0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj v Semicích rozhodla jediná trefa Pátku


Branky


12

Ve vyrovnaném zápase mezi Semicemi a Pátkem rozhodla až pozdní trefa hostů, kteří si odvezli cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance a vyrovnaná hra v první půli.

Zápas mezi AFK Sokol Semice a TJ Pátek začal velmi aktivně. Domácí tým vstoupil do utkání s velkým nasazením a hned v úvodních 15 minutách si vytvořil několik vyložených šancí. Největší příležitost měl Oliinyk, který ve 10. minutě trefil tyč odkryté branky. I přes tyto šance se však Semicím nepodařilo otevřít skóre. Postupem času se hosté z Pátku začali osmělovat a zhruba po půl hodině hry převzali iniciativu. Domácí začali ztrácet tempo a hosté se dostávali častěji k míči, avšak bez vážnějších ohrožení branky. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou, což bylo spravedlivé vzhledem k průběhu hry, kdy oba týmy měly své světlé momenty, ale ani jeden nedokázal využít své šance k otevření skóre.

Faltysova trefa rozhodla o výhře Pátku.

Druhý poločas začal TJ Pátek s větším odhodláním a zvýšeným tempem. Hosté byli agresivnější, lépe dostupovali hráče a vytvářeli si stále více prostoru na hřišti. Semicím postupně docházely síly a musely několikrát nuceně střídat, což ovlivnilo jejich hru. V 57. minutě měl Pátek velkou šanci, kdy Mejzr trefil tyč, což bylo varování pro domácí obranu. Tlak hostů nakonec vyústil v rozhodující moment zápasu. V 78. minutě sehrál Honza Barták rychlý brejk, zatáhl míč do vápna a přesně nahrál na zadní tyč, kde stál připravený Jiří Faltys, který pohodlně uklidil míč do sítě a stanovil konečné skóre na 0:1. V posledních minutách se Semice snažily o vyrovnání, ale hosté je k žádné vážnější šanci nepustili. TJ Pátek tak slaví cenné vítězství na horké půdě Semic, které si zaslouženě odváží díky disciplinovanému výkonu ve druhé půli.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): "O výsledku rozhodlo hodně i to, že jsme v prvních 15 minutách neproměnili 3 šance. Z toho 2 obrovské. Museli jsme několikrát nuceně vystřídat a posledních 15-20 minut to bylo pak z naší strany ne úplně optimální. Zápas tak rozhodla jediná branka Faltyse v 77.min. Pokud nebudeme proměňovat šance, nemůžeme vstřelit branku. Takže bych asi hodnotil vítězství Patku jako zasloužené."

TJ Pátek
Marek Ramšák (kapitán týmu): "Čekal nás těžký zápas na půdě horkých Semic. Tam je to vždycky velká válka a my jsme tam jeli s tím, že nic jiného než 3 body nebereme. Druhý poločas mohl být lepší, ale snad si góly necháme do dalších zápasů. Nakonec musíme pochválit trojici rozhodčích, která zvládla zápas velice dobře takhle by to mělo vypadat."



Sestavy


AFK Sokol Semice
P. Hanzlík [-] - J. Hanzlík [-] (75. J. Adamec [-] ) , Š. Jareš [-] , J. Kudrna [-] , V. Kavka [-] (75. J. Hochman [-] ) , M. Manhart [-] (58. N. Petsoliak [-] ) , Š. Novák [-] , F. Vavroušek [-] (58. P. Rychtařík [-] ) , M. Novák [-] , S. Oliinyk [-] , Š. Bříza [-]

TJ Pátek
D. Kožurik [-] - J. Faltys [-] , M. Puk [-] (89. P. Stibor [-] ) , O. Puk [-] , J. Zubák [-] (78. M. Svoboda [-] ) , J. Kohoutek [-] , J. Bartoš [-] (78. M. Šercl [-] ) , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] , P. Mejzr [-] , M. Ouředník [-]

ŽK: 49. F. Vavroušek , 67. J. Hanzlík - 32. M. Ramšák , 91. P. Papoušek .
Hráči zápasu: D. Kožurik .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Stehlík Jan - STRÁNSKÝ Martin, ŽÁČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Těžké rozhodování, ale myslím, že Pátek vyhraje. Ze Semic odešel rozdílový Kamlach a Pátek má jeden z nejlepších týmů v soutěži.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích