4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:2
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

24.08.2024 10:30

4.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Krumvíř nezaváhal, Lednice stále čeká na první body


Branky


24. J. Slatinský , 54. T. Ondroušek , 81. D. Havlín (p.) , 91. D. Michna - 17. T. Pálka , 41. T. Popp
2

Do Krumvíře přijela Lednice, která bez bodu doufá v lepší zítřky. Domácí zase chtěli odčinit zaváhání s předchozího zápasu, kde prohráli těsně 1:2 se Spartou Brno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání nám zhodnotil i dvougólový střelec Dominik Havlín, kterému chybně rozhodčí nepřipsal jednu trefu: 
Chtěli jsme navázat na výkon který jsme předvedli proti Spartě. To nám bohužel úplně nevyšlo a jak je u nás zvykem pomalu každý zápas, tak jsme opět inkasovali první my. O proti předešlým zápasům jsme to dokázali otočit, i když Lednice na to, s čím přijela, tak dokázala celý zápas dobře bránit. Pro oko diváka to nebyl moc pohledný zápas, ale počítají se body.


Do utkání jsme vstoupili v sestavě, kdy hraje v podstatě co má v klubu zdravé ruce a nohy, se 2 dorostenci v základu. Chyběli zranění Mach, Dobšíček, Bucňák, Krejčí, distancovaný Simandl a po nemoci V. Kyněra. Po vyloučení se do sestavy vrátil Jirka Ferby, ale odehrál akorát pár minut, protože se při pádu zranil a přijela pro něj sanitka. Do utkání jsme vstoupili aktivně a ujali se v 17" vedení gólem Tomáše Pálky. Domácí vyrovnali v 28" minutě. Do dobré šance se dostal Šimon Martinek, ale jeho zpětnou přihrávku jsme nezužitkovali. Výbornou individuální akci neproměnil Tomáš Horčička, kdy jeho střelu brankář nohou vyrazil. Ve 41" jsme se ujali vedení střelou Thomase  Poppa ze 20 metrů. Vzápětí si svalové zranění přivodil Tomáš Horčička a musel střídat.

Na začátku druhé půle domácí vyrovnali na 2:2 gólem, který viděl pouze asi pomezní rozhodčí Vavřina. Do dvou nadějných šancí se dostal výborný Zbyněk Kachyňa, ale jeho střely obránci zblokovali. Po úniku Martina Veverky se do zakončení dostala nováček Šimon Martinek, který naše mužstvo posílil ze Svratky Brno, ale v zakončení zaváhal. Další úlet rozhodčích přišel vzápětí po výborné přihrávce Thomase Poppa mohl postupovat sám na branku Zbyněk Kachyňa, ale praporek rozhodčího Kučery šanci zhatil. V 80" minutě si proti našemu mužstvu rozhodčí vymysleli hodovou penaltu, kdy zkušený pád domácího hráče posoudili jako faul. Domácí penaltu proměnili a ujali se vedení. Vyrovnat naše mužstvo mohlo vzápětí, kdy se po přímém kopu Jurije Brovčenka dostal do šance David Votava, ale neproměnil. Domácí v samém závěru navýšili vedení na konečných 4:2.Škoda, naše mužstvo podalo velmi dobrý bojovný výkon a alespoň bod jsme si proti silnému soupeři zasloužili. Stínem utkání jsou zranění Jirky Ferbyho a Tomáše Horčičky. Za protesty byl vyloučen trenér Robert Koch.


Report: TJ Moravan Lednice


Fotogalerie: Jaroslav Kicl



Ohlasy k zápasu


SK Krumvíř
Lukáš Buchta (trenér): Do zápasu jsme vstoupili tak jako v předchozích utkáních. Brzy jsme inkasovali. Hodovní zápas jsme hráli v křeči ,ale s velkým odhodláním ho vyhrát. V druhé půli bylo na hřišti jen jedno mužstvo a zaslouženě jsme zápas otočili v náš prospěch.


Sestavy


SK Krumvíř
O. Petráš [-] - T. Jungwirth [-] , T. Drápal [-] , T. Chráscina [-] , D. Galia [-] (46. P. Plevač [-] ) - L. Košulič [-] , O. Přichystal [-] (92. J. Krybus [-] ) , D. Michna [-] (92. T. Bravenec [-] ) , M. Pařízek [-] (37. T. Ondroušek [-] ) , J. Slatinský [-] (75. R. Němeček [-] ) - D. Havlín [-] -

TJ Moravan Lednice
F. Leznar [-] - T. Pálka [-] (84. D. Votava [-] ) , T. Horčička [-] (43. Z. Kachyňa [-] ) , O. Osička [-] , O. Hlavňovský [-] , M. Veverka [-] , J. Ferby [-] (4. Š. Martinek [-] ) , T. Popp [-] , . Kyněra [-] , Y. Brovchenko [-] , M. Ruber [-]

ŽK: 58. O. Hlavňovský , 82. M. Ruber .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Lazar Martin - KUČERA Josef, VAVŘINA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Dominik Pořízek
Tip experta: výhra domácích

V Krumvíři se jen tak nevyhrává, mají kvalitní ofenzivu a vstřelí hodně branek.

Petr Florián

Expert: Dominik Pořízek
Tip experta: výhra domácích

V Krumvíři se jen tak nevyhrává, mají kvalitní ofenzivu a vstřelí hodně branek.