0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malešov si odváží cenné vítězství z Velimi


Branky


13

SK Malešov využil své šance a efektivně bránil vedení v utkání proti FC Velim B. Domácí tým navzdory územní převaze a několika příležitostem nedokázal změnit nepříznivý výsledek a odchází s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malešov dominoval

První poločas zápasu mezi FC Velim B a SK Malešov začal pro domácí tým neslavně. I přes aktivní úvod a několik dobrých příležitostí skončila jejich snaha neúspěšně. Hosté z Malešova se dostali do vedení v 5. minutě, kdy Robert Menšík využil chyby v obraně a vstřelil úvodní gól. Domácí tým, i když měl více ze hry, nedokázal vyrovnat a naopak v 20. minutě inkasoval další gól. Daniel Kadlec se prosadil po rychlé kombinaci a zvýšil vedení Malešova na 2:0. Velim se snažila zlepšit svou hru, ale jejich úsilí nebylo korunováno úspěchem a do kabin se odcházelo za stavu 0:2.

Malešov si pojistil vítězství a bránil své vedení

Druhý poločas byl jasně v režii hostů z Malešova, kteří se soustředili na obranu a kontrolu hry. Domácí FC Velim B, i přes zjevnou převahu v držení míče, nedokázal překonat pevnou obranu soupeře. Situace se ještě zhoršila pro Velim, když ve 60. minutě obdrželi červenou kartu a museli hrát v deseti. Malešov se nyní zaměřil na brejky a v 55. minutě Daniel Kadlec znovu skóroval a zvýšil vedení na 3:0. Velim pokračovala v útočení, ale jejich úsilí bylo marné, neboť se jim nedařilo překonat brankáře Malešova. Dvě střely skončily na břevně a několik dalších šancí zůstalo nevyužito. Hosté si zbytek zápasu pohlídali a připsali si zasloužené vítězství, zatímco domácí tým odcházel s pocitem, že výsledku napomohly i rozhodčí.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Tomáš Němec (hráč týmu): "Velim byla posilněna 5 hráči z áčka. My jsme byli jednoznační favoriti na výhru, hráli jsme doma a defakto to tak i vypadalo. Průběh hry, ten obraz a hrálo se to na jednu bránu. Jenže jsme dostali brzký gól nejspíše z ofsajdu, ale rozhodčí nic neukázali. My ale opravdu tlačili, měli jsme několik centrů, několik příležitostí na to dát gól, ale nedokázali jsme proměnit ani jednu šanci a odměnou toho byl další gól v naší síti. Bohužel jsme dostali červenou kartu a cca od 60 minuty jsme hráli v 10 lidech. I tak jsme dali dvě břevna, měli jsme obrovský tutovky, ale jak jsme šli do 10, tak jsme byli v hlavách prohraný a už jsme věděli, že s tím nic neuděláme. Takto to bohužel dopadlo. Z našeho pohledu rozhodčí nic moc dobře nepískali, jelikož pískali takové soft fauly, hodně přerušovali hru, místo aby nechali nějaké hraniční zákroky hrát, to bylo sporné. Malešov byl efektivnější, my jsme byli jednoznačně lepším týmem, ale nedokázali jsme proměnit šance. Bohužel zasloužená prohra."

SK Malešov
Tomáš Frejlach (hráč týmu): "Čekalo nás velice těžké venkovní utkání. Změnili jsme rozestavení a vycházeli ze zabezpečené obrany. Ve 20. minutě jsme vedli 2:0, což nám vyhovovalo. Mohli jsme se dál soustředit na obranou činnost a chodit do rychlých brejků. Na začátku druhého poločasu jsme přidali důležitý gól na 3:0 a zápas si už pohlídali."



Sestavy


FC Velim B
D. Hrabák [-] - M. Foršt [-] (75. D. Kostelecký [-] ) , J. Kukal [-] , M. Hoření [-] (77. M. Mén [-] ) , A. Čapek [-] , V. Kopáček [-] , T. Němec [-] , O. Kosina [-] (77. L. Vlk [-] ) , J. Bečvařík [-] , J. Vlk [-] , J. Jelínek [-]

SK Malešov
P. Hromádka [-] - R. Menšík [-] , M. Poklop [-] , F. Kvíčala [-] , D. Kadlec [-] (90. M. Dugas [-] ) , L. Krásenský [-] (63. V. Pudil [-] ) , O. Chalupa [-] (78. M. Barenčík [-] ) , M. Fuksa [-] , M. Frejlach [-] , M. Škopek [-] , T. Basl [-]

ŽK: 9. V. Kopáček , 17. J. Kukal , 30. M. Foršt , 89. J. Bečvařík - 43. M. Škopek , 73. D. Kadlec , 84. F. Kvíčala . ČK: 53. J. Kukal .
Hráči zápasu: T. Basl , D. Kadlec , M. Frejlach .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: STEJSKAL Miloš - MIŽIČ Jan, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Velim domácí utkání zvládne. Navíc může být také posilněna o hráče A týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích