Slušovice si poradily s Luhačovicemi


Branky


7
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Luhačovicích se hrálo pro diváka velmi zajímavé utkání.

Hosté přijeli velmi dobře připraveni a hned od začátku se tlačili před bránu domácích.Aktivitu potvrdili již v 9.min ,kdy se po chybě domácí obrany prosadil Chovanec.Ve 27.min mohli hosté své vedení navýšit ,ale střela po rohovém kopu skončila na tyči domácí branky.První šanci na vyrovnání měli Luhačovice v 29.min.Po dlouhém autu se k míči dostal Popelka ,ale jeho střelu hostující brankář Důbrava vytlačil na tyč.Na konci první půle mohli domácí znovu vyrovnat ,ale Kořenek svůj únik po křídle nedokázal proměnit.Ve druhé poločase se od začátku Luhačovice snažili o vyrovnání.Velkou šanci neproměnil domácí Danquah .

 

V 56.min se po nákopu brankáře Švece ocitl sám před slušovickou brankou,ale jeho střela skončila těsně vedle hostující branky.Za minutu na to se ještě domácí dožadovali odpískání pokutového kopu.Hned z protiútoku měl obrovskou šanci Chovanec,ale z malého vápna nedokázal umístnit míč do luhačovické branky.Rozhodující moment utkání přišel v 58.min.Domácí Kocián zaváhal při rozehrávce  a hostující kapitán Klečka po samostatném úniku od poloviny hřiště zvýšil na 2:0.Slušovice svůj výborný výkon ještě potvrdily brankou z 80.min ,kdy se po ideální zpětné přihrávce Kvasnici prosadil Smilek.

 

Slušovice  sobotní utkání v Luhačovicích vyhrály zaslouženě.

 

Autor: Zdeněk Šebák

Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - J. Garaja [-] , G. Danquah [-] , P. Lukáš [-] (85. D. Rajznauer [-] ) , M. Kořének [-] , O. Červenka [-] , A. Popelka [-] , R. Slobodian [-] (65. A. Löbb [-] ) , J. Zámorský [-] (65. R. Pešek [-] ) , L. Garaja [-] , T. Kocián [-]

FC Slušovice
R. Důbrava [-] - M. Michalík [-] (75. A. Smilek [-] ) , V. Chovanec [-] (67. A. Antolák [-] ) , V. Trunkát [-] , P. Kvasnica [-] (83. A. Bednařík [-] ) , M. Pšenčík [-] , L. Klečka [-] , F. Hargaš [-] (67. V. Maliňák [-] ) , I. Lošťák [-] , O. Navrátil [-] , D. Mach [-] (83. M. Malenovský [-] )

ŽK: 35. A. Popelka , 87. M. Kořének - 20. P. Kvasnica , 47. L. Klečka , 87. I. Lošťák .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: MARTINÁK Jan - BARTOŇ Pavel, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2024 23:23
Zápas rozhodne větší ofenzivní síla Slušovic
20.9.2024 23:23
Zápas rozhodne větší ofenzivní síla Slušovic

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích