Kunratice doma uspěly s Kamenickým Šenovem


Branky


13. J. Til , 15. T. Zet , 24. S. Klodner , 41. P. Trefný (p.) , 61. T. Zet - 2. J. Novák , 37. J. Novák , 79. T. Holeščák
3

Od úvodních minut je patrné, že FK SKLO přistoupilo k neobvyklému rozestavení, kvůli zraněním v týmu se asistent Jankovský rozhodl místo obvyklé (3-5-2) pro defenzivnější formaci (4-5-1).

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hned ve 2. minutě překvapil Novák obranu Kunratic a rychlým gólem posunul Šenov do vedení 0:1. Následujících 10 minut přineslo řadu tvrdých, ale férových soubojů, přičemž rozhodčí nechal hru plynout. Domácí postupně převzali kontrolu nad hrou, zatímco hosté bojovali s nepřesnostmi. Kunratice zintenzivnily presing, což vyústilo ve velký tlak na obranu hostů, která se rozhodla vrátit míč brankáři Divišovi. Ten se pokusil o kličku, ale útočník J. Til mu míč sebral a skóroval do prázdné brány - ve 13. minutě bylo skóre 1:1.FK SKLO pokračovalo v chybách a o dvě minuty později T. Zet otočil skóre ve prospěch Kunratic na 2:1.

 

Šenov se bránil proti nájezdům Kunratic a při každé příležitosti zahajoval rychlé protiútoky dlouhými pasy na osamělého útočníka Nemleina, který přes přesilu obránců rozehrával šance pro své spoluhráče. Obě mužstva měla šance na další góly, ale opět to byli domácí, kdo se radovali z dalšího gólu a ve 24. minutě vedly Kunratice 3:1. Šenovští se však nevzdávali a Holeščák se ocitl sám před brankářem Prosem, avšak jeho klička byla příliš široká pro přímé zakončení. Brzy poté Novák zahájil další útok a svým druhým gólem v zápase snížil na 3:2.

 

V 41. minutě rozhodčí nařídil penaltu po rohovém kopu domácích, která byla stejně kontroverzní jako nejnovější módní trendy. Trefný si vzal na starost exekuci a bezpečně zvýšil náskok Kunratic na 4:2.

Druhý poločas

Ve druhém poločase je hra celkem vyrovnaná a opět jsou k vidění gólové šance na obou stranách. Pro fanoušky to musel být nádherný zápas. Šenov se snaží tlačit balón do brány ale ten tam ne a ne spadnout. Další šanci má za hosty útočník Nemlein, který jde sám na brankáře a volí Lob z velkého vápna... gól? Ne! Další spálenná tutovka. A tohle Kunratice tvrdě trestají v 61´už svým pátým gólem v utkání, který střílí znovu Tomáš Zet. 5:2 !!!

 

Se Šenovem to nevypadá vůbec dobře... Opak je ale pravdou, FK SKLO začíná více držet balón a využívá své úniky po křídlech k překonání domácí obrany a do vápna létá jeden balón za druhým. Během krátké chvilky má Šenov 3 rohové kopy v řadě. Při posledním z nich se míč odrazí ze souboje na zadní tyč , kde je osamocen Tima, ten z voleje napálil balón zpět před bránu a zkusil své štěstí... no zkusil i pevnost hrudníku svého spoluhráče Holeščáka, s tímhle bohužel nešlo nic dělat.

 

Šenov se tlačí vpřed a v dalším útoku Novák přenáší hru krásným pasem přes celou šířku hřiště na své spoluhráče a už znovu letí do vápna!!! Další střela na bránu! Pros tečuje střelu do břevna a balón se snáší znovu k Timovi, který volí stejné řešení jako v prvním případě a střílí z voleje na bránu! Pros dalším skvělým zákrokem likviduje tuto střelu, avšak míč vyráží ke zcela volnému Holeščákovi a ten snižuje stav utkání na 5:3.

V 80. minutách utkání po jednom z nevinně vypadajících soubojů zůstavá na zemi domácí P. Trefný a svíjí se v bolestech. Bohužel musel být odvezen do nemocnice se závažným zraněním. V posledních minutách utkání si Šenov vytvořil další šance ke skórování ale další gól již nepřidal.

 

Zápas tak končí za stavu 5:3 a Kunratice zůstavají dále neporažené.

 

AUTOR: Václav Tima



Ohlasy k zápasu


SK Kunratice u Cvikova
Jiří Samec(vedoucí mužstva TJ Sokol Halámky/FC Hranice):


Počet diváků: 70. Rozhodčí: OTTA Šimon - KOŠKA Václav, HAVRAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích