D. Beránek 76.
J. Matějka 90. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby zvládly závěr a slaví první výhru v sezóně


Branky


76. D. Beránek , 90. J. Matějka (p.)
32

Luby i Kralovice své přestřelky v prvním kole nezvládly. Nyní se s góly šetřilo. Čekalo se na ně až do závěrečné čtvrt hodiny, dávali je jen domácí a ti zvítězili 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupili domácí hráči, kteří si v úvodních minutách vytvořili hned několik šancí, žádná z nich ale neskončila za zády brankáře Bodurky. Lubům se dařilo držet míč a kombinovat na soupeřově polovině. Hosté pak hrozili převážně z nakopávaných balónů a následných brejkových situací. Ani ty ale ke gólu nevedly, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

 Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Luby stále dobývaly dobře fungující obranu Kralovic, ty se pak snažily prosadit z rychlých brejků. Na gól si sice diváci počkali, nakonec se však dočkali. V 76. minutě se prosadil Dominik Beránek, který zúročil perfektní individuální akci Vojtěcha Petrželky.

Hosté nechtěli odjet z celodenního výletu v Lubech bez bodu, a tak v závěrečné čtvrt hodině hrnuli vše do útoku. To byla voda na mlýn pro rychlonohé ofenzivní hráče Lub, konkrétně pak pro Vojtěcha Petrželku, který byl v poslední minutě faulován ve vápně a pískala se penalta. K té se postavil domácí kapitán Jiří Matějka, bezpečně ji proměnil, a dal tak Lubům druhý uklidňující gól, který znamenal vítězství 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně, hned v úvodních minutách jsme si vytvořili několik šancí, které jsme však nedokázali zužitkovat. Hráli jsme kombinačně a soupeře pouštěli prakticky pouze do brejků po nakopnutém balónu. Nutno podotknout, že několik brejků hostů bylo nebezpečných, naštěstí jsme však neinkasovali. První poločas gól nepadl ani na jedné straně a tak jsme do druhé půle vstupovali s tím, že musíme dát rychlou branku. To se nám nepodařilo, hosté dobře bránili a čekali na svou šanci z brejku. Nakonec se nám konečně povedlo skórovat, když po výkopu brankáře Dominika Šíta na půlce hřiště vzal balón do své režie Vojta Petrželka a připravil premiérový gól pro Dominika Beránka, který uklízel do prázdné brány. Bránící hosté logicky reagovali na změnu stavu a vysunuli se do útoku, což nabídlo druhou šanci Petrželkovi, který byl faulován ve vápně hostujícím brankářem. Následnou penaltu proměnil Jirka Matějka a definitivně tak v 90. minutě rozhodl o tom, že 3 body zůstanou zaslouženě doma.

TJ Sokol Kralovice
Lukáš Sládek, hráč: V prvním díle naší nové rubriky “Celodenní výlety po Plzeňském kraji” jsme se vypravili do Lub. Během cesty jsme přemýšleli, že drobet pozměníme rituály před zápasem, ale nakonec jsme stejně zastavili na “pid-stop” u druhé benzínové pumpy v Přešticích (to aby Kuba Kulhánek načerpal energii z místa, kam si během pauzy mezi trenálama chodil pro “jedny s velbloudem”). Po nasátí energie a vyloupení pultu s párky jsme posilněni pokračovali směr Luby. Po cestě se už nic zvláštního neudálo, akorát jsme se ke hřišti museli dostat cyklostezkou. (mé navigační schopnosti stojí opravdu za …) To by bylo vše z cestovatelské rubriky a hurá k zápasu: Zhruba prvních deset minut jsme ani nevěděli, že už jsme na hřišti a co je vůbec fotbal. Luby naštěstí naší počáteční zmatečnosti nevyužily a my se dostali do zápasu. Pak už byl poločas víceméně vyrovnaný s rychlou přechodovou fází do útoku u obou celků. Po poločase se tempo zápasu zvolnilo a o to více docházelo k individuálním soubojům. Zhruba v 75. minutě se do samostatného nájezdu dostal náš “striker” Kuba Kulhánek, ale bohužel v Přešticích načerpal až moc energie a branku minul. Pár minut na to, po odkopu od brány soupeře, jsme se s kolegou z obrany Martinem Kůsou vrhli do řecko-římského zápasu. Tím jsme darovali míč útočníkovi soupeřova týmu a ten už si hravě poradil při zakončení. Po obdržené brance jsme otevřeli hru a chvíli na to jsme radovali, bohužel rozhodčí zvedl praporek a gól neplatil. Následně už došlo jen ke kosmetické úpravě skóre, když soupeř proměnil penaltu. Můj stručný dojem ze zápasu? Nebyla to taková bramboračka, byl to dobrej match. Klukům z Lub touto cestou popřeju hodně štěstí do sezóny. Rozjíždíme se.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - L. Marek [-] , A. Čížek [-] , V. Řeřicha [-] (88. J. Javorský [-] ) , J. Matějka [-] , V. Petrželka [-] , M. Pivoňka [-] , D. Vozka [-] , M. Kutka [-] (64. J. Cole [-] ) , T. Partyngl [-] , H. Pikhart [-] (76. D. Beránek [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] , O. Hurt [-] (60. P. Koča [-] ) , P. Gažák [-] , M. Bulín [-] (69. J. Mudra [-] ) , L. Sládek [-] , M. Kůsa [-] , J. Kulhánek [-] , M. Řenč [-] , M. Pánek [-] , D. Běláč [-] , J. Vlk [-] (51. M. Škvor [-] )

ŽK: 67. A. Čížek , 81. T. Partyngl - 22. M. Kůsa , 36. P. Gažák , 56. D. Běláč , 72. L. Sládek , 90. P. Koča .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - BÍNA Roman, BUREŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra domácích

Bude se jednat o naše první domácí vystoupení v této sezóně a věřím, že potvrdíme formu na domácí půdě z loňska a 3 body zůstanou u nás.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů