1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Šlágr kola rozhodly tři penalty, fanoušci viděli v souboji prvních dvou týmů i červenou kartu


Branky


6

Nejméně obdržených gólů, první místo, tak si stojí po 11. kole Start B, náskok na první pozici se však zvýšil pouze na 3 body a to před Řečkovicemi. Tyto dva týmy si v neděli zahrály první místo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas z obou stran

Oba týmy nechtěly nic riskovat a tak vypadal první poločas velmi jednoduše, ani jeden z týmů se nepokoušel o větší kombinace a snažil se neudělat osudovou chybu. Pro fanoušky však první poločas nepůsobil atraktivně. Řečkovice si přesto vytvořily více šancí než hosté a dokonce 2x jsme mohli slyšet zvuk brankové konstrukce.

 

Živější druhá půle

Oba týmy vstoupily do druhého poločasu aktivněji a hned v 55. minutě byla po úniku do vápna a následném faulu nařízena penalta. Tu proměnil Pavel Novotný. Stejný hráč stál i za zastavením úniku na druhé straně a vzhledem k hernímu postavení a zabránění zjevné brankové příležitosti byl Pavel Novotný vyloučen hlavním sudím Václavem Eliášem. Start dokázal na vyloučení velmi dobře zareagovat a i přes početní nevýhodu nedovolil domácím na útočné polovině téměř nic. Naopak se opět dostal do úniku a ten musely Řečkovice hasit až na poslední chvíli a z toho pramenila další penalta. Tu Start B opět proměnil, tentokrát však Jakub Jozífek. Řečkovice do poslední minuty obléhaly obranu hostů, ti však domácím nedovolily kromě snížení vedení opět z penaltového kopu, vůbec nic. Ten proměnil nejlepší střelec soutěže Daniel Pospíšil. Konečné skóre 1:2 a Start tak přečká minimálně do neděle na prvním místě.

 



Ohlasy k zápasu


SK Řečkovice
Daniel Pospíšil (hráč): “Do začátku utkání vstoupili obě strany spíše s jednodušší hrou a moc kombinací se nekonalo. V první pulce jsme měli trochu více šancí a orazítkovaný jsme 2x tyč soupeře. Druhá půle byla už ale živější a po dobrém průniku vápnem rozhodčí nařídil pokutový kop pro start, kteří hosté s přehledem proměnili. Ale pouhých 5 minut po obdržené brance jsme se řítili sami na brankáře a poslední hráč startu fauloval na hranici pokutového území, a start šel do 10 hráčů. Z následného přímého kopu jsme opět orazítkovali pouze tyč. Očekávaný tlak se od nás nekonal a start výborně plnil defenzivní činnost a hrál na rychle brejky. jeden z nich jsme nezachytili a opět faulovali na penaltu… 0:2. Poslední minuty jsme se horko těžko dostávali do zahuštěné obrany a dokázali jsme pouze na konci zápasu korigovat vysledek taktéž z penalty na konečných 1:2. Myslím si, ze start měl v zápase trochu více štěstí jak my, ale takticky zapas narozdíl od nás zvládl na jedničku a tak musíme soupeři pogratulovat k vítězství a ke 3 bodům.”

TJ Start Brno B
Marek Brzobohatý (hlavní trenér): "Šlágr kola, první s prvním začal vyrovnaně se stejným nasazením z obou stran. Celý druhý poločas byl kromě dvou našich šancí, také velmi vyrovnaný. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji a dokázali jsme vstřelit gól z penalty. Po penaltě přišlo, ale vyloučení, které tým ještě více semklo a dokázali jsme přidat ještě další gól a zvítězit. Za poslední půlhodinu má obrana ode mě velkou pochvalu."

Sestavy


SK Řečkovice
M. Hučík [-] - F. Zatloukal [-] , F. Kryštof [-] - L. Šmíd [-] (68. D. Horný [-] ) , L. Hlouch [-] (81. J. Baláž [-] ) , L. Cigánek [-] (68. F. Sládek [-] ) - D. Pospíšil [-] - D. Pospíšil [-] , Š. Bulla [-] , J. Huňáček [-] , O. Miklas [-] (68. T. Polách [-] )

TJ Start Brno B
M. Košťál [-] - L. Juriga [-] , P. Novotný [-] , D. Brzobohatý [-] , J. Suchý [-] - T. Brzobohatý [-] , M. Stara [-] (89. V. Křesala [-] ) , F. Voslář [-] , J. Fajkoš [-] , D. Maixner [-] (71. D. Cabal [-] ) - J. Jozífek [-] (83. D. Bojanovský [-] )

ŽK: 50. J. Huňáček , 62. Š. Bulla , 69. F. Zatloukal - 82. D. Brzobohatý . ČK: 61. P. Novotný .
Hráči zápasu: T. Brzobohatý , J. Suchý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ELIÁŠ Václav - LOPOUR Šimon, PANCNER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:29

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 15:54
Vojtěch Haminger

Expert: Daniel Pospíšil
Tip experta: remíza

Šlágr kola o první misto nabídne defenzivní fotbal z obou stran a remízu 1:1.

Vojtěch Haminger

Expert: Daniel Pospíšil
Tip experta: remíza

Šlágr kola o první misto nabídne defenzivní fotbal z obou stran a remízu 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů