1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy po přestávce otočily v Křižanově


Branky


30

Domácí měli v prvním poločase okresního soka na lopatě, ale po přestávce se obraz hry změnil a tři body putují do Rozsoch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za parného letního odpoledne se v Křižanově očekávala vyrovnaná bitva, která by měla nabídnout hezký fotbal. V první půli byl domácí tým jasně lepší a Rozsochy pouštěl jen sporadicky k míči a hlavně na svoji polovinu. Škoda nevyužitých šancí. Gólem skončil pouze roh Martin Petra, který v 38. minutě poklidil hlavou Lukáš Kopáček - 1:0. Poté měl do poločasu ještě šanci Patrik Bajer, ale neproměnil.

 

Hosté po přestávce otočili

Do druhé půli nastoupili úplně jiné mužstva. Hosté s viditelným odhodláním výsledek zvrátit a domácí, kteří byli prvních patnáct minut naprosto mimo, a to je stálo celý zápas. Nejprve v 51. minutě propadl nakopnutý balon k Padrtkovi, který přes bránícího Plocka srovnal utkání na 1:1. A v 63. minutě po nedorozumění při bránění dlouhého míče krásnou ránou na přední tyč překonal Stupku dorostenec Honek - 1:2. Poté už zápas takřka nic nenabídl. Hosté bránili, co to šlo a domácí byli v křeči a nějak jim nešlo si rovzpomenout na svůj fotbal.

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Soupeři musím pogratulovat. Kdybychom v prvním poločase proměnili naše 2 - 3 tutovky utkání by vypadalo jinak. Žel se tak nestalo a začátek druhé půle nás Rozsochy přejely. My už se nedokázali do zápasu vrátit a prohráli jsme. Rozsochy mají velmi mladý a běhavý tým.

TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): První poločas se nám herně nevydařil, domácí byli lepší a my jsme bojovností drželi přijatelný výsledek. Do druhé půle jsme vstoupili lépe a po dobrém týmovém výkonu jsme utkání otočili. Děkuji všem svým hráčům za předvedený výkon a fanouškům za podporu.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - L. Kopáček [-] , P. Bajer [-] , J. Horníček [-] , P. Kaštan [-] , M. Procházka [-] , M. Petr [-] (59. D. Fendrych [-] ) , A. Nedoma [-] (59. B. Horníček [-] ) , D. Bajer [-] , D. Plocek [-] , D. Uhlíř [-]

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - P. Čížek [-] , R. Padrtka [-] (88. O. Bureš [-] ) , P. Prášil [-] , S. Padrtka [-] (88. O. Oláh [-] ) , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] (66. P. Bureš [-] ) , D. Honek [-] (82. M. Janeček [-] ) , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] , P. Šmerda [-]

ŽK: 64. D. Juračka , 85. P. Šmerda , 90. O. Oláh .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Radek Bednář
Tip experta: výhra hostů

Rozsochy venku těsně zvítězí - 0:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích