Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

6:3
(3:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Přestřelka ve Vranové nakonec dopadla lépe pro nováčka


Branky


11

Historicky první utkání Vranové v nově vzniklé 8. lize skončilo tenisovým skóre ve prospěch domácích. Rychlé branky středopolaře Stöhra rozhodly o prvním vítězství domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky dostali domácí do vedení

První poločas začal oboustranným oťukáváním. Hosté se zprvu snažili nakopávanými míči zaskočit domácí obranu, ale ta si s těmito pokusy poradila. Domácí kombinační hrou si začali vytvářet šance. Po zahrávání jedné ze standardek se míč odrazil od tyče k volnému Petrovi Stöhrovi a ten otevřel v 10. minutě skóre zápasu. O pár minut později stejný střelec po výborné kombinaci na levé straně zvýšil na 2:0.

Hosté změnili hru, začali vice kombinovat a to vedlo ke snížení již ve 20. minutě, kdy domácí udělali hrubku v obraně a Ondřej Holomek snížil na 2:1.

Domácí však byli o chlup lepším týmem, vytvářeli si gólové šance, ovšem se zbrklým zakončením. Až ve 40. minutě zvýšil na 3:1 Ladislav Koudelka.

Tak i skončil první poločas.

Domácí potvrdili dobrý výkon

Ve druhém se hra nijak nezměnila, domácí měli lehce navrch, ale hosté čím dál častěji hrozili. A nakonec byli ve své snaze odměněni gólem na 3:2, kdy v 73. skóroval Michal Hájek.

A bylo zaděláno na drama….domácí však nesvěsili hlavy a hned z následné akce opět zvýšili na rozdíl dvou branek, v 75. minutě se prosadil Jaroslav Tesař, 4:2.

Stejně tak, jak začátek, tak konec utkání byl bohatý na góly. Hosté byli stále aktivní a díky své aktivitě zahrávali v jedné minutě dvě standardky, z toho 2. byla penalta za faul v domácí šestnáctce, kterou se štěstím proměnil sám faulovaný Tomáš Vach a snížil na 4:3.

Nicméně historie se opakovala a Vranová opět odskočila na dvě branky, když v 80. minutě Patrik Jakubíček obelstil gólmana hostí a potvrdil na 5:3.

Hosté pak hru zcela otevřeli, domácí podnikali jeden výpad za druhým, ale dokázali vytěžit už jenom gól na 6:3, když se přímo z rohu trefil Pavel Slechan.

Domácí vyhráli zaslouženě 6:3 a připsali si první výhru v 8. lize.



Ohlasy k zápasu


Vranová
Lukáš Tenora (hráč): K utkání jsme přistoupili s respektem a snažili se od začátku vycházet ze zabezpečené obrany a vyčkávat na chyby soupeře, myslím, že podobnou taktiku zvolil i soupeř. Celkem brzy se nám podařilo vstřelit dvě branky, což nám dodalo sebevědomí a vedení jsme si průběžně drželi po celý zápas. Ve druhém poločase se hra více otevřela, oživilo ji několik střídání a v poměrně svižně hraném utkání padaly branky na obou stranách. Soupeře se nám však podařilo zlomit a nakonec vyhráli rozdílem tří branek. Rád bych poděkoval našim věrným fanouškům za podporu!


Sestavy


Vranová
M. Doskočil [-] - J. Karásek [-] (46. J. Tesař [-] ) , L. Tenora [-] (46. D. Šamšula [-] ) , P. Janků [-] (75. T. Slavíček [-] ) , P. Slechan [-] , L. Koudelka [-] , P. Stohr [-] (80. P. Řezník [-] ) , D. Štarha [-] , P. Jakubíček [-] , R. Stöhr [-] , L. Janíček [-]

SK Doubravice nad Svitavou
J. Hrazděra [-] - M. Hájek [-] , M. Dvořák [-] (46. P. Pernica [-] ) , D. Maňoušek [-] , T. Vach [-] , M. Vach [-] , A. Svoboda [-] , A. Schuch [-] , M. Veselý [-] , O. Holomek [-] , M. Daněk [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: HEGER Jiří - MACHOUREK Dušan, STRACHOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

8. 8. 2024 10:25
remíza
8.8.2024 10:25
remíza
Jakub Ťoupek

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Vránová, stejně jako Ráječko B postoupila ze 3. třídy, kde měla famózní výsledky. Oproti tomu tým Doubravice si v okresním přeboru nevedl nejlépe. Věřím, že domácí vyhrají těsným rozdílem.

Jakub Ťoupek

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Vránová, stejně jako Ráječko B postoupila ze 3. třídy, kde měla famózní výsledky. Oproti tomu tým Doubravice si v okresním přeboru nevedl nejlépe. Věřím, že domácí vyhrají těsným rozdílem.