3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín zdolal doma Třebelovice


Branky


24

Fotbalisté Koněšína si připsali první výhru v nové sezoně a po výhře nad Třebelovicemi jsou navíc po třech kolech jako nováček soutěže bez porážky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

 

  V sobotním horkém odpoledni přivítal Koněšín na svém hřišti v rámci pouťového zápasu hosty z Třebelovic. A snad tvrdá páteční předzápasová příprava domácích borců zapříčinila zprvu horší pohyb, orientaci a souhru. I tak ale mohli jako první otevřít skóre zápasu koněšínští, Šibůrek ale po centru Špačka nenašel tu správnou část těla vhodnou k zakončení v dané chvíli. Po necelé půlhodině hry ale zahodili svoji první tutovku i hosté, kdy Jana Jurku dva metry před brankou po centru z pravé strany reflexivním zákrokem vylapal Macháček. Na druhé straně se musel činit i Nesiba, kdy Špačkův pokus dokázal krkolomně vytěsnit na roh. K vidění pak bylo několik zajímavých střel na obou stranách, které si ale cestu mezi tři tyče nenašly.

   

Domácí se po pauze rozstříleli a slaví první výhru sezóny

  Hned v úvodu druhého poločasu se domácí dočkali, kdy Čermák svým typickým způsobem otevřel skóre zápasu - 1:0. Chvíli nato mohli hosté srovnat, ale Jurka se znovu neprosadil – tentokrát nad. Zápas byl ale nadále stále otevřený a nějakou čtvrt hodinku před koncem začaly Třebelovice utahovat šrouby. Jenže i Mácův pokus v nadějné situaci skončil nad. Necelých deset minut před koncem přinesl konečně klid na kopačky domácích znovu Čermák, který v situaci 1 na 3 ukázal početnému publiku, jak je to jednoduché – 2:0. Třetí branka domácích v poslední minutě pak byla z kategorie „borec na konec“, kdy Šibůrek ze středového kruhu předvedl svoji Schickovnost – 3:0. A protože v nastavení uhasil Horký na brankové čáře pokus Lišky po nepovedené Dvořákově malé domů, bylo to tentokrát pro domácí Koněšín po počátečním trápení nakonec za tři body a k tomu s čistým kontem.  



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: První půlku jsme nehráli vůbec podle našich představ. Únava po páteční pouťové zábavě u nás v Koněšíně se velkou měrou projevila na několika hráčích. Přijel soupeř, se kterým jsme potřebovali sebrat nejlépe všechny body a to se nám nakonec také povedlo. Krásná divácká návštěva na tomto zápase nás hnala za důležitým vítězstvím. Ikdyž předvedená hra tentokrát nebyla moc hezká pro oko diváka, tak jsme velice rádi, že jsme zápas zvládli za tři body.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Jednoznačně v tomto zápase pro náš tým ztráta bodů v zápase na půdě nováčka z Koněšína. Opět přišly naše individuální chyby a neschopnost našich útočníků nás stála určitě tři body.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - J. Svoboda [-] (70. M. Ošmera [-] ) , P. Špaček [-] , Š. Dvořák [-] , D. Doležal [-] (70. S. Horký [-] ) , O. Šibůrek [-] , J. Meczl [-] , T. Dokulil [-] (61. L. Lazárek [-] ) , P. Čermák [-] (86. P. Čermák [-] ) , J. Heralecký [-] , M. Kopeček [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Liška [-] , T. Brychta [-] , M. Máca [-] , O. Kemsa [-] , R. Jurka [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] (64. O. Jurka [-] ) , J. Sedláček [-] , K. Skoumal [-] , L. Janda [-]

ŽK: 46. Š. Dvořák , 80. P. Špaček - 65. K. Skoumal , 89. M. Máca .
Hráči zápasu: M. Macháček - J. Sedláček .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: MACEK Ivo - KRATOCHVÍL Matěj, KALINA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hradecký
Tip experta: remíza

Koněšín se vrátil do okresu zdá se silnější, určitě doma nebudou chtít prohrát. Na druhou stranu Třebelovice jsou tradiční účastník této soutěže, zkušenosti budou hrát v jejich roli, pokud dojedou v silném složení, bude plichta.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích