2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Semic otočilo zápas proti Bobnicím


Branky


0

Fotbalisté Bobnic padli o jeden jediný gól na hřišti semického béčka a v tabulce spadli ze třetího místa až na šesté. Naopak béčko Semic si polepšilo. V tabulce poskočilo na čtvrtou pozici a v klidu může pomýšlet na návrat do okresního přeboru, odkud do trojky vloni spadlo. Na první Všechlapy ztrácí pouhé dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobnice vedly a nedaly další šance

Semice byly proti Bobnicím celý zápas fotbalovější. Nicméně ale i tak úvod zápasu patřil Bobnicím, které si vytvořily asi čtyři velké šance. Třeba Pavel Červinka trefil bodlem tyč. Pak Vladislava Grospič byl na velkém vápně sám a střelou po zemi k tyči minul bránu.  Další šanci nedal Glas, který nezpracoval na malém vápně míč. V té době už ale vedli hosté 1:0. Tu nejmenší šanci totiž měl za Bobnice už ve druhé minutě Pavel Červinka a přetavil ji ve vedoucí branku. Mohl za to brankář Jan Vavřík, jehož špatný výkop zachytil právě Červinka a pohotovou střelou z otočky poslal míč přes Vavříka do brány. Semice si pak vytvořily několik dobrých šancí. A v 16. minutě už to bylo 1:1. Zkušený Josef Pavliš pohodlně prošel až před Tomáše Hurycha a poslal míč do brány.

Druhá půle patřila jasně Semicím

Druhý poločas patřil domácímu týmu. A v 67. minutě Semice potvrdily svoji převahu vítěznou brankou. Při rohovém kopu číhal na zadní tyči Vlastimil Houška, který měl odkrytou celou polovinu Hurychovi brány a v pohodě poslal svůj tým do vedení. Semice si pak hubený náskok v klidu kontrolovaly a měly i další šance. Naopak Bobnice toho příliš nepředvedly a tak odjely s prázdnou.



Ohlasy k zápasu



Bobnice/Dvory
Tomáš Hurych (brankář): „Semice byly fotbalovější a byly naprosto lepším týmem. V první půli jsme sice vedli, ale ve druhé půli to byla otázka času, kdy domácí hráči strhnou vedení na svoji stranu. My jsme si totiž nevytvořili žádnou šanci. Myslím, že šlo o nejlepší tým, který jsme letos potkali. Navíc měli nějaké hráče z áčka a bylo to dost znát. V bráně jsem měl hodně práce a docela jsem si i zachytal.“



Sestavy


AFK Sokol Semice B
J. Vavřík [-] - P. Rychtařík [-] (75. V. Kavka [-] ) , P. Kutifel [-] (81. P. Langer [-] ) , L. Samek [-] , D. Šimek [-] , P. Macháček [-] , J. Pavliš [-] , L. Jelínek [-] , V. Houška [-] , M. Bubeník [-] , Š. Jareš [-] (81. M. Kůrka [-] )

Bobnice/Dvory
T. Hurych [-] - J. Nešněra [-] , J. Kovařík [-] (18. M. Kordík [-] ) , P. Glas [-] (83. P. Tomšů [-] ) , D. Dvořák [-] (70. K. Kindl [-] ) , M. Douša [-] , P. Červinka [-] , L. Řehák [-] , J. Urbánek [-] , V. Šťastný [-] , T. Zikmund [-] (29. V. Grospič [-] )

ŽK: 85. P. Macháček - 85. L. Řehák .
Hráči zápasu: J. Pavliš .
Místo: SK AFK Sokol Semice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hurych Lubomír - MÜLLER Pavel (N), BEDNÁŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 20 85:24 52
2 Sokol Stratov 20 59:13 44
3 Poříčany B 20 55:29 43
4 TJ Sokol Třebestovice 19 79:35 39
5 Tatce 20 54:47 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 28
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 16
5 Matěj Pařízek 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 58 59,8% 0
2 Venca Likeš 24 57,1% 0
3 Radek Hruška 19 38,8% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Milan Fér 10 76,9% 0
Zobrazit celou tabulku