5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:0
(3:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.10.2024 16:00

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Jiříkov si z horké neštěmické půdy odvezl bůra


Branky


11

Nedělní zápas neštěmické rezervy a jiříkovského Spartaku odstartoval v 16 hodin na hřišti v Neštěmicích. Domácí chtěli uhájit vlastní půdu, a to nejlépe výhrou za tři body. Oba týmy před zápasem dělil v tabulce jediný bod, přesto se však očekávala dominance neštěmického týmu. Ta nakonec byla tak silná, že hostům nepovolila ani branku a naopak vedla k pěti vstřeleným gólům do jiříkovské svatyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankový Zaspal se zaskvěl především gólem z dvaceti metrů

Skóre v prvním poločase otevřel v 15. minutě gólem po skvělé individuální akci a chladnokrevném zakončení domácí Zaspal. Jiříkovu dělal problém hlavně zesílený střed neštěmické zálohy, přes který bylo složité se dostat a také to byl častý zdroj nebezpečných balónů adrsovaných na krajní hráče domácích. Přesto hosté dokázali hrozit z brejků díky silné záloze a také standarním situacím. Gól z těchto příležitostí se však Jiříkovu dát nepodařilo a byli to domácí, kteří těsně před koncem poločasu vsítili další dvě branky. Nejprve skóroval ve 41. minutě Maňkoš a poté přidal ještě jeden nádherný gól střelou z 20 metrů přímo do šibenice Zaspal. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0 pro Neštěmice.

Neštěmice Jiříkov k ničemu nepustily

Vstup do druhé půle vyšel opět lépe domácím, kteří v 50. minutě zvyšovali už na 4:0 díky gólu Černého. Zápas se tak definitivně dostal na stranu Neštěmic, které mohly v poklidu dohrávat. Jiříkovu ke konci už viditelně došly síly, pátý gól do sítě hostujícího gólmana vstřelil v 78. minutě Klaser a bylo hotovo.

 

Patrik Novotný, kapitán Neštěmic: "Do zápasu jsme šli s tím, že chceme po delší době vyhrát na domácí půdě za tři body. Vstup do zápasu se nám povedl, drželi jsme míč na svých kopačkách a i přes těžký terén jsme se snažili o kombinační hru. V součtu celého poločasu jsme dominovali a po dvou trefách Zaspala a jedné brance Maňkose jsme šli do kabin za příznivého stavu 3:0. Zejména druhá branka Zaspala stála opravdu za to. Po poločase jsme brzy přidali branku na 4:0 a definitivně dostali zápas na naší stranu. Kromě 10 minut v druhém poločase, kdy jsme z naší hry o něco polevili, jsme diktovali tempo hry a zaslouženě zvítězili."



Ohlasy k zápasu


FK Český Lev Neštěmice B
Michal Doboš, trenér: Utkání s Jiříkovem jsme měli po celých 90 minut pod kontrolou. Předvedli jsme jednoznačně nejlepší výkon. Vsadili jsme na zesílený střed zálohy a tento taktický tah nesl ovoce hned od začátku, kdy jsme soupeře uprostřed přečíslovali a využívali tak ostré kraje zálohy. Od začátku jsme také vsadili na presing. Tím jsme soupeře nutili k odkopům, které jsme často díky zesílené záloze získávali. Soupeřovy brejky však byly velmi zrádné, protože zejména uprostřed zálohy měl Jiříkov dva velmi kvalitní hráče. Nejvíce soupeř hrozil ze standardek, při nichž nás opět podržel gólman Hrabánek, ve dvou případech jsme měli štěstí na odraz. Poločasové vedení 3:0 nám dalo potřebný klid na odehrání druhého poločasu. Mezi 60. a 70. minutou jsme vypadli z tempa vlivem střídání, avšak výpadek nebyl fatální natolik, že by se soupeř vrátil do utkání. Jiříkovu už od 75. minuty došly síly a závěr tak byl pro nás pohodový. Kluci však závěr nevypustili, za což jsme byli odměněni ještě dvěma góly. Dnes fungovalo téměř vše, co jsme si v kabině řekli ohledně taktiky a přístupu k zápasu. Hráli jsme rychle a v pohybu. Skvěle se dařily tandemy a ve druhém poločase i otáčení hry. Konečně jsme přidali větší počet branek, které navíc stály za to. Střely jsme umisťovali tak, že soupeřův gólman se mohl po čtyřech gólech vždy pouze ohlédnout. Při posledním gólu se na nás usmálo štěstí díky šťastnému odrazu ve vápně. Pátým gólem jsme tedy korunovali skvělý výkon a zasloužené vítězství.


Sestavy


FK Český Lev Neštěmice B
F. Hrabánek [-] - S. Horváth [-] (57. D. Kubala [-] ) , T. Klaser [-] , J. Zaspal [-] (72. J. Vacata [-] ) , D. Maňkoš [-] , M. Šmahel [-] , M. Bernášek [-] , M. Holly [-] (57. S. Cinádr [-] ) , P. Novotný [-] , J. Reischel [-] (63. V. Kolář [-] ) , L. Černý [-] (46. J. Bubla [-] )

TJ Spartak Jiříkov
J. Drahoňovský [-] - M. Heinrich [-] , A. Trojan [-] (77. Z. Bajan [-] ) , D. Průcha [-] , Z. Hoffman [-] , Z. Starec [-] , L. Lališ [-] , Q. Vu [-] (70. M. Šabo [-] ) , V. Bače [-] , J. Culek [-] (46. T. Altman [-] ) , D. Šolc [-]

ŽK: 42. M. Holly , 55. M. Bernášek - 42. J. Culek , 55. D. Šolc .
Hráči zápasu: J. Zaspal .
Místo: Neštěmice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: JANDÁK Jan - ČÁKA Jindřich, BICAN Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2024 01:12

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 12:11

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 08:38

Tip experta: výhra domácích

Jiříkov měl výborný start do soutěže, ale nějak se jim vytratila forma. Neštěmice mají velmi šikovný tým a doma určitě vyhrají.

Tip experta: výhra domácích

Jiříkov měl výborný start do soutěže, ale nějak se jim vytratila forma. Neštěmice mají velmi šikovný tým a doma určitě vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích