Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

MCV si z Bystrce odváží 3 body, rozhodlo až v úplném závěru


Branky


6

Bystrc dokázala potrápit papírově silnějšího soupeře a podlehla MCV až v poslední pěti minutovce, ze začátku dokonce vedla.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý obrat MCV

Stejně jako v Bílovicích, měli i v Bystrci potíže s podmáčeným trávníkem, zápas se i přes nepříznivé podmínky odehrál. Znalost domácího trávníku i za bahnitých podmínek využil po rychlém brejku bystrcký Timofei Tonkikh a poslal tak domácí tým do vedení. Po čtvrt hodině tlaku přišlo vyrovnání že standardní situace. Ian Dexter si v 30. minutě našel odražený míč po rohovém kopu. Na vedoucí gól hostů fanoušci příliš dlouho nečekali, do minuty ho vstřelil Alejandro Jose Navarro Grateroi.

 

Vylekaný druhý poločas

Fanoušci očekávali pokračování tlaku MCV, dočkali se však překvapení. Hráči hostů zůstali hlavami v kabině a toho hned únikem využili domácí. Brankář MCV však svůj tým podržel a nedopustil, aby hned po vstupu do druhého poločasu domácí srovnali. V 60. minutě však nedokázal ani brankář zabránit vyrovnávací brance a Filip Macháček prostřelil vše co mu stálo v cestě. MCV započalo velký tlak, který byl těsně před koncem zápasu, v 88. minutě přetaven ve vítězný gól Artina Alamdariho a to krásnou střelou z přímého kopu. Bystrc B: MCV, 2:3. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky B
Juraj Makovický (kapitán): “Báli jsme se, že zápas nezačne kvůli dešti, ale půl hodiny před zápasem vyšlo slunce, akorát se hrálo na podmáčeném trávníku. Od začátku jsme dominovali a měli jsme šance, ale neproměnili jsme je. Potom náš obránce po jejich nákopu uklouzl na trávníku a prohrávali jsme 1:0. Snažili jsme se tlačit a za chvíli jsme po odraženém míči z rohu vyrovnali na 1:1. Obětavá rybička hlavou na dorážku. Po jejich rozehrávce jsme je hned obrali o míč a dalším rychlým útokem dali na 2:1 během minuty. Po poločase jsme chtěli pokračovat v tlaku, ale naši jako kdyby se zalekli, a byl z toho únik záložníka na brankáře, 1 na 1, ale brankář ho skvěle vychytal. Potom to bylo hodně nahoru dolů a bez nějaké lepší mezihry. Opět jsme drželi, ale také hodně ztráceli. Pak po skrumáži u nás soupeř bodlem vystřelil a trefil to na 2:2. Hloupý gól. My jsme samozřejmě začali tlačit ještě víc a výsledkem byl přímý kop z šestnáctky v 88. minutě. Náš záložník trefil nádherně horní roh branky a bylo to 2:3, konec. Určitě jsme si výhru zasloužili, ale nejvíc bych vyzdvihl jejich gólmana. Mladý kluk, zachránil jim spoustu dobrých šancí. Kdybychom vedli 1:5 v poločase, myslím, že by nikdo nic neřekl.”


Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky B
P. Smutný [-] - T. Tonkikh [-] , C. Taccori [-] (46. I. Kašík [-] ) , J. Jebáček [-] , F. Macháček [-] - R. Konečný [-] , R. Bas [-] , O. Hilscher [-] - D. Štěpianský [-] , T. Berka [-] - M. Veleba [-]

TJ Maloměřická cementárna a vápenice Brno B
P. Levi [-] - M. White [-] , J. Makovický [-] , D. Moore [-] - N. Chatzimanolis [-] , J. Aitken [-] , A. Alamdari [-] , I. Dexter [-] , V. Marchuk [-] (77. D. Hodzic [-] ) - . Navarro [-] (71. M. Ogorek [-] ) , M. Sajjad [-] -

ŽK: 80. D. Hodzic .
Hráči zápasu: P. Smutný - A. Alamdari .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kypr Jan - IVANYNA Rostislav, ŠACHL Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:29

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 15:54
Vojtěch Haminger

Expert: Daniel Pospíšil
Tip experta: výhra hostů

MCV si s Bystrcí hladce poradí.

Vojtěch Haminger

Expert: Daniel Pospíšil
Tip experta: výhra hostů

MCV si s Bystrcí hladce poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů