od břevna Holáskovy brány. Odpovědět na tuto ojedinělou možnost hostů mohl Crhonek, který se ve 30. minutě po dlouhém výkopu od Holáska dostal až před brankáře, ale ten včas vyběhl a tuto šanci zmařil. Náš kapitán pak nebyl daleko od gólu ve 33. minutě. To po přízemním centru od Koska z pravé strany míjí v dobré pozici míč. V závěru poločasu jsme na soupeře přece jen víc zatlačili a ve 42. minutě měl na noze druhou branku opět Crhonek, který běžel sám na brankáře, ale gólman hostů perfektním zákrokem zvládl i tuto situaci. A tak mohli a v podstatě také udeřili hosté. Ve 44. minutě zahráli rohový kop, vyhraný hlavičkový souboj, další dorážka neobsazeného hráče hlavou a míč se třepotá v naší síti. Naštěstí pro domácí z ofsajdu. Hra se rychle přelila na druhou stranu, napravo se uvolní hezky Kosek a jeho přízemní přihrávka nachází nohu Šíbla a Laďa svým druhým gólem, když umísťuje vedle bezmocného gólmana, uklidní náš tým, 2-0. V samém závěru poločasu zaujme ještě povedená střela Horáčka z hranice „šestnáctky“, ovšem brankář Doubravice ji dokáže vyrazit.

Pro domácí nebylo problémem navýšit náskok

Druhá půle se prakticky od jejího zahájení nese plně v naší režii. Ve 48. minutě se opět dostává do šance Crhonek, ale ani tentokrát na brankáře nevyzraje. Když to Tomášovi nejde střelecky, tak se promění v nahrávače. V 50. minutě dostane přihrávku mezi obránce od Koska, sice může zakončovat, ale všimne si, že Tadeáš také pokračuje směrem k bráně, nezištně mu míč vrátí a Kosek jen pošle balon do odkryté sítě, 3-0. Je v podstatě rozhodnuto. Navíc v 54. minutě přijde další branka. Horáček pasem mezi obránce vysune rozběhnutého Šíbla, ten sice míří sám k brankáři, ale „neulakotí se“ a předkládá míč vedle sebe rozběhnutému Koskovi, který se během krátké chvíle stává podruhé takovým „uklizečem“ do prázdné brány, 4-0. Domácí naprosto s přehledem kontrolují hru a v 58. minutě může další gól přidat Crhonek. Po přihrávce od Šíbla běží opět vstříc brankáři, jenže ten potvrdí i v tuto chvíli post nejlepšího hráče hostů v tomto utkání a i tuto šanci Tomášovi zmaří. V 59. minutě to trochu s tou „bohorovností“ přeženeme, Doležel ztrácí míč a útočník hostů má jedinečnou možnost ke snížení. Sám před Holáskem nemíří vůbec špatně, ale brankář FK předvede exkluzivní zákrok a míč konečky prstů vytlačí nad břevno. Doležel je pak v hlavní roli v 62. minutě, kdy se přes dva hráče dostane až před gólmana, ale i on ztroskotá na jeho dalším výborném zákroku. V 68. minutě je pak k vidění další vyložená šance. Kosek se protáhne po pravé straně, posílá polovysokou přihrávku na volného Vybíhala, jenže Matěj až trestuhodně míjí odkrytou bránu Doubravice. Zápas se v podstatě dohrává na polovině hostů. V 74. minutě vysune Škvarenina Šíbla, který je blízko hattricku, jenže je zde brankář Stejskal, jenž dalším skvělým zákrokem zabraňuje navýšení našeho vedení. Ovšem v 83. minutě pátou branku přece jen vstřelíme. Zouhar přihraje Crhonkovi a Tomáš konečně svůj dnešní vzájemný souboj se Stejskalem vyhrává, když si gólman na míč sice sáhne, avšak v cestě do sítě mu nezabrání, 5-0. V závěru máme ještě náznaky možností, ze kterých by snad gól padnout mohl, ale i když se tak nestane, mrzet nás to nemusí.


REPORT: Obec ŠOŠŮVKA



Ohlasy k zápasu


Vysočany - Šošůvka
Z webu Obec Šošůvka: I ve svém druhém vystoupení na domácím hřišti dosáhli naši fotbalisté vysokého vítězství. To se ovšem nerodilo tak snadno. Zejména v prvním poločase chyběl hráčům FK větší pohyb, bylo zde málo ochoty nabízet se pro přihrávky a tak hosté, kteří vsadili na své tradiční atributy (tedy bojovnost a důraz), prakticky celou první polovinu drželi naději na velice slušný výsledek. V druhém poločase už se přece jen výrazněji projevila kvalita našeho kádru a dovedli jsme zápas ke klidnému konci, ovšem pořád je co zlepšovat….

SK Doubravice nad Svitavou
Z webu Doubravice: Utkání v Šošůvce se příliš nepovedlo, branky v první minutě a do šatny vlastně rozhodly. V druhém poločase domácí svůj náskok v poklidu navyšovali, nebýt dobrého výkonu Stejskala v brance možná vyrovnali minulý výsledek. Z 3 utkání 0 bodů, před domácím utkání s Lipůvkou jistě dobá motivace, pro zisk prvního podzimního vítězství.

Sestavy


Vysočany - Šošůvka
T. Holásek [-] - P. Doležel [-] (67. L. Němec [-] ) , M. Vybíhal [-] (81. M. Šebela [-] ) , L. Bezděk [-] , J. Horáček [-] , T. Kosek [-] , V. Šíbl [-] , T. Crhonek [-] , Š. Hanák [-] , M. Srostlík [-] , L. Škvarenina [-] (75. J. Zouhar [-] )

SK Doubravice nad Svitavou
P. Stejskal [-] - P. Pernica [-] (78. M. Aujeský [-] ) , M. Jelínek [-] (53. O. Schuch [-] ) , M. Dvořák [-] , D. Maňoušek [-] , A. Svoboda [-] (75. M. Trubák [-] ) , A. Schuch [-] , M. Veselý [-] , Z. Vach [-] , O. Holomek [-] , M. Daněk [-]

ŽK: 35. M. Vybíhal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - SKOTÁK Jan, HLAVIČKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: Jakub Ťoupek
Tip experta: výhra domácích

Nevidím jediný důvod, proč by zde neměli vyhrát domácí.

Jakub Ťoupek

Expert: Jakub Ťoupek
Tip experta: výhra domácích

Nevidím jediný důvod, proč by zde neměli vyhrát domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích