Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:6
(0:4)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

29.09.2024 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Rožďalovice rozdrtily Křinec


Branky


56. M. Voborník , 63. D. Pěkný - 13. M. Grospič , 41. D. Hora , 43. D. Hora , 44. D. Hora , 55. J. Najmon , 86. P. Zbořil
11

V nedělním odpoledni se na hřišti TJ Křinec odehrálo utkání, které přineslo nečekaný výsledek. Hosté z Rožďalovic se ukázali v plné síle a po dominantním výkonu si odvezli výhru 6:2. Jak se zápas vyvíjel a co se odehrálo na trávníku? Pojďme se podívat blíže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominik Hora v hlavní roli

První poločas byl pro domácí tým TJ Křinec jako noční můra. Rožďalovice se od úvodního hvizdu pustily do hry s jasným cílem a už v 13. minutě se prosadil Martin Grospič, který otevřel skóre po skvělé individuální akci. Křinec se snažil, ale nedůraz v obraně a špatné pokrytí hráčů znamenalo, že Dominik Hora mohl v rozmezí tří minut zkompletovat hattrick. Jeho góly v 41., 43. a 44. minutě byly ukázkou jeho talentu a přesnosti. Domácí se snažili, ale jejich úsilí bylo marné. Po prvním poločase svítilo na tabuli 0:4 a Křinec se musel otřepat z těžkého úderu.

Křinec se probouzí, ale Rožďalovice kontrolují hru

Druhý poločas začal pro Křinec nadějně. V 56. minutě se prosadil Michael Voborník a snížil na 1:4. O sedm minut později přidal další branku David Pěkný a domácí fanoušci i hráči začali doufat, že se jim zvrat povede. Rožďalovice však ukázaly, že mají kvalitu a Jakub Najmon v 55. minutě znovu zvýšil náskok na 5:2. Křinec se snažil, ale Rožďalovice byly stále nebezpečné a Patrik Zbořil v 86. minutě uzavřel skóre na 6:2. Hosté si zaslouženě odvezli tři body.



Ohlasy k zápasu


Křinec
Milan Švábenský (asistent trenéra): "Tak tenhle zápas se nám vůbec po všech stránkách nepovedl. Teď už bylo i znát, že nám dlouhodobě chybí 4 hráči, kteří patří do základní sestavy. Těžko se pak na takové zápasy reaguje. Jinak zápas se rozhodl v prvním poločase během 5 minut. Bylo to ale hodně o našem nedůrazu a nedostupování ve vápně. Po strašidelném prvním poločase jsme do druhého poločasu vstoupili lépe. Byli jsme v něm lepší a soupeře jsme měli na půlce. My ztrácíme lehce balony směrem dopředu, což je náš problém. Je potřeba, aby se kluci v zápasech celkově uklidnili. Jinak rozhodla produktivita soupeře a velká kvalita, kterou Rožďalovice směrem do útoku mají. Ze zápasu je potřeba se poučit a jít dál. Soutěž je ještě dlouhá a je potřeba bojovat dál."

FC Trnavan Rožďalovice
Tomáš Živnůstka (trenér): "Od začátku jsme byli dobře nastaveny v hlavách. Každý byl koncentrovaný na svůj výkon. To se taky ukázalo od první minuty na hřišti, hráli jsme organizovaně zodpovědně do defenzívy soupeře jsme první poločas do ničeho nepustily. Nás uklidnil první gól po individuální akci Grospiče. Na konci poločasu měl famózní pětiminutovku Hora kde se mu podařil hattrick. Druhy poločas soupeř po našich chybách snížil, ale utkání jsme kontrolovali a zaslouženě vyhráli. Kluky musím pochválit za bojovnost a nasazení, jak do utkání vstoupili, výborný týmový výkon."

Sestavy


Křinec
P. Hampl [-] - M. Sedláček [-] , H. Nguyen [-] (31. D. Král [-] ) , M. Voborník [-] , Š. Vondrlík [-] , O. Trčka [-] , D. Holas [-] (55. M. Calcatin [-] ) , J. Hojsák [-] , D. Pěkný [-] , J. Bobek [-] , A. Lebduška [-] (88. N. Elia [-] )

FC Trnavan Rožďalovice
P. Hochmal [-] - V. Kunc [-] (74. O. Plch [-] ) , J. Najmon [-] , D. Hora [-] (88. P. Rulc [-] ) , P. Zbořil [-] , D. Zbořil [-] (83. B. Kulychok [-] ) , F. Veselý [-] , M. Grospič [-] (57. M. Plch [-] ) , J. Beneš [-] (67. J. Němeček [-] ) , L. Dont [-] , L. Heřmanský [-]

ŽK: 67. O. Trčka - 69. V. Kunc .
Hráči zápasu: D. Hora .
Počet diváků: 385. Rozhodčí: Asník Daniel - ŘIČICA Jiří, PONCAR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Roždalovice nezačaly soutěž vůbec dobře, ale zase s těžkými soupeři a v Malešově ukázaly, že fotbal hrát umí a v Křinci poprvé zvítězí.

Tip experta: výhra hostů

Roždalovice nezačaly soutěž vůbec dobře, ale zase s těžkými soupeři a v Malešově ukázaly, že fotbal hrát umí a v Křinci poprvé zvítězí.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů