2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2024 18:30

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka se v Malesicích dokázala dostat do vedení i v početní nevýhodě, nakonec odjíždí s bodem


Branky


3. P. Šmídl , 76. D. Pašek - 22. D. Triner , 74. D. Adam
32

V rámci zápasu odloženého druhého kola 1.A. třídy se proti sobě postavily domácí Malesice a hostující Košutka. Košutka šla do zápasu s dvěma výhrami, Malesice pak s jednou remízou a jednou prohrou. Vzájemný zápas nakonec skončil remízou 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo zavítal do malesického areálu o trochu později, tak propásl úvodní gól. Košutecký stoper Pekník na polovině hřiště přišel o balon, hned vzápětí přišla kolmice na Šmídla, který obešel Šatru a zasunul do prádzné brány - 1:0. Domácí brzký gól povzbudil a byli v úvodu aktivnější. Další šanci měli v minutě 15. , když Primas dával hlavičkou malou domů, ta ale postrádala razanci a tak ještě útočník stihnul balon před Šatrou, ale lob nebyl přesný a nezamířil mezi tři tyče. Počáteční tlak Malesic opadl a hra se vyrovnávala, růžky začaly vystrkovat i košutečtí. Ve 22. minutě bylo srovnáno, když Kučera po hezké kombinaci utekl po pravé straně a přihrávkou našel v ideální pozici Trinera a ten už neměl porblém do odkryté branky vyrovnat - 1:1. Ve zbytku poločasu se hra odehrávala především mezi oběmi vápny a oba týmy hrozili pouze ze standardních situací. Košuteckým ještě na chvíli zatrnulo, když Šatra váhal s rozehrávkou a byl obrán o míč, ale tygřím skokem svojí chybu hned za okamžik napravil.

 

Druhý poločas začali lépe hosté. Byli aktivnější a silnější v kombinaci. Hru oživil i střídající Adam a právě po jeho akci a krásném centru se do nůžek opřel Skalský a jen těsně minul. Další důležitý moment se odehrál v 60. minutě. Šmídl si na pravé straně hodil balon kolem Primase, který situaci uhasil faulem a z rukou rozhodčího Nesvadby uviděl rovnou červenou kartu. Ani v početní převaze Košutka neskládala zbraně a nechtěla se pouze upnout na bránění remízového výsledku. Malesice v 70. minutě měli k dispozici trestný kop z téměř ideální pozice kousek za hranicí velkého vápna, ale Votava nastřelil pouze zeď. V 74. minutě pak centr ze strany nedůrazně odvrátil malesický stoper, balon si převzal Adam a placírkou ho uklidil na přední tyč - 1:2. 

Hosté se ale z vedení neradovali moc dlouho, neboť v 76. minutě na první pohled nijak nebezpečná, ale dobře schovaná střela Paška skončila až v síti na zadní tyči - 2:2.

Poté měli další velkou šanci hosté, když po krásné kombinaci střílel z levé strany Pečenka, ale gólman Faltus z vypětích všel sil vytáhl střelu na břevno. V závěru se ještě vyrovnali poměry sil na hřišti, když po druhé žluté kartě byl vyloučen Gita. Oba týmy se tak rozešly smírně. 

 

Autor: Milan Primas

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Dnes byla pro nás remíza vzhledem k průběhu utkání opět zbytečnou ztrátou bodů. Od první minuty jsme hráli ve vysokém tempu a s důrazem v soubojích. Bylo vidět, že hostům z Košutky to moc nevonělo. Po pěkném úniku jsme šli brzo do vedení 1:0. Měli jsme i příležitost vedení navýšit, ale po pěkné průnikové přihrávce naopak srovnali hosté. Zbytek poločasu už větší šance nepřinesl. Do druhé půle jsme vstoupili opět aktivně a vyústěním bylo vyloučení hostujícího stopera. Vytvářeli jsme si nebezpečné situace a hru vcelku kontrolovali. Pak se ale bohužel opět projevila naše slabost a po zbytečné chybě opět skórovala Košutka. Naštěstí se nám podařilo poměrně rychle opět srovnat a věřím, že bychom ještě jeden gól přidali, kdyby nedošlo k vyloučení po druhé žluté kartě i na naší straně. Zbytek utkání už byl pak spíše hektický a trochu chaotický z obou stran. Při jedné nebezpečné střele Košutky nás skvělým zákrokem podržel Derek Faltus a tak jsme se nakonec rozešli smírně.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Když jsem se podíval do diáře, tak jsem věděl, že tenhle týden má dva jasný vrcholy. Odložený šlágr kola s Malesicemi a start čtvrté řady Love Islandu. Naše srdíčka jsou už na cestě do vily a Zorka letos slibuje velký zvraty. Kdybych měl ruce pomalovaný jak lavice na základní škole, měl bych bazén u kterýho bych mohl chillovat a věděl bych co znamená vajb, tak to letos zkusím taky. My jsme prohrávali hned od začátku 1:0. Poslední dobou se nám daří celkem se toho vyvarovat, ale dvě sezony zpátky byly brzký inkasovaný góly součástí košuteckýho kulturního dědictví. V našem týmu máme naštěstí agenta s povolením srovnávat a tak se do kabin šlo za stavu 1:1. Musím kluky pochválit jak zápas odehráli a odmakali po mém vyloučení. Rozdíl jednoho muže nebyl vůbec znát. Konec zápasu se odehrával v takové dietní verzi tmy a diváci nám posvítili na hru mobilama. Chtěli jsme tři body, ale nevadí, když to shrnu, tak za náš neúspěch může stoupající inflace, migrační pakt a záplavy v Bangladéši. Malesicím a trenérovi Slavíkovi přeju hodně štěstí do zbytku sezony a my už se těšíme na další těžké utkání v Kdyni.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Potoček [-] , P. Šmídl [-] , D. Pešek [-] (80. O. Žitek [-] ) , D. Pašek [-] , M. Votava [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] (70. J. Svoboda [-] ) , K. Schleis [-] , T. Václavík [-] , J. Huml [-] (60. M. Maur [-] )

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - O. Lemon [-] (86. S. Tázler [-] ) , V. Skalský [-] (82. P. Kalaš [-] ) , T. Pečenka [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] (46. D. Kalina [-] ) , D. Král [-] , V. Kučera [-] (46. D. Adam [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , M. Primas [-]

ŽK: 20. M. Potoček , 50. T. Gita , 60. J. Huml - 11. D. Král , 42. J. Pekník , 90. P. Kalaš . ČK: 85. T. Gita - 60. M. Primas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - SLADKÝ Stanislav, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: remíza

U tohoto zápasu vůbec nevím, co očekávat. Možná to bude zápas o jedné brance, možná to bude přestřelka. Takticky tedy volím remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů