4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Milovic dostalo v Semicích dvě červené karty


Branky


0

Po domácí výhře nad týmem Strak 3:1 béčku Milovic další zápas nevyšel. Na hřišti Semic prohrálo s místním béčkem 1:4. Navíc dostali hosté dvě červené karty. Semice si naopak napravily reputaci. Po prohře ve Strakách 3:1 a následné prohře doma s béčkem Sadské 2:3 konečně potěšili domácí diváky. Dokonce nastřílely čtyři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Semice vedly už od 2. minuty

Do zápasu vstoupily lépe Semice. Už ve druhé minutě totiž vedly 1:0. Hostující tým reklamoval ofsajd, který signalizoval i pomezní rozhodčí, a tak téměř přestali jeho hráči hrát. Zkušený kapitán domácích Josef Pavliš tak pohodlně uklidil míč z deseti metrů do brány. Semice pak zasadili svému soupeři druhou ránu. Ve 32. Minutě utekl na levé straně Petr Rychtařík. Jeho první střelu z úhlu ještě gólman Martin Houdek parádně vyrazil. Jenže nikdo z obránců se nevrátil, a tak dostal Rychtařík druhou příležitost. Tentokrát se už nemýlil a zvýšil vedení Semic na 2:0. Hosté během prvního poločasu soupeřovu bránu příliš neohrozili. Pokusy z trestných kopů téměř z půlky hřiště nepřinesly kýžený efekt. Z půlky hřiště pak ještě běžel na bránu Koníček, jeho přihrávku na pravou stranu Velechovskému však obrana vybojovala a odkopla a další jeho střela z otočky v samém závěru mířila kousek vedle brány Jana Vavříka.

Jelínek pečetil skóre gólem z půlky

Ve druhém poločase se hosté začali nadechovat k náporu. Už po deseti minutách se prosadil Jakub Švancar a gólem na 1:2 naznačil, že by to mohli mít domácí ještě těžké. Hned o tři minuty později ale dostal druhou žlutou kartu Lukáš Říha a Milovice šly do desíti. Další ránu jim pak zasadila penalta, pro kterou si zkušeně došel Pavel Macháček. Míč na značku pokutového kopu si postavil Martin Novák a s přehledem zvýšil na 3:1. I tak se ale hosté snažili s výsledkem něco udělat. Všechno bylo ovšem marné. Nakonec totiž inkasovali ještě čtvrtý gól. Po špatné rozehrávce v 82. minutě Lukáš jelínek využil toho, že byl Martin Houdek příliš ze své brány a střelou z téměř poloviny hřiště pečetil výhru Semic na konečných 4:1. V závěru se ještě strhla před bránou domácích mela, ze které vyšel s červenou kartou Lukáš Řezníček.



Ohlasy k zápasu



AFK Milovice B
Tomáš Koníček (záložník, Milovice B):: „Chtěli jsme navázat na domácí výhru a hlavně se fotbalem bavit. Nějak se nám to ale jaksi nepovedlo. Asi vítr, možná špatný trávník, bouřlivé publikum, těžko říct co za tím mohlo být… Soupeř byl tak dobrý, že jsme mu pro jistotu darovali tři góly – první tím, že jsme přestali hrát, protože jsme viděli praporek pomezního nahoře, třetí gól darovanou penaltou a čtvrtý špatnou rozehrávkou. A ještě jsme pro jistotu dostali dvě červené karty. V první půli jsme byli směrem dopředu chvílemi marní. Ve druhé půli se to po vystřídání trochu zlepšilo, ale padl z toho jen jeden gól. Musíme to fakt zlepšit a začít se fotbalem bavit.“



Sestavy


AFK Sokol Semice B
J. Vavřík [-] - T. Karel [-] , V. Kavka [-] (46. V. Semrád [-] ) , L. Jelínek [-] - J. Pavliš [-] , P. Rychtařík [-] (46. D. Houška [-] ) , M. Kůrka [-] , M. Novák [-] (70. M. Bubeník [-] ) - D. Šimek [-] , P. Macháček [-] (83. Z. Vorlíček [-] ) - P. Langer [-] (61. T. Langer [-] )

AFK Milovice B
M. Houdek [-] - S. Vlačiha [-] , J. Švancar [-] , T. Koníček [-] (46. L. Řezníček [-] ) , F. Klička [-] , D. Mergeš [-] (46. T. Vajdík [-] ) , L. Říha [-] , J. Krátký [-] , P. Velechovský [-] , M. Novák [-] , M. Pisařovič [-]

Hráči zápasu: J. Pavliš .
Místo: SK AFK Sokol Semice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kopic Miloslav - MÜLLER Pavel (N), KYLAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 18 77:19 49
2 Sokol Stratov 17 53:10 40
3 Poříčany B 18 48:28 37
4 TJ Sokol Třebestovice 18 68:34 36
5 AFK Sokol Semice B 18 47:41 27
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 24
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 15
5 Matěj Pařízek 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 53 58,9% 0
2 Venca Likeš 18 51,4% 0
3 Radek Hruška 16 38,1% 0
4 Milan Fér 10 76,9% 0
5 Miroslav Liška 6 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku