4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Drnovice hned v prvním kole popravil jejich bývalý hráč


Branky


40. D. Kintr , 68. T. Toman , 74. T. Toman , 79. J. Konečný - 80. P. Crhák
11

Olešnice přivítala v prvním zápase na svojí půdě Drnovice. Důležitou hroli hrál nakonec střídající Toman, který ještě v loňské sezóně působil v dresu Drnovic. Nyní však rozhodl dvěma brankami ve prospěch Olešnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešnice šla na konci poločasu do vedení

Na pouťovou sobotu Olešnice sehrála první utkání 8. ligy proti týmu TJ Sokol Drnovice. Za velmi slunečného a tropického pocasi. Ambiciózní Olešnice nastoupila ve velmi silné sestvavě se zvučnými posilami. Drnovicím scházeli někteří klíčoví hráči a proto na lavičce měli jen náhradního brankáře a hrajícího trenéra Vlacha. První poločas měla Olešnice mírnou převahu, hrozila po stranách, a proto ve 26. minutě zazvonila tyč, když drnovsky Komárek odvracel nebezpečný centr. Dlouho se hrálo bez branek, ale to se změnilo ve 40. minutě, kdy z pravé strany přišel centr do vápna, který si našel olešnický hráč David Kintr a překonal brankáře Skočka. Více už první poločas nenabídnul. Všechny drnovské standartky posbíral domací urostlý brankář Žíla. 

Hosty popravil jejich bývalý hráč

Do druhého poločasu Olešnice nevstoupila vůbec špatně a rychle si vytvořila dvě střelecké šance, které však neproměnila. Olešnice navíc v 60. minutě kopala penaltu, tu ale dokázal brankář Skoček vychytat. Drnovicím už pomalu docházely síly a tak Olešnice navýšila své vedení ve 68. minutě, kdy se prosadil bývalý hráč Drnovic Tomáš Toman, který o šest minut později přidal i svou druhou branku. Poslední olešnickou branku přidala druhá letní posila Jiří Konečný. Drnovice dokázaly snížit hned o minutu později, kdy se po chybě v rozehrávce prosadil skvělým lobem Petr Crhák. Hat-trick si v samém závěru mohl připsat Toman, ale radost ze třetí branky mu překazil zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Olešnice si tak na začátek sezóny připsala výhru a potvrzuje svoji roli, kterou jim zajistilo loňské čtvrté místo.



Ohlasy k zápasu


FC Olešnice
Milan Peša (hráč): Myslím si, že jsme do zápasu vstoupili dobře, chtěli jsme dominovat na míči a hrát naši hru, což se nám i dařilo, měli jsme tam nějaké gólovky, ale ty jsme neproměnili.. Pak jsme po našich chybách nechali dostat do hry aji soupeře, ale jejich tlak jsme dokázali ustát. Před koncem prvního poločasu jsme dali první branku, která nás dostala do herní pohody. V kabině jsme se řekli co chceme zlepšit a od druhého poločasu to bylo jenom o nás... Zároveň musím pochválit naše nové posily Jirku Konečného a Peťu Valenčíka, kteří do hry přinesli neuvěřitelnou kvalitu a sílu a taky samozřejmě Toma Tománka, který nastoupil z lavičky a za 20 minut rozhodl zápas.... Jediné co nás asi může mrzet je obdržená branka po naší chybě, ale nejdůležitější je vítězství.

Drnovice
Jakub Tesař (hráč): Musím vyzdvihnout tým Olešnice, jsou velmi mladí a kvalitní. Přes léto dost posílili. Proti takovému týmu se hraje dost těžce. My jsme hráli v dost oslabené sestavě. Řekl bych, že výsledek odpovídal průběhu utkaní. Teď se musíme poučit z našich chyb a hlavně se sejit ve větším poctu. Věřím, že kdybychom se sešli, tak bychom mohli Olešnici pořádně potrápit.

Sestavy


FC Olešnice
D. Žíla [-] - L. Kleveta [-] , M. Peša [-] , M. Chmelíček [-] , J. Šafařík [-] (84. J. Hlaváček [-] ) , J. Havlíček [-] (76. L. Konopáč [-] ) - P. Valenčík [-] , D. Kintr [-] , M. Daniel [-] (65. T. Marek [-] ) - J. Konečný [-] , J. Kleveta [-] (55. T. Toman [-] )


Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - VYKOPAL Filip, HÁJEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

8. 8. 2024 10:23
výhra domácích
8.8.2024 10:23
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Ťoupek

Expert:
Tip experta: výhra hostů

Tady by mohl mít navrch tým hostů, jenž vede zkušený Španěl. Tipuji výhru hostů 0:3 nebo 1:2.

Jakub Ťoupek

Expert:
Tip experta: výhra hostů

Tady by mohl mít navrch tým hostů, jenž vede zkušený Španěl. Tipuji výhru hostů 0:3 nebo 1:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích