D. Brunclík 17. (p.)
P. Sova 66.
2:3
(1:1)
45. T. Kříž
69. K. Pikner (vl.)
73. T. Kříž
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání překlopila na svou stranu Lysá


Branky


17. D. Brunclík (p.) , 66. P. Sova - 45. T. Kříž , 69. K. Pikner (vl.) , 73. T. Kříž
13

Po vyrovnaném průběhu zápasu si SK Slovan Lysá díky důležitým gólům v závěru zápasu připsal cenné vítězství v Pečkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Peček a vyrovnání Lysé těsně před přestávkou

V prvním poločasu utkání mezi AFK Pečky a SK Slovan Lysá se domácí tým ujal vedení již v 17. minutě po proměněné penaltě Davidem Brunclíkem. Tento gól ale neudržel Pečky v klidu, protože hra domácího týmu byla nervózní a neefektivní. I když Pečky měly několik příležitostí, finální řešení bylo slabé. Soupeř z Lysé využíval chyby domácí obrany a měl několik nebezpečných brejků. Největší šance Lysé však Pečky ustály, ale v poslední minutě prvního poločasu se hosté dočkali vyrovnání. Po výkopu se míč dostal až do vápna Peček, kde Tomáš Kříž přesně zakončil a vrátil tým Lysé do hry. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Dramatický závěr lépe zvládla Lysá

Druhý poločas začal pro domácí tým nadějně, když se v 66. minutě Pavel Sova dostal k odraženému míči a poslal Pečky znovu do vedení. Tento moment však nebyl dlouho slastný, protože o tři minuty později nešťastně skóroval Kryštof Pikner vlastní brankou a vyrovnal skóre na 2:2. Poté se v 73. minutě dostal Tomáš Kříž k dalšímu gólu pro Lysou, když využil chybu v obraně a přesně umístil míč do sítě. Pečky se snažily reagovat, měly několik šancí, ale jejich snaha nebyla odměněna. Soupeř v závěru zápasu hrál v deseti, ale Pečky nedokázaly překonat dobře organizovanou obranu Lysé. Po těžkém zápasu si odváží domů Lysý cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér týmu): "Před domácími fanoušky se nám tak bohužel nepodařilo potvrdit výhru z předchozího venkovního zápasu. Při tom jsme v utkání dvakrát vedli, jenže soupeř vždy dokázal vyrovnat a pak přidal ještě rozdílový gól. Na ten jsme nedokázali reagovat, i když šancí ke skórování bylo dost. Jenže buď jsme měli nepřesnou mušku nebo trefovali obětavý blok hráčů soupeře. Domácí porážka hodně mrzí, kromě ztráty bodů po slabém výkonu počítáme ještě zranění, prostě z takového zápasu nemůžu mít žádnou radost."

FK Slovan Lysá
Ondřej Poborský (trenér týmu): "Velmi těžký zápas, dvakrát jsme museli dotahovat skóre. Udělali jsme si to těžší, než mohlo být, soupeř nás trestal za chyby. Velmi cenné vítezství na půdě silného soupeře."



Sestavy


AFK Pečky
M. Cmár [-] - O. Richter [-] , D. Brunclík [-] , P. Sova [-] , V. Buřič [-] (18. T. Němec [-] ) , J. Pikner [-] , T. Švára [-] , J. Zajíc [-] (72. V. Kašpárek [-] ) , P. Jirků [-] , D. Zborník [-] (75. O. Majer [-] ) , K. Pikner [-]

FK Slovan Lysá
L. Novák [-] - O. Poborský [-] , P. Müller [-] , M. Havlík [-] , J. Kříž [-] - O. Šindler [-] , A. Onoprienko [-] (46. M. Čejka [-] ) , M. Urban [-] , T. Kříž [-] (84. L. Novák [-] ) , A. Schneiberg [-] - M. Halík [-] (66. O. Hanke [-] )

ŽK: 43. T. Švára , 49. J. Pikner , 58. D. Zborník - 41. M. Havlík , 52. M. Čejka , 83. O. Hanke , 94. O. Poborský . ČK: 80. M. Havlík .
Hráči zápasu: T. Kříž .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PIPEK Šimon - SVOBODA Jindřich, VOLENEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

My přivítáme nováčka, který spadnul z vyšší soutěže. I tak věřím, že to zvládneme a vyhrajeme za plný počet.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích