2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy o pouťovém víkendu porazily Třebíč


Branky


30

Pouťové oslavy nabraly grády po sobotní výhře nad favorizovanou Třebíčí. Rozsochy zatím neztratily ani bod!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za úmorného vedra přijel do Rozsoch na pouť klub HFK Třebíč. V aktuálním rozpoložení asi domácí nemohli dostat těžšího soupeře. Všichni aktéři na hřišti přispěli svými výkony k jednomu z nejlepších utkání, jaké se v Rozsochách za poslední roky odehrálo. Hosté se od začátku snažili držet míč na svých kopačkách, ale takticky velice dobře připravení domácí fotbalisté nedali hostům ani metr prostoru zadarmo. Hned v úvodu měli domácí dva náznaky šancí, ale vše skončilo špatně řešenou finální přihrávkou. Hosté si vytvořili první brankovou příležitost, kterou skvěle zlikvidoval domácí brankář Patrik Juračka. Poté si gólovku vytvořili i domácí, David Juračka střelou z vápna k tyči nechal vyniknout hostujícího brankáře. Poté měli hosté další dvě brankové příležitosti, které zlikvidoval domácí brankář Patrik Juračka. Domácí se dočkali své první branky po zatažení míče do vápna Stanislavem Padrtkou, navedl si ho do pozice k malému vápnu, nezazmatkoval, přihrál skvěle pod sebe a nabíhající kanonýr domácích Petr Bureš rozvlnil síť - 1:0. Poté byli domácí aktivnější a nepouštěli hosty do nebezpečných situací. Druhou branku přidali domácí po výtečném vypíchnutí míče, David Juračka si takto počínal na půli a svou skvělou kolmicí vyslal do úniku kanonýra domácích Petra Bureše. Ten si míč pokryl proti dotírajícím obráncům a rozvlnil síť podruhé - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle vstoupili opět hosté aktivně, ale domácí jejich příležitosti dokázali svou maximální koncentrací zastavovat a nebo zasahoval vždy bezchybný brankář domácích Patrik Juračka. Brankovou příležitost si vytvořili i domácí, po kombinaci mezi Standou Padrtkou a Davidem Juračkou trefil druhý jmenovaný boční síť. Hosté si svoji poslední brankovou příležitost vytvořili zhruba čtvrt hodiny před koncem, kdy se za obranu domácích dostal útočník hostů, ale výtečný Patrik Juračka podrážkou míč vyrazil na roh. Hosté do konce zápasu vyslali střely ze střední vzdálenosti, ale žádná střela nebyla natolik nebezpečná, aby ohrozila branku domácích. A tak v opravdu krásném utkání domácí zaslouženě na pouť před svými skvělými fanoušky zvítězili.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): Dnes musím před svými skvělými hráči smeknout, protože co předvedli, bylo skvělé! S výborně hrajícími hosty jsme vydrželi celé utkání hrát ve velkém tempu a naše brankové příležitosti jsme proměnili. Moc všem děkuji za vydařenou pouť, všichni (my domácí, hosté, rozhodčí a fanoušci) na takto skvělém utkání mají svou zásluhu.




Sestavy


TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - R. Padrtka [-] (90. D. Honek [-] ) , P. Šmerda [-] , S. Padrtka [-] (90. M. Janeček [-] ) , P. Bureš [-] (61. A. Jaroš [-] ) , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] , P. Čížek [-] , P. Prášil [-]

HFK Třebíč B
D. Miška [-] - G. Ofosu [-] (66. M. Šelle [-] ) , B. Irie [-] , B. Okoibhole [-] , K. Kristek [-] , C. Litie [-] , L. Meczl [-] , T. Nnadi [-] (87. R. Pokorný [-] ) , U. Tahir [-] , J. Dlapka [-] , . Andresík [-] (46. Š. Mezlík [-] )

Počet diváků: 200. Rozhodčí: ZACHA Marek - DVOŘÁK Miloš, HROMÁDKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza