Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků pro Rokytnici


Branky


49. L. Muller - 10. M. Dufek , 11. R. Ferkl , 14. M. Sáček , 31. M. Dufek , 63. Š. Vladeka , 71. F. Štork
30

V dalším kole přivítala dosud neporažená Bobrová dalšího nováčka z Rokytnice. Zápas byl od začátku v režii hostů, kteří si odvezli vysokou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Zápas mezi domácí Bobrovou a hosty z Rokytnice nad Rokytnou přinesl střet dvou odlišných týmů – na jedné straně zkušená Bobrová, která se však potýkala s oslabením, a na druhé straně mladý a silný kádr Rokytnice. První poločas byl ve znamení převahy hostů, kteří využívali svou rychlost a energii k přehrávání domácího týmu. Bobrová se sice snažila útočit, ale hosté měli herně navrch a svou převahu dokázali přetavit ve čtyři góly, což vedlo ke stavu 0:4 po prvním poločase.

Hosté si vedení pohlídali

Do druhé poloviny vstoupila Bobrová s větším nasazením a už ve 48. minutě se jí podařilo skórovat. Domácí hráč Müller po asistenci Černého snížil - 1:4, čímž domácí tým alespoň na chvíli oživil naděje na zlepšení skóre. Nicméně, hosté z Rokytnice pokračovali v aktivní hře a nakonec přidali ještě dva další góly, čímž zápas uzavřeli na konečných 1:6. Zápas ukázal sílu mladého týmu Rokytnice nad Rokytnou, který dokázal svou převahu přetavit v jasné vítězství, zatímco domácí Bobrová se i přes oslabení snažila vzdorovat a bojovat až do poslední minuty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miloš Srnský (trenér): Hosté předvedli silný výkon, který odpovídal jejich kvalitám, a jejich výhra je zasloužená. Musíme prohru zahodit za hlavu a soustředit se na další zápasy.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Josef Herbrych (trenér): Opět nám vyšel úvod utkání a po čtvrt hodině hry jsme vedli o tři branky. Chtěl bych všechny hráče pochválit za předvedený výkon, ale musím ocenit i soupeře, který to nezabalil ani v době, kdy prohrával o čtyři branky a hrál velice aktivně.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
J. Zalaba [-] - M. Černý [-] , L. Křepela [-] , J. Svoboda [-] , M. Malý [-] , V. Křepela [-] (21. L. Muller [-] ) , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , T. Hrbek [-] , J. Stupka [-] (72. P. Dočekal [-] ) , K. Flídr [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Štork [-] , M. Sáček [-] , L. Hakl [-] (67. D. Tomek [-] ) , M. Štork [-] , R. Ferkl [-] , F. Štork [-] , M. Dufek [-] (60. V. Rygl [-] ) , Š. Vladeka [-] , J. Hakl [-] (67. J. Bartejs [-] ) , P. Svoboda [-] (73. M. Dokulil [-] )

ŽK: 42. M. Černý , 53. R. Kratochvíl , 60. P. Dvořák - 37. R. Ferkl , 41. J. Hakl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NOVÁK Kamil - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza