D. Maceček 24.
P. Chloň 50. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:0
(1:0)

D. Maceček 24.
P. Chloň 50. (p.)
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

26.10.2024 10:15

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Český Těšín na domácím hřišti stále neporažen


Branky


24. D. Maceček , 50. P. Chloň (p.)
14

Dalším domácím vítězstvím se Český Těšín drží na samém vrcholu tabulky Krajského přeboru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po gólu Davida Macečka

Zápas mezi Českým Těšínem a Kobeřicemi představoval souboj nejlepší obrany proti nejlepšímu útoku. Již v 5. minutě se domácí dostali k rohovému kopu, který kapitán Petr Chloň poslal přímo na branku, z dorážky Martin Klocek z šestnáctky míč ideálně netrefil. O tři minuty později domácí obrana třikrát po sobě zablokovala pokusy Kobeřic. Hra byla od začátku velmi rychlá a dynamická. Ve 12. minutě se do dobré šance dostal Kobeřický kapitán Adam Šimeček, ale jeho střela minula branku Richarda Mrozka a navíc byla zastavena ofsajdem. V 16. minutě David Maceček minul branku Kobeřic střelou z otočky. Ve 22. minutě byl nedovoleně zastaven Richard Nesvadba a následný trestný kop Chloňe skončil v obranné zdi. Ve 24. minutě se domácí dočkali první branky, když po rohovém kopu Šimona Gibiece hlavičkoval David Maceček, brankář Štencel míč vyrazil, ale Nesvadba ho vrátil do nebezpečné zóny, kde Maceček už se nemýlil. V 35. minutě domácí znovu ohrozili branku po rohovém kopu, ale tentokrát hostující brankář situaci zvládl. Těšínští byli aktivnější, zatímco Kobeřice se soustředily na obranu. Po sérii standardních situací se ve 40. minutě dostal k střele Richard Nesvadba, ale jeho pokus Štencel kvalitně zneškodnil. Kobeřice na konci poločasu ještě vyvinuly tlak dvěma rohy, ale Těšínští je odvrátili. Poločas skončil vedením domácího Českého Těšína 1:0.

Penalta z kraje poločasu poslala Těšín do dvoubrankového vedení

Ve 49.minutě si narazil míč Nesvatba s Macečkem , Nesvatba postupoval do pokutového území , kde byl nedovoleně sražen k zemi Pavlem Ševiorem. Následný pokutový kop proměnil kapitán Petr Chloň a poslal Těšínské do vedení 2:0. V 53. minutě si poradila Těšínská obrana s rohovým kopem Kobeřic . Poté následoval nepřímý volný kop , když brankáři Těšínského mužstva vypadl míč při snaze rozehrát a následně jej znovu chytil do rukou. Po signálu zakončoval Petr Kašný těsně vedle branky Richarda Mrozka. V 57.minutě mířil Martin Klocek po přiťuknutí Macečka vysoko nad. V 60.minutě na druhé straně minula střela střídajícího Stuchlíka branku Těšína. V 65.minutě se mohli radovat Těšínští po třetí. Střela Luďka Macečka orazítkovala tyč Kobeřiké branky , následnou dorážku uklidil do sítě bratr David , gól ovšem nebyl uznán z důvodu offsidového postavení Davida Macečka. V 72.minutě o sobě dal vědět Kobeřický Ondřej Stuchlík , který střelou z otočky protáhl domácáho brankáře Mrozka. V 85.minutě skončil centr Kobeřických na břevně domácí brány. A když v nastavní odhlavičkovala roh Kobeřic do bezpečí domácí obrana , skončilo utkání vítězstvím domácích 2:0.

 

Český Těšín se drží na špici tabulky a příští kolo je čeká šlágr kola v Kravařích 

Kobeřice míří do Krásného Pole 



Ohlasy k zápasu


FK Český Těšín
Petr Sostřonek ( trenér ): Spokojenost s vítězstvím , částečně i s předvedenou hrou , soupeř hrál hodně dobře. Upozorňovali jsme hráče , že soupeř hraje technický fotbal po zemi , na tom našem hřišti to sice moc nejde , ale přece jenom dvacet minut byli hosté lepší na míči. My jsme to potom vyrovnali a převzali iniciativu. Ten zápas jsme fotbalově a takticky zvládli velice dobře . Zápas si myslím i pro diváky byl atraktivní , hrálo se nahoru dolů , takže pro nás i pro diváky velice atraktivní zápas.

TJ Sokol Kobeřice
Jan Čujek: Na soupeře jsme se dobře připravovali , ale ne nadarmo je Těšín tam kde je. Druhý poločas jsme to střídáním chtěli trochu změnit , ale přišla zbytečná penalta na začátku druhé půle. Potom jsme se snažili dobývat branku soupeře , ale bylo to takové bez úspěchu. Takže za mě soupeř zaslouženě vyhrál

Sestavy


FK Český Těšín
R. Mrozek [-] - R. Nesvadba [-] (61. P. Czedron [-] ) , P. Chloň [-] , Š. Gibiec [-] (73. S. Gaborčík [-] ) , K. Slowiaczek [-] , P. Pieter [-] , D. Maceček [-] , L. Maceček [-] (82. M. Krucina [-] ) , M. Sostřonek [-] , S. Potůček [-] , M. Klocek [-]

TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - R. Wirth [-] , P. Kašný [-] , A. Šimeček [-] , Z. Kryštof [-] (69. M. Slanina [-] ) , M. Schlischka [-] (69. V. Petzuch [-] ) , O. Večerek [-] (55. D. Kraut [-] ) , A. Kolarčik [-] (55. O. Stuchlík [-] ) , A. Hartmann [-] (55. T. Nováček [-] ) , P. Ševior [-] , D. Stareček [-]

ŽK: 88. S. Gaborčík , 89. P. Pieter - 55. R. Wirth , 89. T. Nováček .
Hráči zápasu: D. Maceček , P. Pieter .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: MINICH Marian - ŘEZNÍČEK Miroslav, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2024 13:51

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2024 13:13

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2024 22:11

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2024 13:46
Vojtěch Vavřečka

Expert: Daniel Mikšaník
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuju výhru domácích. Mají dobrý vstup do sezóny, když jenom jednou zaváhali v Jakubčovicích, ale na domácím hřišti si to kluci z Těšína pohlídají.

Vojtěch Vavřečka

Expert: Daniel Mikšaník
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuju výhru domácích. Mají dobrý vstup do sezóny, když jenom jednou zaváhali v Jakubčovicích, ale na domácím hřišti si to kluci z Těšína pohlídají.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2024 06:14

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2024 13:59

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích