4:2
(2:1)
22. V. Čech (vl.)
78. J. Georgiovský
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 15:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jižané si vyloučením zmařili snahy na vyrovnání


Branky


6. D. Stoklasa , 46. M. Troják , 55. J. Pešek , 94. J. Pešek - 22. V. Čech (vl.) , 78. J. Georgiovský
14

Vřesina přivítala ve 3. Kole na domácím hřišti Ostravu Jih. Situace obou týmů byla po úvodním kole rozdílná. Vřesina své úvodní venkovní utkání prohrála na půdě nováčka z Věřňovic. Naopak Jižané své úvodní utkání doma proti Hrabové vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v samotném závěru poločasu

Vřesinští vstoupili do utkání velmi aktivně a už v 6. minutě se střelecky prosadili. Po špatném zpracování obránce jižanů si našel míč Stoklasa a sám zakončil – 1:0. Jižané se, ale nezalekli a snažili se též něco vymyslet, ale naopak nabídli šanci soupeři, k míči se dostal Jiří Pešek, přihrál na Boháče a ten centrem hledal Trojáka, jenomže tomu chyběl krok k zakončení. Jižané i přes vlastní chyby, hlavně v rozehrávce vyrovnali a to zásluhou soupeře, jelikož si temenem dal vlastní gól Čech – 1:1. Jižané si nadále vytvářeli šance, ale trápila je hodně koncovka a před finální fáze hry. Už to vypadalo, že poločas skončil remízou, ale ve 45. minutě Jiří Pešek nacentroval do vápna a Michal Troják, který skvěle zavíral, tak už jen míč poslal do odkryté brány – 2:1.

 

 

 

 

 

 

Ve druhé půli nadále jižané pálili své šance, chybovali v rozehrávce, z čehož těžili domácí. V 56. minutě Martin Boháč našel v malém vápně Jiřího Peška a ten se i v těžké pozici dokázal prosadit – 3:1. Jen o šest minut později mohli vřesinští přidat další branku. Michal Troják našel Jiřího Peška, který si dobře naběhl do lajny, dostal se do vápna, ale poté mířil jen nad břevno. V 75. minutě viděl druhou žlutou kartu Adam Taraba a utkání pro něj předčasně skončilo. Jižané se ale i přes vyloučení dokázali o tři minuty později prosadit a snížit zásluhou Jana Georgiou – 3:2. Závěr byl hodně vyrovnaný a do poslední chvíle neměli vřesinští nic jisté. V 90. minutě spálil další tutovku Thiemel, když si dobře naběhl, ale bránu netrefil. V nastaveném čase se přeci jen podařilo domácím dát vítěznou pojistku. Jiří Pešek sám proběhl od poloviny hřiště a nakonec překonal i brankáře Begu – 4:2. Vřesinští doma uhájili všechny body a po prohře s Věřňovicemi si spravili chuť. V dalším kole čeká Vřesinu venkovní utkání na půdě Petřkovic, které v tomto kole padly vysoko 1:6 s Hrabovou. Jižané naopak doma přivítají nováčka z Petřvaldu, ten v tomto kole nehrál kvůli počasí se totiž utkání odložilo. 

 

 

Odkaz k utkání Petřkovic zde:

https://fotbalunas.cz/zapas/500084/



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Vedoucí týmu Ondřej Karel Teichmann: "Hráli jsme taktické utkání a dokázali jsme využít své šance, ve druhém poločase jsme si výsledek zkušené hlídali, jen škoda že pojistka nepadla dříve."

FC Ostrava-Jih
Kapitán Ostravy Jih Martin Leščák: "Ze zápasu jsme zklamání. Celý zápas jsme určovali tempo hry a byli na míči. Soupeř nás však potrestal z protiútoku a našich chyb v obraně. I přes vyloučení našeho hráče jsme do posledních vteřin bojovali alespoň o bod, ale nakonec raduje Vřesina. Selhali jsme hlavně v koncovce, kdy jsme už o poločase mohli jit do několika brankového vedení. Nezbývá než to napravit proti Petřvaldu plným počtem bodů."



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - D. Stoklasa [-] (46. M. Pračikov [-] ) , M. Boháč [-] , M. Troják [-] , R. Cihlář [-] (66. V. Kocian [-] ) , J. Pešek [-] , M. Pešek [-] , J. Pagáč [-] , V. Čech [-] (73. O. Kocián [-] ) , T. Mrázek [-] (46. P. Boček [-] ) , M. Waszut [-]

FC Ostrava-Jih
A. Bega [-] - A. Georgiovský [-] , A. Taraba [-] , R. Stojan [-] (65. J. Podžorski [-] ) , M. Gaži [-] (55. M. Zomber [-] ) , M. Leščák [-] , M. Kočner [-] , M. Janošec [-] , F. Chrašč [-] (65. D. Gregor [-] ) , J. Georgiovský [-] (82. O. Suchan [-] ) , L. Machala [-] (55. D. Gloser [-] )

ŽK: 27. J. Pešek , 67. P. Boček , 77. M. Pračikov - 26. J. Georgiovský , 44. F. Chrašč , 51. A. Taraba . ČK: 75. A. Taraba .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - PODRAZA Jaroslav, IVANSKÝ Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Daniel Martinik
Tip experta: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích