Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2024 15:30

2.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výsledek hovoří jasně


7

Ve Šmolovech neměli veselou neděli. Ledečská rezerva si přijela pro tři body a navíc zápas skončil hrozivým čtrnáctigólovým debaklem. Již o poločase bylo jasno, když Ledeč vedla již o deset branek. Těžko pak hledat motivaci. Šmolovům chybělo několik zkušených hráčů, a tak nastoupili nadějní dorostenci, ale ti svého soupeře, jak je dle výsledku patrno, nestíhali. Domácím se nepovedl dát ani čestný úspěch, smolný debut v mužích měl mladičký brankář Duben, který byl po poločas střídán. Ledeč tak svého soupeře nešetřila a po vysokém vítězství ukázala, že se s ní letos v bojích o přední příčky znovu musí počítat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalita jednoznačně na straně hostů

Hrstka diváků ve Šmolovech se ani nestihla usadit a už se měnilo skóre. Ve 2. minutě mladý ledečský  záložník Marian Smejkal, který patřil k nejlepším hráčům Ledče otevřel skóre. Jeho kolega ze zálohy, zkušený Martin Janovec byl druhým a čtvrtým střelcem o chvíli později. V mezidobí se trefil kanonýr Ondřej Martínek. Šmolovští lehce ztráceli míče a obrana s mladičkým brankářem na kvalitu soupeře neměla. Hostující Martínek tak dal do poločasu hattrick a mohl se odebrat ze zápasu pryč, aby jel pomoci do nedaléké Přibyslavi svému A týmu v boji 1. A. třídy ....Situace, která nebývá moc častou. Jeho kolega z útoku Martin Trpišovský se také nechtěl nechat zahanbit a do poločasu se trefil dvakrát. Jubilejní desátou branku dal domácím další zkušený hráč Ledče - Jiří Voplakal. Poločas hrůzy tak pro Šmolovy skončil asi ještě hůře, než domácí čekali.

Brankové žně ve druhé půli skončily

Ledečský B tým ve druhém poločase ubral. Hosté poslali do hry tři mladé dorostence ze střídačky. Blýskl se však jiný mladíček, pravý obránce Jan Vágner zkompletoval v 85. minutě svůj první hattrick v dospělém poločase. Jednou se trefil v první půli, druhou branku dal v polovině té druhé a v závěru se trefil i z penalty. Ledeč dává svým mladým hráčům šance a ti jí to vracejí. Jedním z dalších mladých střelců byl i v 70. minutě Jakub Holoubek. To Martin Trpišovský už je útočníkem velmi zkušeným a v 81. minutě završil svůj první letošní hattrick. A Šmolovští? Ti budou doufat v lepší časy a v to, že jim znovu pomohou zkušenější hráči k lepším výsledkům. Více než polovina dorostenců v sestavě na svého mnohem fotbalovějšího soupeře neměla, ale v budoucnu budou moci třeba ve Šmolovech na čem stavět. Očekávané tři body pro Ledeč se tak staly skutečností. 



Ohlasy k zápasu


TJ Šmolovy
Lukáš Hauser - hráč:: Výsledek hovoří jasně, od začátku jsme soupeře přehrávali, výborně nám zahrála záloha a střelecky se nám proti mladému brankáři také velmi dařilo. Jak výsledek hovoří, soupeř nás moc neprověřil. V sobotu nás čeká derby se Světlou, na které se velice těšíme a doufáme, že přijde i hodně diváků. Zápas by mohl být velmi atraktivní. Chtěl bych pochválit v našem mužstvu zkušeného Martina Janovce a výborný výkon podali i mladíci Jan Vágner a Marian Smejkal. Náznaky domácích šancí měl pod kontrolou náš brankář.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Jiří Opršal - sekretář: Na zápas jsme byli nekompletní, hráči byli na dovolených a navíc nám i dva odešli do okolních týmů. Výsledek hovoří jasně, utkání bylo pro naše mladé dorostence ročníků 2007 a 2008 velmi těžké. Koukáme se však na budoucnost a mladíci budou dostávat i nadále příležitosti. Věříme v lepší výsledky, než co byl dnes.



Sestavy


TJ Šmolovy
D. Duben [-] (46. T. Pfeifer [-] ) - V. Kocman [-] , Č. Novák [-] , O. Kopic [-] (37. M. Kytka [-] ) , V. Opršal [-] (46. O. Hocke [-] ) , M. Breda [-] , P. Milichovský [-] , V. Kučírek [-] (82. P. Slavík [-] ) , O. Kruml [-] , J. Trnavský [-] (66. P. Pfeffer [-] ) , D. Vaněček [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
D. Březina [-] - T. Jindra [-] , O. Martinek [-] (46. J. Holoubek [-] ) , M. Trpišovský [-] , J. Vágner [-] , J. Voplakal [-] , L. Hauser [-] , J. Vladyka [-] (46. V. Janák [-] ) , M. Janovec [-] (46. S. Pyš [-] ) , M. Smejkal [-] , D. Prchal [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: LÓŽI Petr - DUBEN Radek (N), HAVEL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Zdeněk Rajdl

Expert: Viktor Kučera
Tip experta: výhra hostů

Šmolovům moc nevěřím, fotbal zde spíše upadá a hosté si odvezou jasnou výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích