Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Morendě se ve vyhrocené atmosféře body dělily


Branky


9

Morenda po prohře nad nováčkem soutěže z minulého kola chtěla před domácím publikem toto zaváhání odčinit. Nečekalo jí ale nic lehkého, přijel soupeř z Krumvíře se sniperem Havlínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodních minutách utkání mezi Moravskou Slavií a Krumvířem měli domácí jasně navrch. Nebezpečné protiútoky Moravské Slavie dělaly hostujícím týmu velké problémy, což vyústilo ve vedoucí gól Růžičky, který proměnil jednu ze šancí a poslal svůj tým do vedení 1:0. Růžička mohl svůj výkon korunovat dalším gólem poté, co dvěma protihráčům nasadil "jesle," ale tentokrát brankáře nepřekonal. Další příležitost promarnil také Essuon, který nedokázal zvýšit náskok domácích. Zhruba od 20. minuty však začala přebírat iniciativu Krumvíř. Košulič nejprve nastřelil tyč a pokračující tlak hostů byl odměněn těsně před poločasem, kdy Havlín srovnal skóre na 1:1.

Druhý poločas nenabídl příliš fotbalové krásy, ale Moravská Slavia si vytvořila více šancí. Jednu z nich využil Maxwell Essuon po povedené kombinaci s Růžičkou a domácí se znovu ujali vedení. Krumvíř však znovu dokázala zareagovat a Němeček vyrovnal na 2:2. Utkání se v závěru neslo ve velmi vyhrocené atmosféře, ale další gól už nepadl, zhodnotil hráč SK Moravská Slavia Brno Samuel Čus.

Utkání zhodnotil i hráč hostů Dominik Havlín:
Začal bych tím, že je to pro nás ztráta dvou bodů. Bohužel se nám v zápase vůbec nedařilo a nebyli jsme ničím nebezpeční. Ale po tom, jaký byl průběh zápasu, tak musíme brát i ten bod, protože prohrát na Morendě by byla ostuda.



Ohlasy k zápasu



Sokol Krumvíř
Lukáš Buchta (trenér): Na Morendu jsme jeli oslabeni o čtyři hráče, ale i přesto s vidinou zisku tří bodů. Bohužel jsme měli v prvních 15-ti minutách velké množství nepřesností v kombinaci a domácí nás z brejku potrestali. Postupně jsme si začali vytvářet tlak a i šance. Před poločasem se nám po pěkné kombinační akci podařilo vyrovnat. Do druhé půle jsme vstupovali s tím ,že překlopíme stav na naši stranu. Měli jsme optický tlak , ale jen po šestnáctku. Morenda proti nám vytěžila z minima maximum. Z ojedinělého brejku se prosadila. Hra se pak nadále nemělnila, ale nám se podařilo vyrovnat dorostencem Radimem Němečkem. Za mě, pro nás ztráta dvou bodů.



Sestavy


SK Moravská Slavia Brno
J. Tišnovský [-] - S. Čus [-] , L. Gruber [-] (61. M. Dmytriv [-] ) , O. Kubík [-] , O. Havelka [-] - D. Baránek [-] , M. Drenka [-] , M. Essuon [-] (75. R. Adejumobi [-] ) , L. Roštínský [-] (88. F. Bednařík [-] ) , R. Suchomel [-] (88. R. Šmýd [-] ) - J. Růžička [-]

Sokol Krumvíř
O. Petráš [-] - T. Jungwirth [-] , T. Drápal [-] , T. Chráscina [-] , D. Galia [-] - P. Plevač [-] (80. J. Krybus [-] ) , L. Košulič [-] , M. Pařízek [-] , J. Slatinský [-] , T. Bravenec [-] (62. R. Němeček [-] ) - D. Havlín [-] -

Počet diváků: 120. Rozhodčí: JEŽEK Michal - SUCHÝ Matěj, CHABIČA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Petr Pfeffer
Tip experta: výhra hostů

Duo Havlín - Chráscina zajistí hostům tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích