Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

9:3
(4:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 12:30

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Žitenice doma rozstřílely tápající Trmice a odpoutaly se ode dna tabulky


Branky


5. J. Benáček (vl.) , 22. R. Divecký , 30. T. Písař , 38. T. Písař , 46. D. Scholz , 49. T. Písař , 51. D. Pekař , 63. T. Písař , 72. P. Šmejkal (p.) - 58. R. Němeček (p.) , 60. R. Němeček , 80. M. Duna
10

Další utkání 10. kola 1.B třídy sk. A se odehrálo na půdě TJ Žitenice. Domácí přivítaly Trmice, které se aktuálně vůbec nepotýkají s formou. Cílem Žitenic tak bylo vystoupat tabulkou výše, což se jm po střelecky více než vydařeném zápase povedlo a momentálně okupují 12. příčku. Trmice se trápí dál a jejich situace není vůbeec dobrá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní půle 4:0 pro domácí

Do první půle Trmice nevstoupili úplně šťastně, když si v 5. minutě srazilbalon do vlastní brány kapitán Benáček. Jako by to znamenalo předzvěst, jak bude zbytek zápasu vypadat. Ne, že by snad vlastních gólu přibývalo, ale přesto to byl brankář hostů, který chvíli co chvíli lovil míč z vlastní sítě. Mohli za to žiteničtí hráči, kteří se rozstříleli a nedali Trmicím šanci. Domácí trávili většinu času na soupeřově polovině a z toho vyústily tři branky. Ve 23. minutě se trefil Divecký a po dvou gólech ve 30. a 38. minutě přidal Písař.

Čtyřgólový Písař úřadoval

Druhý poločas začal opět lépe pro domácí. Zásluhou Písaře, Scholze a Písaře dali další tři rychlé branky a když na tabuli svítilo v 51. minutě skóre už 7:0, bylo hotovo. Přišla chvíle, kdy domácí Žitenice přestaly hrát a nechaly vystřelit také hosty. Dvěma slepenými góly v 58. a v 60. minutě snižoval Němeček, přičemž nejprve se trefil z penalty. V 63. minutě to ale zase byli domácí, svůj čvrtý gól v utkání přidal Písař, který v tabulce střelců okupuje 5. místo díky devíti brankám. V 72. minutě přišla penalta také pro domácí, kterou úspěšně zahrál Šmejkal. Poslední branku přidali hosté v 80. minutě zásluhou Duny a zachránili si tak apsoň částečně čest.



Ohlasy k zápasu


TJ Žitenice
Tomáš Kocman: Jelikož jsme neměli moc bodů a věděli jsme, že přijíždí poslední tým tabulky, tak jsme prostě potřebovali bodovat. V kabině jsme si řekli, jestli ne dnes, tak snad nikdy! Do prvního poločasu jsme vstoupili s odhodláním na soupeře vletět a dát co nejdříve gól, což se nám povedlo, i když nám pomohl soupeř. Ke konci zápasu už hra vypadala jako hřiště (občas dobré, ale spíše rozšlapané :D.) Z mého pohledu jsme v utkání potvrdili, že máme na to hrát výš, než jsme aktuálně v tabulce. Kvalitní tým máme, ale je problém v tom, že ne pokaždé se všichni sejdeme a kolikrát není koho střídat.


Sestavy


TJ Žitenice
F. Krpeš [-] - R. Divecký [-] (64. D. Slepčík [-] ) , T. Písař [-] , T. Starý [-] , D. Scholz [-] , S. Starý [-] , P. Šmejkal [-] , D. Pekař [-] , L. Horáček [-] , T. Kocman [-] , M. Křivský [-] (66. M. Bartoš [-] )

MSK Trmice
M. Vávra [-] (57. S. Štyndl [-] ) - R. Volák [-] , J. Kiml [-] , O. Lank [-] , L. Batyi [-] , O. Jaslo [-] , M. Duna [-] , D. Vávra [-] , J. Benáček [-] , M. Klymov [-] (62. K. Taiyrov [-] ) , R. Němeček [-] (79. M. Kratochvíl [-] )

ŽK: 18. T. Písař - 90. D. Vávra . ČK: 60. F. Krpeš .
Hráči zápasu: T. Písař , D. Scholz .
Místo: Žitenice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: JANOUŠEK Lukáš - HAVLÍČEK Tomáš, OTTA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2024 01:12

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 12:11

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 08:38

Tip experta: výhra domácích

Pokud se Žitenice sejdou v plném počtu, tak by doma neměly mít problém.

Tip experta: výhra domácích

Pokud se Žitenice sejdou v plném počtu, tak by doma neměly mít problém.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích