1:2
(1:0)
92. L. Stehlík (p.)
93. T. Kyzlink
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(1:0)

 
92. L. Stehlík (p.)
93. T. Kyzlink

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

25.08.2024 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Nevídaný obrat ve Velkém Beranově!


Branky


14. P. Kittler - 92. L. Stehlík (p.) , 93. T. Kyzlink
29

Dvě branky v bláznivém nastaveném čase přinesly hostům tři body. V nastavení se i dvakrát červenalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Už v 5. minutě na poslední chvíli vytáhl prsty míč mimo tři tyče Lukáš Rumíšek, který reflexním zákrokem zareagoval na střelu z ostrého úhlu. Úvodní tlak domácího Beranova stvrdil kapitán Kittler brankou ve 14. minutě, když dorazil míč na zadní tyči - 1:0. Po vstřelené brance se hra srovnala a přesunula převážně do středu hřiště. Obě mužstva pracovala skvěle hlavně do defenzívy a své soupeře do výraznějších brankových příležitostí nepouštěla. Kolem 30. minuty měl na své kopačce druhou branku Kittler, kterému se v souboji kapitánů podařilo předskočit J. Bendu, avšak tváří v tvář Rumíškovi zamířil mimo tři tyče.

 

Hosté v závěru rozhodli

Po výměně stran předvedli hosté pohlednou kombinaci na jeden dotek po pravé straně a následnou přihrávku Kyzlinka mezi nohami pustil Kosmák na zcela osamělého Horeckého, ten však v dobré pozici o kousek brankovou konstrukci přestřelil. V 55. minutě obešel svého obránce Tržil, levačkou nacentroval míč na zadní tyč, ale ani Čech ani Kyzlink balón ideálně netrefili. Navýšit své vedení se nepodařilo opět domácímu týmu, kdy přihrávkou pod sebe našel na vápně spoluhráč volného Kittlera, z první však pálil jen do náruče Rumíška. Další závar přišel o pár minut později, na střílenou přihrávku do vápna nedosáhl ve skluzu J. Benda, jenže dělovku zlikvidoval svým zákrokem opět Rumíšek. Domácí mužstvo mělo dostatek šancí na navýšení svého vedení, což nakoplo hosty. V 85. minutě nastoupil na hrací plochu žolík Stehlík, aby vypomohl svému týmu v závěrečném tlaku. Po sérií centrů se míč v poslední minutě řádné hrací doby odrazil od obránce do volného prostoru ve vápně, ke kterému měl nejblíže Mario Premar a míč napálil přesně pod břevno do sítě, jenže se střelou zazněl i hvizd rozhodčího signalizující prohřešek – stále 1:0. Ihned vzápětí nastala totožná situace, střílený míč z otočky zastavil ležící obránce rukou, a tak se k penaltovému puntíku postavil sám Libor Stehlík, který srovnal v 92. minutě na 1:1. Budějovice se vydaly do presinku a v době, kdy běžela na světelné tabuli 93. minuta získal míč ve vápně Kyzlink a poslal ho za záda brankáře, čímž dokonal obrat – 1:2. Emočně obdrženou branku neunesl kapitán Kittler, jež skopl slavícího Kyzlinka běžícího k rohovému praporku, a tak se strhla mela, po které se pakovali Kittler a Stehlík předčasně do sprch.

 

SK Moravské Budějovice / web

 



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Zápas jsme ztratili na konci, ale rozhodnout jsme měli už na začátku nebo po velkých šancích po poločase, jelikož do té doby byli hosté téměř bezzubí. Vedení o gól bývá vždy hodně vypjaté, tady tomu nebylo jinak. Stále těžko říct, co je ruka a co ne, ale tak tomu bylo a dál bude. Nicméně největší zklamání panuje z chování některých hráčů hostů, kteří postrádají respekt k soupeři, jenž dostal branku a ještě mu napadnou kapitána.

SK Moravské Budějovice
Libor Stehlík (vedoucí): Dnešní utkání nebylo vůbec jednoduché. Velký Beranov byl v jistých pasážích utkání i lepším týmem. Za stavu 1:0 neproměnili domácí vyloženou šanci, kterou mohli zápas rozhodnout ve svůj prospěch, ale nestalo se tak. Nám se dneska herně nedařilo, ale přece jenom jsme zápas v posledních minutách dokazali otočit v náš prospěch.

Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - T. Hažmuka [-] , D. Sommer [-] (85. V. Vrzal [-] ) , R. Svoboda [-] (58. A. Heřmánek [-] ) , P. Švaříček [-] (85. Š. Trnka [-] ) , T. Smejkal [-] (69. M. Vaníček [-] ) , P. Kittler [-] , E. Wendl [-] , V. Weselý [-] , F. Bulant [-] , R. Ganzwohl [-]

SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - J. Tržil [-] (69. O. Fedra [-] ) , P. Benda [-] , P. Stark [-] , M. Premar [-] , M. Neubauer [-] (95. M. Premar [-] ) , T. Kyzlink [-] , J. Horecký [-] , J. Čech [-] , J. Kosmák [-] (85. L. Stehlík [-] ) , J. Benda [-]

ŽK: 37. R. Svoboda - 82. P. Stark , 86. M. Neubauer , 96. J. Kosmák . ČK: 93. P. Kittler - 93. L. Stehlík .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: UHLÍŘ Lukáš - HOLUB Radim, SURÁN Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza