1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(1:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kontroverzní moment nakonec dopomohl Jedovnicím k těsnému vítězství v derby


Branky


17

Domácí Jedovnice čekalo druhé derby v řadě. Tentokrát hrály doma s Rudicí, kterou nakonec porazily nejtěsnějším možným rozdílem. Kromě jedné branky s výsledkem zamával také kontroverzní moment ve vápně domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První se prosadili domácí a vedení udrželi

Druhé derby v řadě pro Jedovnice a jejich fanoušky znamenalo opět vysokou účast v hledišti. Už jen to, že jsou obce od sebe vzdálené jen asi 2 kilometry, značilo že půjde o hodně zajímavé utkání. A taky se to potvrdilo. První problém v domácím vápně nastal poté, co musel brankář číslo 1 střídat. Pešičku musel nahradit mladý navrátilec Tomáš Dvořák, před kterým stála velká výzva. Hned na to, ve 36. minutě se prosadil kanonýr Pernica a dostal domácí do vedení. Před koncem prvního poločasu odpískal hlavní rozhodčí penaltu ve prospěch hostující Rudice. Avšak následkem konzultace pomezního rozhodčího s hlavním byla nakonec penalta proti domácímu celku zrušena a to samozřejmě vyvolalo velkou diskuzi, jak mezi fanoušky, tak mezi hráči. Celkový dojem ale byl lepší v podání domácího celku, který nakonec ubojoval výsledek 1:0 až do konce a tak si po nevydařeném souboji s Lipovcem připsali první 3 body. Kdežto Rudice zatím nepředvádí výkony hodné jejich cílům a očekáváním. Hosté budou moci svoji formu zlepšit v příštím kole doma s Knínicemi, domácí zavítají do ambiciózní Olešnice.



Ohlasy k zápasu


SK Jedovnice
David Kučera (hráč): Zápas roku jsme zvládli a všichni jsme to náramně oslavili, celkově byl zápas ve vysokém tempu a oba týmy nechali na hřišti vše co mohli, ale myslím že celkový herní projev byl o malý kousek lepší z naší strany.

TJ Rudice
Filip Štěpánek (hráč): Zápas s Jedovnicemi jsme absolutně nezvládli. Chyběl nám pohyb, rychlost v kombinaci, odvaha i důraz. Byl to asi náš nejhorší zápas za poslední půl rok. I přesto všechno jsme z tohoto zápasu bod brát rozhodně mohli, neboť před koncem 1. poločasu hlavní rozhodčí odpískal penaltu, která byla 100%. Pomezní ji ovšem zrušil, což absolutně nikdo z nás nepochopil. Doufám, že na tento zápas co nejrychleji zapomeneme a podaří se nám porazit Knínice. Jedovnicím gratuluji ke 3 bodům.

Sestavy


SK Jedovnice
P. Pešička [-] (33. T. Dvořák [-] ) - T. Kouřil [-] (71. M. Matuška [-] ) , Š. Hrivík [-] , T. Janíček [-] , D. Zukal [-] (66. M. Gryc [-] ) , J. Sedláček [-] , V. Pernica [-] , M. Mlčoušek [-] , J. Ondrášek [-] (71. D. Kučera [-] ) , T. Blatný [-] , J. Galita [-]

TJ Rudice
J. Matuška [-] - J. Buchta [-] , L. Černý [-] , J. Fedra [-] (87. F. Bastl [-] ) , F. Štěpánek [-] , J. Kunc [-] , O. Martinásek [-] (64. M. Magda [-] ) , T. Zouhar [-] , R. Dovrtěl [-] (68. F. Urbánek [-] ) , M. Kuběna [-] , J. Pernica [-]

ŽK: 25. M. Matuška , 58. Š. Hrivík , 68. J. Sedláček , 94. T. Blatný - 50. L. Černý , 56. J. Kunc , 72. J. Fedra .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: BRÁZDA Jan - KOSIČKA Libor, VOLGEMUT Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Derby sousedních obcí skončí nerozhodně

Tip experta: remíza

Derby sousedních obcí skončí nerozhodně

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů