Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:5
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Koblov udeřil tvrdým direktem Jižany a odvezl si všechny body


Branky


13

V 11. Kole přivítali Jižané na domácí půdě Koblov. Úvod byl takový spíše opatrnější a na úvodní branku se čekalo víc jak půl hodiny. Ve druhé půli po špatné pasáži utkání přišli Jižané o celý zápas a Koblov si v celku hladce dokráčel pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný a vcelku vyrovnaný poločas

Začátek zápasu byl z obou stran takové oťukávání, kdy ani jeden z celků nechtěl udělat chybu. Oba týmy si vytvořili své příležitosti, ale ty zneškodnili oba brankáři, kteří předvedli skvělé zákroky. V úvodních dvaceti minutách byla hra spíše vyrovnaná, domácí působili více kompaktněji a na svém hřišti věděli, jak hrát. Naopak Koblov se spíše delší dobu hledal, ale pak přišla 33. minuta a rohový kop pro hosty. Tečovaný míč proletěl až k osamocenému Trnčíkovi a ten uklidil míč do prázdné brány – 0:1. Hosté se po této brance uklidnili a začali hrát svou kombinační hru, ze které hledali volné místa v obraně Jižanů, která ale první půli ustála a kromě branky Trnčíka nic jiného Koblovu nedovolila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Špatná část zápasu

Koblov ve druhé půli ukázal svou sílu, když se nenechal svým soupeřem zatlačit, naopak více kontroloval hru. V 57. minutě poslal centr do vápna Procházka a byl to opět David Trnčík, který se znovu prosadil – 0:2. Ani ne o deset minut později se po skvělém centru Procházky prosadil hlavou Kaleta – 0:3. Hned po rozehrání Koblov vlétl na Jižany a o další dvě minuty po chybě brankáře Begy sebral míč Fojtík, přihrál Procházkovi a ten ještě našel lépe postaveného Šamaru, který navýšil vedení hostů už na čtyři góly. Hrůzostrašnou sedmiminutovku Jižanů završil centr Matiáška, který našel přímo Drasticha a ten upravil na konečných 5:0.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Koblov
David Zbořil hráč: Už na začátku jsme věděli, že nás tady na tom terénu a malém hřišti nečeká nic lehkého. Že to bude hlavně o soubojích a bojovnosti, než o krásné hře. Prvních dvacet minut bylo z naší strany hodně vlažných. První gól nás ale uklidnil. Druhý poločas už byl zcela v naší režii. Dnes jsme byli efektivní v koncovce a zaslouženě vyhráli. Výsledek 0:5 je pro domácí možná až moc krutý.

Sestavy


FC Ostrava-Jih
A. Bega [-] - M. Gaži [-] (67. D. Gloser [-] ) , F. Chrašč [-] (79. M. Král [-] ) , O. Suchan [-] , R. Stojan [-] , A. Taraba [-] , P. Hampel [-] , A. Georgiovský [-] (71. M. Belina [-] ) , J. Georgiovský [-] , M. Kočner [-] , L. Machala [-]

TJ Sokol Koblov
D. Zalacko [-] - J. Kelnar [-] , P. Karel [-] , J. Vrobel [-] (63. L. Kaleta [-] ) , D. Martiník [-] , F. Matiášek [-] - A. Procházka [-] , L. Fojtík [-] (76. A. Hlaváček [-] ) , R. Šamara [-] (79. M. Chovanec [-] ) , M. Tóth [-] (76. M. Řezniček [-] ) - D. Trnčík [-] (63. M. Drastich [-] )

ŽK: 51. F. Chrašč , 63. L. Machala , 88. D. Gloser - 26. L. Fojtík , 28. A. Procházka , 48. D. Martiník , 55. R. Šamara .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KLEČACKÝ Marek - CHÝLEK Martin, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2024 15:56
Petr Boráň

Expert: Petr Boráň
Tip experta: výhra hostů

Koblov si připíše další výhru a potvrdí dominanci.

Petr Boráň

Expert: Petr Boráň
Tip experta: výhra hostů

Koblov si připíše další výhru a potvrdí dominanci.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:42

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 17:38

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 09:10

Tip: remíza

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 08:26

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích