Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hrabová si po výhře s Petřkovicemi napravila reputaci


Branky


14

Ve 3. Kole přivítala Hrabová na domácím hřišti Petřkovice. Po úvodním utkání sezóny hráči Hrabové spokojeni být nemohli, jelikož na půdě Ostravy Jih prohráli 1:4 a v tomto zápase si chtěli napravit reputaci a vyhrát. Vstup hráčům Hrabové vyšel skvěle, aktivním přístupem a dobrou produktivní hrou šly k vítězství čelem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní vstup a dominantní výkon

Hrabová vstoupila do zápasu aktivně a dalo by se říct, že téměř celý první poločas na hřišti dominovala. Už v 15. minutě svůj premiérový gól za Hrabovou vstřelil Jan Mikšovič, když jeho tečovaná střela zpoza vápna šla přesně k tyči - 1:0. Ve 35.minutě proměnil další šanci Hrabové Michal Šimon - 2:0. Hosté mohli vzápětí odpovědět, ale Mario Telnar nastřelil po standardní situaci pouze tyč a tak mohl Martin Kulveit zvýšit těsně před poločasovou přestávkou na 3:0.

 

 

Silný déšť na konci

Petřkovice vstoupili do druhé půle aktivněji a po nějakou dobu měli i územní převahu, ale góly dávali domácí. Svůj druhý gól v zápase přidal Martin Kulveit po krásném lobu přes gólmana a v 57. minutě z blízka zakončil rychlý protiutok Vojta Dudek - 5:0. Hosté se přece jenom dočkali alespoň jednoho gólu, který vstřelili do prázdné brány po chybné rozehrávce gólmana. Na konečných 6:1 upravil skóre střelou na bližší tyč střídající Derek Gödel. 

Na konci utkání ještě diváci byli svědky několika minutového velmi silného deště, kdy chvílemi nebylo vidět na pár metrů. Sudí ale nechal hru běžet a situace se za chvíli uklidnila a utkání se naštěstí mohlo dohrát. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Hrabová
Martin Mrva hráč Hrabové: "V prvním domácím zápase nové sezóny jsme předvedli dominantní výkon a zapsali si první 3 body do tabulky, které nás snad povzbudí i do dalších kol."




Sestavy


TJ SOKOL Hrabová
M. Valigůra [-] - M. Šimon [-] (83. K. Lomozník [-] ) , J. Mikšovič [-] , V. Dudek [-] (89. M. Olšar [-] ) , D. Nováček [-] , R. Drulák [-] , A. Volf [-] (89. T. Holek [-] ) , M. Kulveit [-] (78. D. Gödel [-] ) , A. Havlíček [-] , P. Honěk [-] , M. Mrva [-]

FC Odra Petřkovice
J. Šráček [-] - O. Cverna [-] , D. Körner [-] , M. Telnar [-] (52. M. Pěntka [-] ) , D. Fojtík [-] , A. Lacina [-] (52. P. Večerek [-] ) , D. Solomonovych [-] (46. D. Kotala [-] ) , M. Činčala [-] (61. O. Pinkava [-] ) , O. Važík [-] (46. J. Adámek [-] ) , J. Vančo [-] , L. Kundrát [-]

ŽK: 23. M. Mrva .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - URBÁNEK Aleš, DABROWSKI Artur.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Daniel Martinik
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů