Úštěk si na další výhru za tři body bude muset ještě počkat


Branky


43. V. Kozel - 13. J. Ehl , 76. J. Kolátor , 93. P. Kolátor
11

Dalším utkáním desátého kola byz zápas Úštěku se Sebuzínem. Domácí Slavoj chtěl napravit minulou prohru proti Litoměřicku B a do zápasu šel s jasným cílem, a to získat tři body, na které čeká už od konce léta. Naproti tomu nezastavitelný Sebuzín chtěl pokračovat ve své krasojízdě a soustředit se především na hru ze zabezpečené obrany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sebuzínský gól po sporném faulu, domácí však před přestávkou srovnali

Do zápasu vstoupili domácí aktivně a s velkou chutí, dokázali si vytvořit několik slibných šancí, ze kterých však nedokázali překonat hostujícího brankáře ani obránce, kteří vše zblokovali a odvraceli zpět. Sebuzín se tolik do šancí nedostával, ač předváděl pěkné kombinace, ale byl to právě on, kdo otevřel skóre zápasu. Po centru se ve 13. minutě trefil Ehl. Šlo o poměrně sporný moment, protože ještě před gólem byl pravděpodobně faulován domácí hráč. Sebuzínu se o něco později zranil jeden z hráčů a hra hostů začala trochu uvadat. Před poločasem dokázal Slavoj vyrovnat, když se ze standardní situace dokázal prosadit Kozel po chybě sebuzínského brankáře, který špatně vyhodnotil situaci ve svém vápně. 

Slavoj dohrával v devíti

Druhý poločas vypadal dosti podobně, jako ten první, ale vyloučení klíčového hráče domácích Hájka v 53. minutě se do utkání promítlo záhy. Sebuzín začal mít míč na kopačkách a díky dorážce Jana Kolátora v 79. minutě šli hosté zase do vedení. Úštěk se i v deseti vzepjal a snažil se vymáčknout zbytek sil, když však přišlo další vyloučení na straně domácích, bylo už těžké s výsledkem něco udělat. Sebuzín přidal v poslední minutě ještě gól z brejku zásluhou Petra Kolátora a bylo po zápase.



Ohlasy k zápasu


Úštěk
Ladislav Smrček: Zápas jsme začali tlakem, ale paradoxně jsme inkasovali po prvním centru hostů do vápna. Tomu však předcházel jasný faul na našeho hráče, který rozhodčí ale přešel bez povšimnutí. Poté jsme se snažili o vyrovnání, soupeře jsem přitlačili kolem jeho vápna, kam lítal jeden centr za druhým, ale šance jsme nedokázali využít. Až na konci poločasu nám to tam konečně spadlo, když jeden z centrů skončil v síti. Druhý poločas jsme začali náporem, ale rozhodla červená karta (úplně zbytečná) pro jednoho z našich klíčových hráčů a to si myslím, že rozhodlo zápas. I v deseti jsme se hnali za vítězstvím, ale své vyložené šance jsme nedali a soupeř, kterému se dařilo proměňovat vše, zvýšil na 1:2. Po 2. červené kartě už pro nás bylo těžké vyrovnat a následně jsme inkasovali třetí gól do otevřené obrany.

TJ Sebuzín
Michal Semenský: Do Úštěku jsme jeli s tím, že zápas bude těžký a hodně soubojový. Taktika byla přizpůsobená jejich silné ofenzivě, nechtěli jsme se nikam zběsile hnát a čekali jsme na naše šance. V prvním poločase jsme si své povinnosti plnili a přineslo to své ovoce, když jsme se dokázali po krásném centru a nekompromisní hlavičce Ehlika dostat do jednobrankového vedení. Krásnými kombinacemi jsme si vytvořili ještě pár dalších šancí a Úštěk jsme téměř k ničemu nepustili. Bohužel tam 2 minuty před koncem prvního poločasu přišel centr z pravé lajny, který pro nás nešťastně zapadl do brány a bylo vyrovnáno. V kabině jsme doladili nějaké taktické věci a ve druhém poločase jsme pokračovali v disciplinovaném výkonu. Úštěk hrál tvrdě a hodněkrát i za hranicí pravidel, což potvrdila i červená karta v 53. minutě. My jsme se jejich stylem hry nenechali rozhodit a dál si plnili vše, co nám naordinoval trenér. V 76. minutě se nám podařilo po dorážce mladýho Koliho jít opět do vedení a konečné vítězství 1:3 korunoval svým gólem Koli. Úštěk zápas dohrával bez dvou vyloučených hráčů, hra byla hodně kouskovaná a zápas nás dost bolel. Získali jsme však z tohoto těžkého utkání 3 body a snad budeme i zbytek podzimu pokračovat v těchto výkonech. Nálada v týmu je skvělá a v zápasech nám vše vychází, jen tak dál.

Místo: Úštěk. Počet diváků: 80. Rozhodčí: FIŠL Marek - ČADA Jakub, FOLK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2024 01:12

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 12:11

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 08:38

Tip experta: výhra domácích

Úštěk je doma velmi silný a bude si chtít napravit prohru ze soboty. Nebude to mít snadné, Sebuzín je velmi nepříjemný tým s velkou touhou vyhrávat.

Tip experta: výhra domácích

Úštěk je doma velmi silný a bude si chtít napravit prohru ze soboty. Nebude to mít snadné, Sebuzín je velmi nepříjemný tým s velkou touhou vyhrávat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích