0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:4
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

28.09.2024 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Ostrá si odváží z Malešova všechny body


Branky


23. L. Dozorec , 41. A. Langr , 65. A. Langr , 86. J. Wolf
10

V zápase, kde domácí Malešov bojoval nejen s protivníkem, ale i s vlastní sestavou, si hosté z Ostré odvezli tři body po jednoznačném vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrá začala zostra

Ostrá od začátku ukázala, že si přijela pro body. Malešov se sice snažil hrát na brejky, ale jejich pokusy skončily daleko od branky hostí. Ve 23. minutě přišel první úder, když po rohovém kopu Knoblocha se prosadil Lukáš Dozorec nádherným gólem z voleje. Domácí se sice snažili odpovědět, ale neúspěšně. Těsně před poločasovou přestávkou přidal Aleš Langr druhou branku, když bravurně přeloboval gólmana Malešova Pavla Hromádku. Do kabiny tak šli hosté s dvougólovým vedením.

Ostrá pokračovala stále ostře

Druhý poločas přinesl Ostré další dva góly a definitivně pohřbil naděje domácího Malešova. Langr se opět prosadil v 65. minutě, když využil malého zaváhání domácích. Malý okamžik slávy si v 86. minutě připsal střídající hráč s číslem dvanáct Jakub Wolf, tímto gólem jen utvrdil vítězství Ostré. Domácí se do vyložených šancí nedostávali, až na několik střel z velké dálky, které ale neskončili úspěchem. Ostrá si připisuje do tabulky zasloužené tři body. Toto utkání bylo ovlivněno také chybějícími šesti hráči Malešova ze základní sestavy.



Ohlasy k zápasu


SK Malešov
Tomáš Frejlach (hráč týmu): "Abychom byli soupeřům vyrovnanějším týmem, tak se musíme na zápas sejít. Bohužel nám chybělo asi šest lidí, takže pro Ostrou nebyl problém u nás vyhrát. Příští zápas jedeme do Lysé, kde budeme bojovat o každý bod."

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Červinka: "V prvním poločase jsme se dostali do dvougoloveho vedení, když Knobloch zahrál roh přímo na Dozorce. Druhou branku přidal Langr, který přehodil gólmana domácích. Ve druhém poločase jsme přidali ještě dvě branky, když se podruhé v zápase trefil Langr a v závěru pečetil naše vítězství střídající Wolf. Naše vítězství je naprosto zasloužené, domácí se do vyložených šancí až na několik střel z dálky nedostali. Vezeme si domů další tři body, takže u nás panuje velká spokojenost."

Sestavy


SK Malešov
P. Hromádka [-] - M. Fuksa [-] , M. Škopek [-] (57. M. Malina [-] ) , P. Kratochvíl [-] , F. Kalfiřt [-] (86. M. Dugas [-] ) , L. Krásenský [-] , M. Barenčík [-] (69. V. Hruška [-] ) , T. Basl [-] (69. O. Chalupa [-] ) , T. Čížek [-] , D. Kadlec [-] , M. Frejlach [-]

Sportovní sdružení Ostrá
F. Roušar [-] - L. Dozorec [-] (80. T. Le [-] ) , A. Langr [-] (65. J. Wolf [-] ) , D. Kukla [-] , L. Kratochvíl [-] , J. Novák [-] , J. Knobloch [-] , Š. Koblasa [-] (59. J. Štejnar [-] ) , F. Bílek [-] , M. Hradecký [-] , J. Blín [-]

ŽK: 42. M. Barenčík , 83. M. Frejlach - 43. F. Bílek , 89. J. Blín .
Hráči zápasu: A. Langr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Řičica Jiří - PEJŠA Tomáš, PETRŽELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domacích, kteří potřebují získat další body (úsměv).

Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domacích, kteří potřebují získat další body (úsměv).

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů