2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(2:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Brušperk zvítězil na domácím hřišti o jednu branku


Branky


17. K. Merta , 32. K. Merta - 82. D. Gregor
14

Brušperk vedl po dvou gólech Merty. Vřesina se snažila se zápasem něco udělat , ale podařilo se jí pouze snížit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brušperk po dvou gólech Merty vedl 2:0

Za slunečného počasí na těžkém terénu začali domácí aktivněji. V 10. minutě zahrával rohový kop domácí Velčovský, jeho levačka kroutila nebezpečně míč do brány. Hostující brankář Simkanič jeho pokus vyboxoval pouze zpět na nohu Velčovského , jeho následný centr ovšem našel pouze rukavice Velčovského. První branky se domácí dočkali v 17. minutě. Gula přenesl hru na pravou stranu na Šiláka, ten se individuálně prosadil kolem hostujícího obránce a na přední tyči našel Kryštofa Mertu, který uklidil balón do sítě. 1:0. Vřesina zahrozila ve 24. minutě , nedůrazného odkopnutí domácí obrany využil Vojtěch Brož , který pronikal po pravé straně a hledal před bránou Tobolu , který jen těsně na přihrávku nedosáhl. Ve 29. minutě Vřesina zahrávala standartní situaci z levé strany hřiště, centr Antonína Hruzíka vyboxoval brankář Sztefka na šestnáctku k nohám Radima Vojteka , který přestřelil bránu. Ve 32. minutě si výborně převzal míč na půlící čáře Kryštof Merta, zbavil se třech obránců a postupoval sám na brankáře Simkaniče a zamířil přesně k tyči. 2:0. Vřesina mohla snížit před koncem poločasu, po krásné narážečce Antonína Hruzíka s Adamem Hruzíkem se v dobré pozici ocitl Jan Chabot, ale mířil těsně vedle tyče. 

Vřesina zdramatizovala zápas na konci

Vřesina chtěla se zápasem něco udělat. Domácí tým hrál trochu bojácněji a hostující tým měl více ze hry. V 56. minutě se do zakončení dostal Gregor, jeho střelu z hranice šestnáckty zlikvidoval Sztefka. Domácí tým se osmělil v 72. minutě , dalekonosnou ránu Davida Bílého krásnou robinsonádou vyrazil Simkanič. V 76. minutě hledal před bránou své spoluhráče Jakub Strohalm, ale ani jeden z útočících hráčů Veřesiny, nedokázal míč dopravit do sítě. V 82. minutě se hostující tým dočkal snížení. Po rohovém kopu Antonína Hruzíka se nejlépe zorientoval v malém vápně Dominik Gregor a snížil na 2:1. Další komplikace pro domácí mužstvo nastala v 85. minutě. Vřesina hrozila rychlým přechodem za obranu, kde za záchrannou brzdu stažením pronikajicího hráče viděl červenou kartu Richard Hadaš. Z následného příměho kopu Vřesina zahrozila střelou, která skončila nad bránou Sztefky. Domácím fanouškům a celému týmu pořádně zatrnulo v poslední minutě nastavení. Do vynikající šance se dostal Ondřej Ponížil. Ocitl se sám před brankářem Sztefkou, který jeho střelu bravůrním zákrokem vyrazil na rohový kop. Ten se podařilo domácím ubránit a Brušperk si tak ponechal tři body doma. 



Ohlasy k zápasu


SK Brušperk
Leon Dostalík ( trenér ): Těžký soubojový zápas , těžký terén. Bylo to více méně o soubojích , my jsme vedli v poločase 2:0. Druhý poločas chtěl soupeř utkání zdramatizovat, dostali jsme gól po rohovém kopu a v nastavení nás zachránil brankář Sztefka.

FC Vřesina
Tomáš Kaventa ( trenér ): My jsme klasicky zaspali začátek zápasu. Soupeř potrestal naše chyby a ujal se vedení 2:0. My jsme v poločase udělali změnu , která nám částečně prospěla, možná domácí tým hrál trochu bojácně druhý poločas, měli jsme je pod tlakem , vytvářeli jsme si šance , které jsme nedokázali potrestat. Snížit se nám podařilo v 82. minutě a na konci jsme ještě šli sami na brankáře, který nás ovšem vychytal. Zápas dobrý z obou stran. Soupeř byl šťastnější a zvítězil.

Sestavy


SK Brušperk
M. Sztefka [-] - R. Hadaš [-] , M. Gula [-] , D. Surovec [-] , J. Šilák [-] - M. Urban [-] (90. M. Kuchař [-] ) , M. Kutáč [-] (78. V. Piecha [-] ) , D. Bílý [-] , E. Talián [-] , J. Velčovský [-] (63. O. Káňa [-] ) - K. Merta [-]

FC Vřesina
D. Simkanič [-] - R. Vojtek [-] , D. Gregor [-] , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , A. Tobola [-] (84. J. Pokorný [-] ) , J. Chobot [-] (63. R. Ulrich [-] ) , A. Hruzík [-] , O. Ponížil [-] , M. Bartonec [-] , V. Brož [-] (46. J. Strohalm [-] )

ŽK: 12. R. Hadaš , 27. K. Merta , 77. O. Káňa , 88. M. Urban - 26. J. Novák , 88. R. Vojtek . ČK: 85. R. Hadaš .
Hráči zápasu: M. Bartonec .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: GAŃCZARCZYK Tomáš - IVANSKÝ Lumír, BREZOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:52

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 17:11

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 08:55

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 20:16
Vojtěch Vavřečka

Expert: Jakub Hanauer
Tip experta: výhra domácích

Tady budu taky trochu nadržovat klubu ve kterém jsem půl roku působil, takže tipuju výhru Brušperku

Vojtěch Vavřečka

Expert: Jakub Hanauer
Tip experta: výhra domácích

Tady budu taky trochu nadržovat klubu ve kterém jsem půl roku působil, takže tipuju výhru Brušperku

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 09:20

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza