Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slepené góly přinesly v Markvartovicích remízu


Branky


15
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Grygar

V úvodu utkání Markvartovice dobře kombinovali a přečíslovali soupeře ve středu hřiště, kde dávali rychlé balóny za obranu, zejména domácí Ivo Pop, který dával velmi přesné balóny. S těmi si sice hosté ze Záblatí uměli poradit, ale velmi těžce. Úvodní branka přišla v 11. minutě, po ztrátě míče na polovině hřiště se do rychlého brejku dostali Markvartovice, který nakonec dokázal využít Jan Grygar – 1:0. Záblatí hrozilo dlouhými balóny za obranu, se kterými měli domácí obránci problém. Jedna taková situace vyplynula také ve vyrovnání, když o dvě minuty později domácí nedokázali zachytit nákop a nakonec hosté po gólu Bijoka srovnali stav – 1:1. Jenže remízový stav také dlouho nevydržel. Už po třech minutách svou druhou branku vstřelil Jan Grygar. Markvartovice zahrávaly rohový kop, ve vápně se nikým nehlídaný Grygar dobře uvolnil a zakončil na zadní tyč – 2:1. Vyrovnat se Záblatí podařilo ve 33. minutě, skvělý centr dostal Socha, následně sklepl na Chalkidise a ten z dvaceti metrů propálil vše co před ním stálo – 2:2. Tímto stavem skončil i první poločas.

 

 

 

Standardní situace domácích a zlepšení defenzívy Záblatí

Ve druhé půli Záblatí dokázalo více pokrývat střed hřiště, Markvartovice spíše kombinovaly na své polovině. Domácí tým hrozil ve druhé části spíše ze standardních situací, kde svého soupeře víceméně trápil. Markvartovice se znovu do vedení dostali v 58. minutě, když se prosadil David Bernatík – 3:2. Vedení domácím ale znovu dlouho nevydrželo. Jen o tři minuty později se po asistenci na druhý gól dokázal sám prosadit Dušan Socha, když zakroutil míč na zadní tyč – 3:3. Kvůli velkému vedru byl druhý poločas už slabší a proto také už změnu skóre nepřinesl. Oba týmy si po zásluze body rozdělily.



Ohlasy k zápasu



FK Slovan Záblatí
Tomáš Janoš hráč: "Zápas byl pro diváky atraktivní padlo 6 gólů, pro trenéry a nakonec i pro Slovan méně, jelikož jsme chtěli výhru, nutno podotknout, že soupeř hrál velmi dobře."



Sestavy


TJ Sokol Markvartovice
V. Bůžek [-] - M. Drnovský [-] , A. Kuřidém [-] (80. M. Rimmel [-] ) , M. Handlíř [-] , P. Schwarz [-] , I. Pop [-] (80. O. Hellebrand [-] ) , J. Grygar [-] , P. Nosreti [-] (73. F. Adamčík [-] ) , M. Klos [-] , K. Klos [-] , D. Bernatík [-]

FK Slovan Záblatí
D. Hekele [-] - J. Tomáš [-] (78. D. Bratovanov [-] ) , J. Stošek [-] , P. Bystroň [-] (89. L. Burda [-] ) , A. Galusek [-] , T. Janoš [-] , P. Orihel [-] (46. J. Skokan [-] ) , P. Bijok [-] (85. L. Hájek [-] ) , D. Socha [-] , N. Chalkidis [-] (78. L. Pilch [-] ) , R. Fonš [-]

Počet diváků: 105. Rozhodčí: SKLEPEK Jan - BOLEC Jakub, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích