Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

13:0
(5:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Skalice to schytala ve velkém, Vysočany vstřelily 13 branek


Branky


4. T. Kosek , 13. T. Crhonek , 21. T. Kosek , 25. T. Bílek (vl.) , 31. A. Petržel , 47. J. Jamrich , 51. A. Petržel , 54. T. Kosek , 56. J. Jamrich , 60. J. Horáček , 73. L. Němec , 83. J. Jamrich , 86. T. Kosek
11

Jednoznačný průběh zápasu. Netřeba více komentovat, Vysočany byly jednoznačně lepší a právem zvítězily o 13 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bylo jasno hned od začátku

Od začátku zápasu si vytvořil náš tým velkou převahu a už ve 4. minutě ji přetavil v úvodní branku. Šíbl přihrál nabíhajícímu Koskovi, ten proběhl mezi obránci a zakončil přesně k pravé tyči – 1:0. V 7. minutě unikl po pravé straně Kadlec, nahrál před bránu na Petržela, jenže Aleš v čisté šanci špatně trefil míč. V 8. minutě vybídl Jamrich krásnou průnikovou přihrávkou ke skórování Crhonka, jenže tomu nevyšla klička gólmanovi a ze šance nebylo nic. Ale ve 13. minutě už byl Tomáš úspěšnější. Petržel vysunul doprava Koska, ten poslal přihrávku po zemi před bránu, kam si naběhl právě Crhonek, jenž z osmi metrů snadno překonal brankáře – 2:0. Náš tlak pokračoval a v 15. minutě byli naši hráči blízko k navýšení skóre, když se na hranici „šestnáctky“ uvolnil Petržel, brankář nejprve jeho střelu neudržel, ale následně s pomocí obránce míč zkrotil. Ve 20. minutě prošel aut zprava na Vybíhala, jenže ten s tutovkou nenaložil dobře a poslal míč do břevna. Ovšem už za minutu vysunul Jamrich Koska, který se ocitl sám před brankářem, obhodil ho a zvýšil na 3:0. Ve 25. minutě přihrál Jamrich po pravé straně Koskovi, ten prošel k brankové čáře, poslal nahrávku po zemi před bránu a vracející se obránce si srazil míč do vlastní brány – 4:0. Další příležitosti na sebe nenechaly čekat dlouho. Ve 29. minutě vybídl Jamrich přesnou přihrávkou nabíhajícího Šíbla, ten se dostal až před brankáře, ale poslal míč vedle levé tyče. Ve 31. minutě našel Horáček nabíhajícího Petržela, Aleš proběhl obranou a sám před brankářem s přehledem zakončil – 5:0. Skóre vypadalo pro hosty až děsivě a ti jakoby se rozhodli s tím něco udělat. Na oblouček za naši obranu si naběhl jejich hráč a v dobré pozici napálil balón do břevna. Ve 41. minutě nahrál Vybíhal Koskovi a jeho prudkou střelu brankář vyrazil a následně uklidil obránce míč na roh.

Potvrdilo se co jsme viděli v první půli

Očekávalo se, že v druhém poločase naše mužstvo zvolní tempo a spokojí se s kontrolováním hry, ovšem naši hráči měli zřejmě jiné plány a od první minuty znovu šlapali na plyn a přišpendlili hráče Skalice k jejich bráně. Na šestý gól se nečekalo dlouho. Už ve 47. minutě nahrál Kosek z pravé strany před bránu, k míči se dostal Jamrich a jeho střela, tečovaná jedním z bránících hráčů, skončila v síti – 6:0. Jeden útok za druhým se valil na bránu Skalice a v 51. minutě poslal z pravé strany centr před bránu hostů Kosek, na míč si naskočil Petržel a hlavou ze sedmi metrů poslal balon pod břevno – 7:0. Hned za dvě minuty si Horáček všiml nabíhajícího Koska, ten proběhl obranou a vedle brankáře zakončil k levé tyči – 8:0. A kanonáda pokračovala. Hosté se nezmohli na odpor, a tak v 56. minutě po pěkné kombinace našel Kosek volného Jamricha a Kuba střelou z 10-ti metrů prostřelil gólmana – 9:0. V 58. minutě se Jamrich pro změnu proměnil v nahrávače, poslal do šance Vybíhala, jenže Matějovi v tomto zápase nebylo přáno a zakončil svou šanci vedle pravé tyče. Ale přesto přítomní diváci nečekali na desátý gól dlouho. V 60. minutě si naběhl na přihrávku za obranu Horáček a střelou k levé tyči vstřelil svůj premiérový gól v našem dresu – 10:0. Pak bylo přece jen patrné zvolnění ve hře našeho celku, který ve velkém horku začal šetřit síly, ale přesto se stav nezastavil na číslovce 10. V 73. minutě přihrál Crhonek na hranici „šestnáctky“ Němcovi a Libor střelou z 15-metrů bez přípravy poslal míč odrazem od levé tyče do sítě – 11:0. V 75. minutě ohrozila také, poprvé a naposledy ve druhé půli, Skalice naši bránu, ale se střelou jejich hráče brankář Holásek moc problémů neměl a hned v prvním utkání v našem dresu si připsal čisté konto. Ani naši hráči nezaháleli a ještě do konce utkání navýšili skóre. Nejprve v 82. minutě poslal Petržel mezi obránce míč, který se trochu šťastně odrazil k Jamrichovi a Kuba měl už snadnou práci s tím, aby završil hattrick – 12:0. V 84. minutě unikl po levé straně Petržel, přihrál před bránu, kde nabíhající Zouhar nedosáhl ideálně na míč a ze 4 metrů jej poslal vedle pravé tyče. Škoda, že nenechal dojít balón k za ním nabíhajícímu Koskovi, který by měl před sebou už snadnou práci – uklidit míč do sítě. Přesto se Tadeáš dočkal ještě jedné branky a se čtyřmi trefami se stal střelcem zápasu.  V 86. minutě si Kosek naběhl na oblouček za obranu, přehodil brankáře a zarovnal skóre na konečných, před zápasem těžko uvěřitelných,  13:0 !  Snad si naši hráči schovali ještě nějaké branky do zásoby, protože už za týden hrají v Bořitově, který v uplynulé sezóně skončil v tabulce před naším týmem.

 

REPORT: Obec Šošůvka



Ohlasy k zápasu


Vysočany - Šošůvka
Z webu Obec Šošůvka: Úvod do nové sezóny 2024-2025 vyšel našemu týmu mužů náramně, když v utkání, které mělo jednoznačný průběh, dokázal dvojciferným výsledkem deklasovat Skalici. V základní sestavě se objevili 4 noví hráči. Brankář Tomáš Holásek (přišel z Čechovic), Jan Horáček (z Ráječka) a vrátili se zpět Matěj Vybíhal (z Lipové) a Tomáš Crhonek (z Vilémovic).


Sestavy


Vysočany - Šošůvka
T. Holásek [-] - J. Jamrich [-] , M. Vybíhal [-] (61. L. Němec [-] ) , J. Horáček [-] , T. Kosek [-] , V. Šíbl [-] , T. Crhonek [-] , Š. Hanák [-] (61. J. Zouhar [-] ) , M. Srostlík [-] , M. Kadlec [-] , A. Petržel [-]

Skalice n.Svitavou
M. Šamšula [-] - J. Burgr [-] , P. Ševčík [-] (72. J. Grénar [-] ) , M. Pokorný [-] (61. F. Konečný [-] ) , M. Fadrný [-] (86. J. Hubený [-] ) , T. Všianský [-] , R. Sekanina [-] (46. L. Sýs [-] ) , D. Fiala [-] , T. Křap [-] , T. Bílek [-] , T. Černý [-]

ŽK: 57. T. Černý .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VOLGEMUT Filip - PETRŽELA Viktor, SEDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

8. 8. 2024 10:24
výhra domácích
8.8.2024 10:24
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Vysočany mířící na postup v minulé sezóně budou doma dominovat. Skalice se hodně trápila, očekávám výhru domácího celku.

Jakub Ťoupek

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Vysočany mířící na postup v minulé sezóně budou doma dominovat. Skalice se hodně trápila, očekávám výhru domácího celku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích