3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 14:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


28

V rámci třetího kola přivítala na svém hřišti Košutka nováčka z Chotěšova. Chotěšovští navíc přijížděli na Košutku v pozici lídra tabulky s plným počtem šesti bodů. Hrálo se v teplém až místy dalo by se říci v tropickém počasí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut se domácí snažili kombinační hrou najít skulinku v chotěšovské obraně a hosté se naopak snažili hrozit z brejků především prostřednictvím útočného dua Brabec - Šiman. První velká šance zápasu přišla v 15. minutě, když si po kombinaci se Skalským vzal balon Lemon, potáhl si ho na střed hřiště a střelou orazítkoval břevno. Aktivní domácí hned vzápětí vyrazili dopředu a tentokrát po centru Kalaše hlavičkoval Šmíd, ale jeho střelu bezpečně skryl do náručí gólman hostů Vacek.

Na druhé straně se pak do brejkové situace dostal hostující Brabec, který absolvoval souboj s Králem a ještě si dokázal balon postrčit před Primase, který ho zasáhl skluzem. Chotěšovští ihned reklamovali červenou kartu, že se jednalo o vyloženou příležitost, ale domácí stoper od hlavního rozhodčího uviděl kartu barvy žluté. Z následující standardky z velmi dobré pozice vzešla pouze slabá střela do prostoru, kde stál Šatra. 

Skóre se tak poprvé změnilo až v minutě 36., když Lemon dlouhým pasem přetáhl hru na Šmída, ten hned z první posunul balon na Tomáše Pekníka a jeho levačka už si věděla rady - 1:0.

Vedení domácích do poločasu však mohlo být dvougólové, neboť aktivní a s chutí hrající Skalský se otočil kolem stopera, protlačil balon na Trinera, který se rovněž dobře uvolnil, ale z malého vápna volil střelu nártem a přestřelil. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

 

 

V úvodu druhé půle Šatra rozehrál balon na Tomáše Pekníka, kterému na hrbolatém terénu balon přeskočil nohu a bylo z toho přečíslení 3 na 1, které ale hosté nevyužili a nedošlo ani k zakončení. Poté košutečtí převzali pevně otěže zápasu do svých rukou a začali svírat chotešovskou obranu v kleštích. Hned několik slibně se rozvíjejících akcí zhatila až finální fáze. Druhý gól tak padl až v minutě 59., když z dvaceti metrů napřáhl opět Tomáš Pekník a jeho tvrdá střela se prosmýkla pod Vackovým tělem - 2:0. 

Domácí Košutka dál kombinovala a snažila se hostům vůbec nepůjčovat balon, z jedné takové hezké akce zvyšoval Kučera už na 3:0. 

Hosté se sice nevzdávali a Šiman se několikrát snažil vystrčit růžky, ale v ofenzivě byl tak nějak osamocen. V 80. minutě pak domácí zahrávali standardní situaci, míč si vzal rychlík Lemon, který ho naservíroval na zlatém podnose na zadní tyči stojícímu Primasovi, ale ten trestuhodně snad ze dvou metrů netrefil prádznou bránu.

V závěru už si Košutka hlídala výsledek a držela balon na své polovině a zaslouženě zvítězila 3:0.

 

Autor: Milan Primas

 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: My jsme kvůli odloženému zápasu měli hned zkraje sezony nezvyklou pauzu. Trenéři vymýšleli jak nás zabavit, protože asi měli strach, že určitá skupina lidí využije volný víkend k výletu do města, kde si udělá z jater omalovánky. Soutěž tedy zněla kdo z týmu za víkend uběhne víc kilometrů. Na první příčce se umístil náš golman Filip Šatra. Proslýchá se, že by chtěl místo v bráně vyměnit za levou zálohu, tak už ladí fyzičku. Tak uvidíme. Zápas se odehrával v prvotřídním vedru a celej den byl jako demoverze kremační pece a prequel posmrtnýho života. Kdybych měl doma akvarijní rybičky, tak i jim bych dal pro jistotu misku s vodou. Za výkon v zápase nás musím určitě pochválit. Myslím, že většinu zápasu jsme byli lepším, živějším a hladovějším týmem. Jedná se o výhru z kategorie zasloužených. No a já jsem rád, že jsme spadli z kraje a není už na zápase kamera, protože co jsem zahodil v 80. minutě by proměnil snad i Standa Tecl vystřiženej z krepovýho papíru. Pak se nemůžu divit, že Hoffenheim bere Hranáče místo mě. Chotěšov má dobré mužstvo a musím vyzdvihnout především nebezpečnou útočnou dvojici Šiman - Brabec. My už se těšíme na anglický týden, kde nás čeká velmi těžké dvojutkání venku Malesice + Kdyně.

TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: Do dnešního zápasu jsme nastoupili s cílem udržet si dosavadní neporazitelnost. Začátek zápasu se nám poměrně vydařil a měli jsme balon pod kontrolou, bohužel jsme ale hráli po vápno a nevytvořil si gólovou příležitost. Největší šance byla asi ve 25. minutě, kdy šel Brabec sám na bránu, bez faulován domácím kapitánem skluzem zezadu, avšak červená karta se nekonala. Rozhodčí nakonec vyhodnotil, že byl zákrok před vápnem a nekopala se ani penalta. Asi deset minut po tom jsme nechali soupeře vystřelit zpoza vápna, bohužel pro nás střela skončila v síti. Ve druhé půli jsme chtěli vyrovnat, ale opakovala se situace z 1. půle, opět jsme si nedokázali vytvořit gólovku a ohrozit soupeřovu bránu. Domácí ukázali svoji zkušenost z vyšších soutěží a po dalších dvou brankách si vedení pohlídali. Dnes to za nás zkrátka na body nestačilo a tímto gratuluji soupeři k předvedenému výkonu.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - F. Fikar [-] , O. Lemon [-] , P. Kalaš [-] (24. D. Triner [-] ) , M. Primas [-] , J. Kalaš [-] (60. D. Kalina [-] ) , M. Šmíd [-] (60. V. Kučera [-] ) , D. Král [-] , T. Pekník [-] (77. K. Liška [-] ) , J. Pekník [-] , V. Skalský [-] (77. X. Nguyen [-] )

TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - L. Calta [-] , J. Hőnig [-] , J. Jindřich [-] (46. J. Hrdlička [-] ) , P. Milička [-] - P. Braun [-] (79. L. Brabec [-] ) , J. Zahoř [-] , V. Bednář [-] , A. Kavka [-] (79. D. Nohava [-] ) - J. Brabec [-] (46. M. Bíba [-] ) , J. Šiman [-]

ŽK: 21. M. Primas , 49. D. Triner - 51. L. Calta , 55. J. Hrdlička , 66. J. Šiman , 81. V. Bednář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Sirový Václav - ŠKARDA Jiří, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Adam Černý
Tip experta: výhra domácích

Chotěšov doposud podával dobré výkony, ale v souboji s Košutkou ztratí své první body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích