Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 16:30

4.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO - Olešnici další bod opět zařídil Toman


Branky


17

Jedovnice zajížděly do Olešnice, která je černým koněm celé soutěže. Vyrovnaný výsledek znamenal, že Olešnice pokračuje ve své bodové sérii a Jedovnice si k výhře a prohře připsaly remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin šli šťastnější hosté

Olešnici začátek vyšel náramně, již ve 2. minutě se prosadil Daniel. Jedovnice ale rychle odpověděly, za 4 minuty využily chybnou rozehrávku a Pernica vyrovnal. Do vedení se dostaly v 19. minutě, kdy se po dlouhém autu prosadil Mlčoušek. Olešnice mohla vyrovnat o pár minut později, ale střela z voleje, kterou vyslal Daniel, trefila jen břevno. Domácí se nakonec dočkali vyrovnání, když se po centru z levé strany prosadil Havlíček. Jedovnice ale opět rychle zareagovaly ,dvě minuty před koncem prvního poločasu si před velkým vápnem převzal míč Zukal a krásnou střelou z 30 metrů poslal svůj tým znovu do vedení.

Domácí vyrovnali

Olešnice vstoupila do druhého poločasu aktivněji, což brzy přineslo ovoce. Ve 53. minutě poslal domácí záložník Valenčík přihrávku za obranu na rozběhnutého Tomana, který svou šanci využil a vyrovnal na 3:3. Olešnice pokračovala v aktivitě a snažila se strhnout vedení na svou stranu. Navíc mohla využít chyby v rozehrávce Jedovnic, ale žádná z těchto situací neskončila gólem. Pět minut před koncem zápasu mohl o výhře definitivně rozhodnout střídající Konopáč, ale svůj nájezd na brankáře neproměnil.

 

Olešnice se tedy po závěrečném hvizdu rozešla s Jedovnicemi s remízou a díky lepšímu skóre zůstává na třetí pozici za Lipovcem.


REPORT: FC Olešnice



Ohlasy k zápasu


FC Olešnice
Milan Peša (hráč): První poločas proti Jedovnicím měl skoro stejný průběh jak první půle proti Černé Hoře s jedinou výjimkou, ze jsme dokázali skórovat. Jinak nám opět chyběla koncentrace a rychlost na míči, z čehož jsme obdrželi všechny tři branky. V druhé půlce jsme se opět zlepšili a brzo jsme vyrovnali a myslím si, ze v celým druhým poločase jsme byli lepším týmem jenom Škoda, ze jsme neproměnili tutovky co jsme měli.




Sestavy


FC Olešnice
D. Žíla [-] - L. Kleveta [-] , M. Peša [-] , M. Chmelíček [-] , J. Havlíček [-] (65. L. Konopáč [-] ) - D. Kintr [-] , M. Daniel [-] , P. Valenčík [-] - J. Konečný [-] , J. Kleveta [-] (46. T. Toman [-] ) , M. Kubíček [-]

SK Jedovnice
T. Dvořák [-] - D. Kučera [-] (15. G. Holý [-] ) , T. Kouřil [-] (63. M. Gryc [-] ) , Š. Hrivík [-] , T. Janíček [-] , D. Zukal [-] , J. Sedláček [-] , V. Pernica [-] , M. Mlčoušek [-] , T. Blatný [-] , J. Galita [-]

ŽK: 22. M. Kubíček , 46. L. Kleveta , 90. D. Kintr - 84. D. Zukal .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: MACHOUREK Dušan - HEGER Jiří, STRACHOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jakub Ťoupek

Expert: Jakub Ťoupek
Tip experta: remíza

Olešnice je černý kůň celé soutěže. Poprvé ale pochybí a s Jedovnicemi to bude kříž.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích