1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobnice vybojovaly bod v Kounicích a vedou tabulku


Branky


0

Tak tohle je překvapení soutěže. Bobnice to opravdu rozjely. Zatímco vloni v jednu chvíli bojovaly o záchranu a nakonec skončili ve středu tabulky na sedmém místě, tak letos se jim daří. Dokonce vedou po třech kolech tabulky. Jako jeden ze dvou týmů totiž neprohrály zápas a nasbíraly tak do tabulky sedm bodů. Tím druhým neporaženým týmem jsou Kounice, na jejichž hřišti Bobnice hrály. Ovšem pro Kounice je to letos už druhá remíza, a tak jsou v tabulce na sedmém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zikmundův podivný trestňák…

V Kounicích to dlouhou dobu vypadalo, že si parta okolo někdejšího divizního hráče Zikmunda  odvezou ze hřiště soupeře všechny body. A byl to právě Tomáš Zikmund, který otevřel skóre zápasu. Je fakt, že jeho trestné kopy bývají lahůdkou, paradoxně tenhle mezi ně úplně tak nepatřil. I když možná vlastně byl, protože byl ze čtyřiceti metrů a skončil v šibenici brány Michala Liebelta… Nebyla to ale jeho tradiční střela, míč se totiž dostal do brány spíše díky tomu, že zafoukal vítr.

 

Kounice také měly šanci, ale jejich hráč, který šel sám na bránu, kopnul míč vedle a gólman Tomáš hurych tak neměl prakticky velkou práci. Za Bobnice měl šanci například Petr Kocek, který šel na bránu z úhlu a také Michal Kordík, který nedokázal na zadní tyči zakončit přesný centr.

Vyrovnali deset minut před koncem

I ve druhém poločase si Bobnice dokázaly vytvořit nějaké šance. Jednou Zikmund posla míč na zadní tyč, ovšem Pavel Červinka na zadní tyči špatně trefil míč. Červinka šel pak ještě z úhlu na bránu, ale bodlem ji minul. Kounice si pak postupem času vytvořily převahu, ovšem žádné velké šance neměly. A když už si nějakou vytvořily, tak ji v klidu chytil Hurych.



Ohlasy k zápasu


Kounice
Tomáš Hurych (brankář, Bobnice):: „Je to pro nás super začátek. Sedm bodů jsme opravdu nečekali. Naštěstí už to není holomajzna, jako to byla loni. Přivedli jsme pár kluků, a tak máme širší lavičku, oproti tomu, že jsme dříve chodili sotva ve dvanácti lidech. Co se týče Kounic, tam jsme odehráli dva rozdílné poločasy. První poločas jsme hráli po větru a měli i více ze hry. Druhý poločas se to pak otočilo, protože jsme se bránili a hrozili jen z protiútoků. Remíza je zasloužená.“

Bobnice/Dvory
KOUNICE:: HLEDÁME INFORMÁTORA Z TOHOTO TÝMU! TEN PůVODNÍ BOHUŽEL NESPOLUPRACUJE. JSTE HRÁČ, FUNKCIONÁŘ NEBO OBJEKTIVNÍ FANOUŠEK KOUNIC? OZVĚTE SE NÁM! RÁDI BYCHOM PŘINESLI ZPRAVODAJSTVÍ I Z TOHOTO TÝMU!



Sestavy


Kounice
M. Liebelt [-] - T. Liebelt [-] , A. Verner [-] , M. Trnka [-] (78. M. Čech [-] ) , R. Bylina [-] , P. Šoufek [-] , J. Strejc [-] , P. Sochor [-] , J. Dobiáš [-] (62. J. Táborský [-] ) , J. Vorlíček [-] , R. Budský [-]

Bobnice/Dvory
T. Hurych [-] - J. Kovařík [-] , J. Urbánek [-] , L. Řehák [-] (89. K. Kindl [-] ) , P. Kocek [-] (86. L. Fidrmuc [-] ) , T. Zikmund [-] , P. Červinka [-] , P. Glas [-] , V. Šťastný [-] (70. P. Pixa [-] ) , M. Kordík [-] , M. Douša [-]

ŽK: 26. P. Šoufek .
Hráči zápasu: J. Urbánek .
Místo: Kounice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hlavička Pavel - HOUSKA Jaroslav (N), SUDEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 19 78:23 49
2 Sokol Stratov 18 53:10 41
3 Poříčany B 19 52:29 40
4 TJ Sokol Třebestovice 19 79:35 39
5 AFK Sokol Semice B 19 50:41 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 24
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 16
5 Matěj Pařízek 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 58 59,8% 0
2 Radek Hruška 19 38,8% 0
3 Venca Likeš 18 51,4% 0
4 Milan Fér 10 76,9% 0
5 Miroslav Liška 9 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku